7

220 21 2
                                    

Niečo spadlo na strechu. Strašne som sa zľakla. Ani neviete ako...cítila som že to nebola vec. Cítila som ako to dýchalo a preto som sa ani nepohla.

Po chvíli sa to začalo hýbať. Počula som kroky. Smerovali k druhej strane domu. Presne k môjmu oknu. Dostala som nápad. Tvárila som sa že spím. Keď už som tie kroky počula až pri hrane strechy, pocítila som že už na streche nebol. Nechcela som sa pozrieť či je pri mojom okne pretože tým by sa môj plán zničil. Tak som v prectieraní pokračovala. Potom som už len počula jeho bitie srdca. Bolo priveľmi pokojné. Cítila som že to to nebude náhoda. Potom som počula otvoriť moje okno. Sakra ako to spravil?! Teraz som už nevedela čo mám robiť tak som len počúvala. Cítila som že vstúpil do mojej izby. Potom len kroky okolo mojej postele až tam kde som mala položenú hlavu ja. Zacítila som jeho pach. Bol mi strašne povedomý ale nevedela som si ho k nikomu priradiť. A potom...ma prikryl. Bola som zmätená. Keď ma prikryl odišiel zase oknom von. Mala som chuť vstať a pozrieť sa kto to bol ale keby ma zazrel...nebol by to dobrý nápad a preto som sa len snažila znovu zaspať.

"Nie prosím nerob to!" Skrýkla som.

"Neboj bude sa ti to páčiť." Videla som len jeho úškrn. Mala som chuť z neho vracať. Potom mi chcel vyzliecť tričko ale ja som ho kopla medzi nohy. Tak on spadol na kolená a ja som mohla utiecť. Už som začala bežať ale márne. Chytil ma za rameno a zas pritiahol k sebe. Tváril sa ako keby sa mu nič nestalo.Vedela som čo bude nasledovať. Teraz sa zase pokúsil ma pobozkať. No ja som sa zase metala strašne dravo a preto sa nevedel trafiť.
"Nechci ma naštvať!" Zakričal po mne.
Vlepil mi facku. Bolela ale naozaj strašne až z tej bolesti som padla na zem. Dotkla dom sa rukou rany. Bola strašne horúca. Nechcela som sa naň ho ani pozrieť ale musela som. V tom som spozornela. Pozrel sami priamo do očí. Díval sa strašne naštvane ale pochvíli ho to prešlo. Videla som v jeho očiach ľútosť. A potom som sa spamätala...bol to on...DREW!

S nádychom som sa prebudila a hneď aj sadla. Chytila som sa za srdce a poobzerala po miestnosti. Bola som v mojej izbe. Teraz som sa už nebála pretože to bol len sen. Vzdychla som a uvidela denné svetlo. Domyslela som si že je ráno tak som vstala z postele a išla rovno do kúpeľne. Pozrela som sa rovno do zrkadla. Videla som strašne uplakanú tvár. Asi som až z toho snu plakala. To sami ešte nestalo. Nabrala som si do rúk vodu a opláchla tvár. Potrebovala som sa niako zrelaxovať a preto som si vymyslela kúpeľ.

Mala som ešte aj bombičku do kúpeľa tak som ju použila. Napustila som si tú najhorúcejšiu vodu a hneď to nej vkĺzla. Bol to úžasný pocit. Tú najhorúcejšiu vodu pustiť na svoje telo...mala som pocit že to bolo až magické. Všetky pocity ktoré som cítila na svojom tele ako záplava vody boli až spaľujúce. Rozhodla som sa že napíšem tomu kamarátovi z Česka pretože som chcela trochu zmeniť myšlienky. Pochvíli mi odpísal s tým že nemôže teraz lebo je s priateľkou a ona veľmi žiarli. Tak som len povedala že ok.

Po asi hodine som vyšla z vane. Ak sa pýtate prečo som tam bola tak dlho tak u mňa je to rutina. Každý sa ma to pýta. Vravím im že pre mňa je to také akurát pretože tam ma nikto nevyruší a preto možem spokojne rozmýšľať o všetkom.

Keď som sa už začala sušiť tak som všimla že mám niečo na ramene. Nevidela som to poriadne lebo som sa pozerala cez zrkadlo a to bolo úplne zaparené preto som trochu rozotrela tú paru. Mala som pocit že som sa zošalela. Mala som tam tetovanie. Na celom pleci som mala tetovanie chodila vlka v ktorom som mala tvár vlka.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Me And HimWhere stories live. Discover now