Τρίτο επεισόδιο

574 52 1
                                    

Το απόγευμα είπατε να ξεκουραστείτε στους κοιτώνες σας.
Θέλατε να συζητήσετε και για την Irene. Η Γωγώ άρχισε να ψάχνει πληροφορίες για αυτήν, ο καλύτερος τρόπος για να μάθουμε για το παρελθόν της. Η μεγαλύτερη απορία σου όμως ήταν γιατί έγινε εχθρική μαζί σου από την πρώτη μέρα. Δεν προλαβες καλά καλά να μιλήσεις με τον Chanyeol κι εκείνη τα έβαλε μαζί σου. Η Γωγώ σου είπε ότι μόλις βγήκατε από την τάξη εκείνη έκατσε τσαντισμενη στην θέση της, ενώ ο Baekhyun και ο Sehun γελουσαν ακόμη.

Μετά από μία ώρα αναζήτησης βρήκατε κάποιες απαντήσεις. Οι πληροφορίες ήταν καλά κρυμμένες όμως όχι από εσάς. Οπως σας είχαν πει και τα κορίτσια, είναι κόρη ενός μεγάλου εφοπλιστή, γεννημένη στην Σεούλ όπου και μεγάλωσε. Οι γονείς της είναι χωρισμένοι αλλά ζει μόνη της με τα χρήματα του πατέρα της. Ο λόγος που φοιτεί σε αυτό το κολέγιο δεν είναι μόνο επειδή έχει ωραία φωνή. Υποθέτεις πως ήρθε εδώ για να είναι μαζί με τον Chanyeol. Τώρα αυτό που πρέπει να μάθεις είναι αν τον ακολουθεί από συμφέρον ή από έρωτα. Ετσι θα μπορείς να ξέρεις αν είναι πραγματικό εμπόδιο και πως θα την αντιμετωπίσεις.

Οταν τελικά τελειώσατε είπατε να κάνετε τα μαθήματά σας. Βοηθήσατε η μία την άλλη και μετά αποφάσισες να τελειώσεις τον πίνακα που είχες αρχίσει στο μάθημα εφόσον είχες χάσει την μισή ώρα.

Ζωγράφισες δύο φτερά, το ένα άσπρο και το άλλο μαύρο και στην μέση έκανες το σκίτσο μίας κοπέλας με κόκκινο φόρεμα με γυρισμένη την πλάτη. Εβαλες τις τελευταίες πινελιές, όπως λίγο αίμα στα φτερά της και τις σκιάσεις και το τελείωσες με το όνομά σου στο τέλος. Ησουν ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα.

*Το επόμενο πρωί*

Σήμερα θα είναι μια μεγάλη μέρα, σκέφτηκες. Τουλάχιστον είναι Παρασκευή. Η Γωγώ και τα κορίτσια ήταν πιο πολύ ενθουσιασμένες που το απόγευμα θα πηγαίναμε στο πάρκο με τα αγόρια. Κι εσύ δεν μπορούσες να πεις, είναι μια ευκαιρία για να ξεσκάσεις και να κάνεις καινούργιους φίλους.

Το πρώτο μάθημα σήμερα ήταν θεατρική αγωγή. Η Γωγώ θα είχε μάθημα χορού και έτσι πήγες με την Δέσποινα και τη Νάσια στην αίθουσα όπου γίνονταν οι παραστάσεις.
Ο καθηγητής συστήθηκε στα καινούργια παιδιά και σας μίλησε για το πρότζεκτ που είχαν ήδη αρχίσει τα παιδιά να προετοιμάζουν. Θα χωριζόσασταν σε ομάδες και θα παίζατε διαφορετικά θεατρικά. Αρχισε να σε πιάνει πανικός γιατί δεν είχες ξανανέβει σε σκηνή, αλλά είχες αυτοπεποίθηση με τις ικανότητες σου αφού πρέπει να τις χρησιμοποιείς σε κάθε αποστολή. Εύχοσουν να σε έβαζε με τα κορίτσια τα οποία ακόμη δεν είχαν μπει σε ομάδες.

My Devil{Taehyung FF~ GR}Where stories live. Discover now