Εκτο Επεισόδιο

423 48 4
                                    

Αρχισες να πανικοβάλεσαι και θυμός σε κατέβαλε.
Ραφ:"Αν τολμήσεις και τις πειράξεις θα έχεις να κάνεις μαζί μου." είπες και απομακρύνθηκες λίγο από τον Chanyeol ο οποίος κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Irene:"Μπα και τι θα μου κάνεις;" είπε περιφρονητικά και σε εκνεύρισε πιο πολύ.
Ραφαέλα:"Θα χαλάσω το όμορφο προσωπάκι σου."
Εκείνη γέλασε για λίγο και σταμάτησε απότομα.
Irene:"Μείνε μακριά του." το έκλεισε αμέσως μετά.

Chanyeol:"Ολα καλά; Είσαι λίγο ταραγμένη." παρατήρησε και εσύ του χαμογέλασες.
Ραφαέλα:"Απλά συναίβει κάτι και πρέπει να φύγω. Συγνώμη, πέρασα πολύ ωραία." του είπες απολογητικά και έφυγες τρέχοντας.
Chanyeol:"Θα τα πούμε!" φώναξε από πίσω αλλά δεν είχε πειστεί πως 'απλά' συναίβει κάτι.
Αποφάσισε να σε ακολουθήσει το οποίο ήταν λάθος αλλά δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς. Είχε κάποιες υποψίες πως θα τον πρόδιδες αφού σου είχε πει όλη την αλήθεια.

Εσύ πήρες το κοντινότερο τρένο για την σχολή. Ηθελες να πάρεις εξοπλισμό και να ενημερώσεις τα αγόρια. Πλέον δεν ήταν προσωπικό θέμα. Επρεπε να σε βοηθήσουν. Θα τους τα εξηγούσες όλα όταν τελείωνε αυτή η υπόθεση.

Οταν έφτασες τους είδες ήδη μπροστά στην πόρτα σου, όλους εκτός από τον Taehyung.
Yoongi:"Ραφαέλα που είναι τα κορίτσια;" είπε σοβαρός και οι άλλοι δύο σε κοίταξαν με ανήσυχα μάτια.
Ραφ:"Μπείτε και θα σας πω."
Τους πήγες μέσα στο δωμάτιο και έκλεισες την πόρτα.
Ραφαέλα:"Ξέρετε, μπλεχτηκαμε σε κάτι πολύ επικίνδυνο, βασικά εγώ τις έμπλεξα. Δεν θα καταλάβετε τώρα αλλά θα σας εξηγήσω μετά. Θέλω όμως την βοήθειά σας να τις σώσουμε."

Jimin:"Δηλαδή βρίσκονται σε κίνδυνο;" ρώτησε με αγωνία όταν κατάλαβε πόσο σοβαρό ήταν. Δεν μπορουσε να φανταστεί τα κορίτσια να απειλούνται. Δεν μπορούσε να το επιτρέψει. Ξέρει πως ρόλος του είναι να προστατεύει μόνο εσένα αλλά δεν μπορούσε να αφήσει έτσι τα άλλα κορίτσια και ιδιαίτερα την Νάσια.
Ο Yoongi και ο Jungkook το ήξεραν από την αρχή ότι θα ερχόταν αυτή η στιγμή αλλά μπορούν να χρησιμοποιήσουν μόνο τις ανθρώπινες ικανότητες τους για να τις σώσουν. Επρεπε να σε βοηθήσουν και να συνεργαστείτε.

Τους εξήγησες τι γίνεται με την Irene και πως δεν έχεις ακόμη στοιχεία για ποιο λόγο τα κάνει όλα αυτά. Μετά αρχίσατε να σκέφτεστε τρόπους για να τις βρείτε. Σίγουρα θα ήταν σε κάποιο απόκρυφο μέρος μακριά από το κολέγιο. Δεν ήξερες καλά την Σεούλ και στηρίχθηκες πάνω τους.
Ραφαέλα:"Το βρήκα! Το σύστημα εντοπισμού!" είπες με ενθουσιασμό και ετρεξες στον υπολογιστή.
"Η Γωγώ είχε βάλει τσιπακι στην τσάντα της Irene." τους εξήγησες στα αγγλικά γιατί δεν ήξερες τις λέξεις και γιατί υπέθεσες πως δεν θα ήξεραν γιατί πρόκειται εφόσον δεν ξέρουν ότι είσαι κατάσκοπος.

My Devil{Taehyung FF~ GR}Where stories live. Discover now