11

168 15 1
                                    

Videla som ako nepozná ten hlas, ktorý počul. Potom sa obzrel a zastal pohľadom na strome. Neviem ako ale zrazu naň ho z druhej strany niekto vybehol. Bol to on...vrátil sa! Andrue sa doň ho pustil a keďže som mala ešte silu sa brániť hneď som sa na nich hneď vletela. Akurát v pravú chvíľu keď ani Andrue bol pod Drewom. Rozbehla som sa za nimi. Keď som bola dostatočne blízko zahryzla som sa Drewovi do krku plnou silou a odhodila ho čo najďalej. Hneď potom som zodvihla Andruea zo zeme a poslala nech beží. Poslúchol síce protestoval ale musel. Keď sa Drew z 4 metrového odhodenia prebral postavil sa. Úprimne...mala som chuť zabíjať, veľmi veľkú chuť. Zaujala som postoj a na to aj on. Až na to že ledva vládal. Nechcela som aby sa tá to situácia opakovala takže som sa rozbehla za ním. Bolo to tu...zabiť alebo byt zabitý. Nerozmýšľala som a hneď som sa pokúšala sa zahryznúť do krku ale nevyšlo mi to. Odhodil ma asi meter a presne do kmeňa stromu. Bolelo to ale nie moc. Hneď som sa poňom zase rozbehla ale tento raz som sa trafila presne. Zahryzla som sa čo najviac ako sa len dalo. Keď som počula len skučanie tak som ho zobrala k útesu a čakala som kým sa spamätá. Keď už tú bolesť nezvládal položila som ho na kraj útesu.

"Dneska mňa nezabiješ a ani nikdy!" Hneď ako som to povedala tak som ho sotila a pomaly padal, až kým nespadol úplne dole. Vedela som že teraz to zlé už skončilo. Bolo mi ho ľúto ale stále som nechcela zomrieť.

Okamžite som sa potom rozbehla za Andrueom. Stál neďaleko od útesu. Videla som že bol človekom. Bol veľmi zranený ale stalo sa fakt niečo nečakané...jeho rany sa začali veľmi rýchlo hojiť. Za 30 sekúnd na tele nemal ani skrabanec. Neriešila som to. Chcela som len jedno. V tej chvíli som ho pobozkala. Nevedela som či nebude protestovať no to mi bolo jedno. Po chvíli mi ten bol opätoval. Jeho pery boli sladké a jemné. Nechcela som aby táto chvíľa niekedy skončila. V tej chvíli si ma zobral na ruky a ja som hneď obmotala okolo neho nohy. Najkrajšia chvíľa môjho života. Ten to človek mi ukázal lásku v tom najkrajšom svetle.

Sedíme ešte v lese tak 10 minút a potom sme si išli zbaliť veci. Nemôžeme tam ostať. Je to príliž nebezpečné.

Andrue

Milujem ju. Naozaj ju milujem. Nič na svete nás nerozdelí. Aspoň pokým tu budem ja. Ten bozk bol fakt krásny. Mám pocit že som si to nezaslúžil ale aj tak budem si ju strážiť.

Rozhodol som sa že kúpim letenky a pôjdeme do Brazílie. Mám tam známeho ktorý by nás pomohol skryť pred všetkými. Má tam chatu v horách ktorá je veľmi ďaleko od civilizácie a preto to bude celkom aj tažké ale ja si poradím.

Keď sme prišli k môjmu domu tak som ju zobral za ruku a povedal jej nech beží domov si zobrať veci a všetko povedať rodičom. Myslím tým o Brazili.

"Dávaj si pozor, prosím."

"Dám neboj." Povedala to tak kľudne ako by sme vôbec pred pól hodinou nebojovali s vlkmi, ktorý sa nás pokúšajú zabiť.

Potom ako sa rozbehla k jej domu som vošiel do domu a začal sa baliť.

Mellody

Snažila som sa bežať najrýchlejšie ako sa len dalo. Nechcela som aby som zase sa dostala do niakeho konfliktu so svorkov. Chcela som po ceste zavolat rodičom ale moj dych bol rýchlejší a povedal nie takže som im zavolala doma. Neboli moc nadšený ale po trošku dlhšom pehováraní povedali že možem. Napokon som si zbalila vec do veľkej tašky, zobrala kľúče a doklady a vyšla som z domu. Tam už na mňa čakal Andrue aj s autom. Neviem odkiaľ také pekne auto môže mať ale radšej som nerozmýšlala nad tým a sadla som si.

Celú cestu som rozmýšľala o všetkom čo sa stalo. Všetky tie rýchle zmeny...a ešte teraz to to. Nevadí mi to. Hlavne že mám pri sebe Andruea.

Keď sme vykročili na letisko tak sme všetko rýchlo vybavili a išli do lietadla.
Sedeli sme vedľa seba a dívala som sa cez okienko lietadla. Na to mi zobral ruku a usmial sa. Konečne sme mohli byť spolu. Sami.

AHOJTEEEEE 😍😍😍

Tak ste sa dočkali ďalšej časti. Viem...ospravedlňujem sa za to veľké čakanie ale musela som si dať pauzu. 😅

Dúfam že ste ešte nezabudli o čom bol ten to príbeh a že sa Vám zatiaľ páči. ☺️

Tak sa vidíme čo najskôr v ďalšej časti 💕

PAPAAAAAA 😍😍💕

Me And HimWhere stories live. Discover now