Bölüm 3 : Neden Olmasın?

269 35 65
                                    

YAZARDAN NOT: Selam! Bu gün tam iki hikayeme yeni bölüm ekledim. Eee haliyle parmaklarım deli gibi ağrıyor yapacak bir şey yok katlanıcaz. Her neyse. Konumuza dönelim. Bazen "Yeni bölüm ne zaman gelir?" Gibi yorumlar alıyorum. Bende bu gün veya yarın diye gün veriyorum ama bazen yetiştiremiyorum. Dans ve Öfkeye mi bölüm yazsam Son insana mı fazlasıyla ortada kalıyorum. Bu yüzden gün felan belirleyim diyorum o güne kadar yetiştiremezsem eğer diye birde dert yanıyorum açıkçası bu aralar fazlasıyla bitik haldeyim. Bayram yaklaşıyor, okullar açılacak ve benim uyku düzenim '0' bu yüzden bölümler geçte gelebilir özellikle Dans ve Öfke arkadaşlar. Amacım bu hikayeyi böyle uzun bir süre üçüncü bölümde bekletmemek. Eee haliyle tabi ki yazdığım hikayenin kurgusu fazlasıyla zorlayıcı bazen yazdığımı beğenmiyorum değiştiriyorum. Bazen buraya yazarken "Yok burası olmadı içime sinmedi benim" diyorum değiştiriyorum. Hatta bu bölüm sonu farklı bitirecekken böyle bitirdim. Hani bilemiyorum bazen çok uzun yazıp sizi fazlasıyla sıkmakta istemiyorum bu yüzden bir zahmet birazdan okuyacağınız 2-3 soruma cevap veriniz.

-SON İnsan için bölüm paylaşım günü yapalım mı?

-Sizce bölümler kaç kelime olmalı?

-Hikaye kurgusu sizce nasıl ilerliyor?

Bu kadar yeter nasıl olsa bölüm sonunda yine sizi sorulara boğacağım. Fazla uzatmadan siz yeni bölüme başlayın.

Multi : Yeni Tarih Hocası "Dean Whoclas"

Müzik " Crayz in love " (Bölümle bir alakası yok ama bu şarkıyı fazlasıyla seviyorum dinleyin güzel şarkı :D )

İYİ OKUMALAR!

GulAleynLKÇ

***

SON İnsan 1 : İntikam Ateşi!

Bölüm 3 : Neden olmasın?

Yıl : 29 Eylül 2006

Saat : 04:05

İçeriden gelen bir sesle vampir etrafı izlemeyi kesmişti. Sesin geldiği tarafa yavaş adımlarla yaklaşmaya başlayan vampir adeta zevk alıyordu kan akıtmaktan. İnsanların onlardan kaçamayacağını bildiği halde bu aptal insanların neden hala bu kadar çabaladığına bir anlam veremiyordu. Vampirler her şeyden daha üstündü onlardan güçleri, hızları, zekaları... Her şeyleriyle...

Etrafa yayınlan kan kokusuyla vampir olduğu yerde bir müddet durdu. Derince bir nefes alan vampir bu insanı öldürmek için daha çok isteklenmişti. Hayatın da böyle bir koku duyduğunu hatırlamıyordu. Bu kan kokusu her şey den daha çok farklıydı.

Vampir iki sivri olan dişlerini ortaya çıkardı aynı zamanda gözleri simsiyah oluyor ve gözlerinin etrafında damarlar beliriyordu. Onun doğal hali buydu. Korkutucu...

Vampir aynı yavaşlıkta ilerlemeye başladı. Bu sefer sesin geldiği tarafa değil kan kokusunu takip ediyordu...

Korku içinde küçük kızın baş ucuna eğildi Annabelle. "İyi misin bebeğim?" diye şefkatli sesiyle. Küçük kız ise acı ile yüzünü buruşturdu. "Dizim çok acıyor anne." dedi küçük saf kızımız.

Annabelle korkarak gözlerini küçük kızın dizine indirdi. Hiç istemediği gibi küçük kızın dizi kanıyordu. İçeride ki kurt, vampir fark etmezdi küçük kızın o 'değerli' kanı akıyordu. Ve bu her kimse kan olduğunu anlayacaktı. En önemlisi hiçbir insanda bulunmayan bu kan kokusu fark edilecekti.

Küçük kız annesinin neden bu kadar çok korktuğunu bilmiyordu. Belki de dizi yüzünden annesi üzülmüştür diye düşündü. Annesinin tam gözlerinin içine baktı.

SON İnsan 1 : İntikam Ateşi! (Düzenleniyor!)Where stories live. Discover now