1

532 33 17
                                    

"Mami!"
"Áno zlatko?"
"Idem si zacvičiť! Prídem asi o hodinu dobre?"
"Dobre. A dávaj si pozor!"
"Dobre pá!"

Ahoj! Som Mellody a vítam ťa v mojom živote. Mám 16 a mám život snou...prechádzky na pláži každý deň, rodičia, ktorý ma majú radi a malá sestrička Lilly, ktorú nadovšetko milujem!

Len jedna vec není tak podľa prianí...a tým je škola. Nie len, že je ťažká ale aj žiadni priatelia...áno som taký samotár. Ale ja ani moc v škole priateľov nepotrebujem...stačí mi MiaN. Áno, jej meno sa tak píše. Je z Južnej Kórei. Je to moja najlepšia kamarátka ever!! No teda my sme ako sestry. Chodíme robiť všetko spolu no len tento krát musím ísť do fitka sama. MiaN išla s rodičmi na cestu okolo sveta tak sa niaki ten čas neuvidíme. Ale teraz dosť o mojom živote...späť k realite

Sedím vo vlaku a počúvam hudbu. Už ani neviem koľko som si prehrala pesničiek. Ja jednoducho všetko dám za hlavu a len tak počúvam tú neskutočne kľudnú hudbu...

"Pristupovalí!" Strašne som sa zľakla! Nemôže niekedy hovoriť trochu tichšie? No to je vlastne jedno...ja už aj tak vystupujem.

...o 10 minút neskôr...

Už som v posilke. Bola to až prekvapivo krátka cesta sem. Ani si moc nepamätám ako som sa sem dostala ale to ani nie je podstatné. Idem do šatne s s taškou v ruke. Položím si ju na lavičku a vyberiem si z nej veci. Zobrala som si ružovú športovú podprsenku, čierne legíny a športové tenisky Nike, ktoré boli dúhovej farby. Ten to outfit zbožňujem. Je tak jednoduchý ale pri tom nesmierne trendi.

Dnes budem posilňovať asi iba brucho a stehná. Nemala som obzvlášť chuť na kardio, ktoré bolo pre mňa nesmiernym utrpením. (Ak neviete čo je kardio tak si to vygooglite! 😂)

Idem okolo mužských šatní ku žinenkám keď v tom ho uvidím... Hnedé vlasy až po krk, silno zelené oči, ktoré sa nedali prehliadnuť a dokonalo vypracované telo. S ním tak prísť o panenstvo... Mellody! Kroť sa! No jednoducho je perfektný.

Potom sa na mňa pozrel tými krásnymi očami. Trvalo to len chvíľu ale mne to pripadalo ako vecnosť. Rýchlo som od neho odvrátila zrak a šla som ďalej. Dám si slúchadka a vrátim sa k tomu čomu som prišla.

...po 30 minútach...

Snažím sa tu niako sústrediť ale jednoducho to nejde. Stále mi ide po rozume on. Jednoducho musím si ten moment prehrávať stále dookola. Asi to robí aj tá pomalá pesnička. Rýchlo som ju prepla. Samozrejme som si dala Cookie od R.Kelly. (Možte ju poznať zo záverečnej scény s filmu Magic Mike XXL 😏.)

Zrazu zacítil dotik na mojom pleci tak sa rýchlo otočím a v tom...

Ahojte! Ďakujem že ste si prečítali 1 kapitolu z môjho príbehu! Dúfam že sa Vám páčila. Ak mám pokračovať v tom to príbehu prosím napíšte komentár. 😘

Me And HimWhere stories live. Discover now