Bölüm 11 : Carter (Part 1)

100 14 13
                                    

YAZARDAN NOT: Selam millet! Görüşmeyeli nasılsınız? Beni sorarsanız idare ediyorum işte. Ayrıca şu zamanda beni mutlu edecek bir kaç şey oldu. İlkini sorarsanız SON İnsan 1 : İntikam Ateşi! hikayemiz 1.4K oldu! Hu hu! Ailemiz büyüyor desenize. İkincisi ise SON İnsan bir eleştiri kitabı tarafından eleştirildi. Kısa zaman içinde ise bir çok yorum ve vote almış bulunmaktayım. Sıralamaya gelirsek... Kitabımız Vampir sıralamasında fazlasıyla düşüşe geçmişti ve bu günden itibarende sıralamada yokuz... Bu konu biraz moralimi bozsa da tekrar sıralamaya gireceğiz eminim.

Ve size teşekkür etmek istiyorum. Bunların hepsi sizin sayenizde, desteklerinizin sayesinde oldu bir teşekkürüm bunun için yetersiz olabilir bunun için sizlere neredeyse 4000 kelimelik bir bölüm yazdım fakat sıkılmamanız için yazıyı ikiye ayırarak kısa kestim. Bu gün yayınlanacak olan bölüm'ün devamı Cumartesi günü yayınlanacak. Yani bu ve gelecek diğer bölüm part olacak. Haberiniz olsun istedim.

Süprize gelirsek... Beklemeye devam edin. Yakında hepiniz anlayacaksınız.

Şimdi ise kısa kesiyorum ve sizi 11.Bölüm ile yalnız bırakıyorum...

Multi: Ariel Lewis <3

***

SON İnsan 1 : İntikam Ateşi!

Bölüm 11 : Carter

Yıl : 03 Haziran 2003

Saat : 03:28

"Dinliyorum Arnold...Evet, evet... Siz iyi misiniz?...Kaç kişi?...Pekala sen evine geç ve dinlen onunla ben konuşurum... Biliyorum sinirlenecek... Yanımda... Ben halledeceğim dediğimi yap lütfen... Anlaştık...Ormandan çıkana kadar dikkatli olun." Paul derin bir nefes alarak telefonu kapattı.

İşler yine ters gitmişti bir şey istediklerini ulaşmasını engelliyordu. Ama ne?

Telefonu eski tahta masanın üzerine fırlatırken en iyi arkadaşına döndü. Koltukta tüm ihtişamıyla oturan sarı saçlı kadın elini çenesinden çekti.

"Ne olmuş?" diye sordu bu sırada Paul kendini kanepeye attı kendisi oldukça yorgundu.

"Yakalamışlar mı?"

"Hayır. Kaçmış."

"Nasıl?" dedi sarı saçlı kadın bütün sakinliği ile ama içten içe sinirden delirdiğini arkadaşı Paul anlayabiliyordu.

"Ormanın içinde eski bir evde bulmuşlar fakat etraf karanlıkmış bu yüzden yaptığı saldırıya karşı kendilerini savunamamışlar. Oda fırsattan dolayı kaçmış."

"Şaka yapıyor olmalısın Paul neredeyse 10'a yakın adam vardı." Dedi sarı saçlı kadın oturduğu yerden biraz öne eğilirken.

"Yakalamalarını istediğin varlık kolay biri değil."

"Biliyorum. Bu yüzden ona ihtiyacım var!" dedi sarı saçlı kadın. Sakin bir ses tonuyla konuşmaya devam eden kadın daha fazla dayanamamış ve son sözlerinde sesini yükseltmişti.

Bunun ardından sinirleri gerilen Paul oturduğu yerden bir hışımla kalktı.

"Aptal... Sen cidden aptalsın! Onun ölümüne sadece sen üzülmüş gibi davranıyorsun, kaza yüzünden kendini suçluyorsun şimdi ise... Onu hayata döndürmek istiyorsun ve bizi kölen gibi kullanıyorsun! Amacın ne senin? Kocan olacak herif senin yüzünden her gün tehlikeli varlıklarla karşı karşıya geliyor ve sen burada sadece oturuyorsun! Senin kocan ölüyordu be kadın. Kocan!"

SON İnsan 1 : İntikam Ateşi! (Düzenleniyor!)Where stories live. Discover now