6

177 22 1
                                    

"Od kedy som ťa videl som sa nemohol prestať na teba pozerať. Vždy si ma niečim potešila aj keď si bola sama smutná. Nikdy si ma nenechala odísť bez tvojho očarúcujeho úsmevu. Ja už to nemôžem držať v sebe...Chcem ťa!" Ostala som stáť zamrznutá. Mala som pocit že som to do teraz nevedela. Cítila som sa strašne prekvapene. "Si v poriadku?"

"Áno, áno som." Nie som. Snažila som to niako spracovať. Úprimne...nešlo mi to. "Len vieš nečakala som to." Hneď ako som to dopovedala sa na mňa nalepil. A pokračoval vo vyzliekaní môjho trička a nohavíc. Nemohla som sa brániť a preto som spolupracovala. Vyzliekla mu tričko aj nohavice. Už sme ostali iná v spodnom prádle. Naštastie niekto zazvonil. Rýchlo som sa od neho odtrhla aby som sa mohla čo najrýchlejšie prezliecť. Hneď ako som si na seba dala naspäť svoje oblečenie podišla som k dverám. Pozrela som sa cez kukátko a videla som kuriéra. Mal niaku krabicu tak som mu otvorila.

"Balíček pre pani Wolfovú." Áno už len to meno niečo znamená. Priamo stvorené pre mňa...

"To som ja." Je celkom divné keď mi vravia "pani/slečna". Je to naozaj divné a ani neviem prečo.

"Podpíšte mi to tu. A máte tu aj niaki odkaz, našiel som ho pred dverami." Netušila som vôbec od koho to môže byť a ani čo to môže byť.

Keď som si prevzala ten balíček a odkaz, prešla som do obývačky a hneď vrhla na ten odkaz. Bola som v tedy strašne zvedavá. Bol preložený ako list ale bez obálky tak som ho hneď otvorila. Začala som čítať. Bol to napísane ručne.

"Ahoj Mellody...ty mňa nepoznáš ale ja teba veľmi dobre. Poznám ťa od malého opusteného bábätka až po teraz. Ten to list bol určený pre teba keď zistíš svoju pravú tvár.

Mám teba menšie "poslanie". Keď sa budú blížiť Vianoce zistíš svoju tretiu tvár. Viem znieto všetko veľmi šialene ale keď si ma prvý krát zazrela tak som ti musel poslať tento odkaz...dobre vráťme sa k tomu "poslaniu". Asi 2 alebo 3 týždne pred Vianocami sa ti stane niečo načo budeš musieť byť pripravená. Budeš to mať tažké a preto ti chcem pomôcť. Pomoc sa ti dostane keď ti príde další odkaz a preto by si mala tento odkaz spáliť hneď ako to to dočítaš. Chcem ťa len varovať pretože ten "Drew" ktorého poznáš už ním není tak sa mu radšej vyhýbaj.

Tie slová si poriadne zapamätaj lebo ich budeš ešte potrebovať. Zatiaľ sa cudzím ľudom vyhýbaj...

Tvoj menší hrdina 😉
XXX"

Ako to že vie o mne všetko? A čo malo znamenať to "Tvoj menší hrdina 😉"? Mňa asi porazí...teraz neviem či mu mám dôverovať. Dúfam že to není niaky maniak čo ma chce zabiť alebo čo. Ale asi ho budem počúvať.

Keď som našla zapaľovač, zapálila som papier nad kuchynským drezom potom som hneď dala zapaľovač naspäť na miesto. V tej chvíli som si spomenula na Drewa tak som bežala hore schodmi aby som ho mohla vyhnať z domu lenže on tam už nebol. Nemohol odísť dverami pretože by to bolo počuť a ešte k tomu som pri nich bola ja. Potom som uvidela otvorené okno a bolo mi všetko hneď jasné.

Zavrela som ho a padla na moju posteľ. Ľahla som si na chrbát a roztiahla som svoje ruky a nohy do každého kúta mojej postele pri čom som sa pozerala na moj bieli strop. Len som rozmýšľala. A rozmýšľala. Bola som celkom hladná tak som rozhodla že pôjdem k telke, pustím si film a urobím pukance. No čo je lepšie na nervy? Pustila som si X-Mena poslednú časť. ( PS: Odporúčam 😘😇)

...O 2 hodiny neskôr...

Keď film skončil tak som išla si dať sprchu a umyť si zuby aby som mohla ísť spať. Bola som z toho všetkého strašne unavená tak som musela ísť už spať. Keď som bola osprchovaná tak som si dala niake teplé pižamo a išla sa schovať pod perinu. Zavrela som oči a rozmýšľala o všetkom čo sa dneska stalo. Už by som aj spala keby niečo strašne nebuchlo na streche. Bolo to ako keby niekto na tu strechu spadol...

Ahojte!! 💕

Som späť s ďalšou častou! Dúfam že sa Vám páčila. Nevedela som čo by išlo ďalej ale na koniec sa to niako vyvinulo 😇😋.

Čo si myslite? Čo to mohlo byť? A viete čo je super? Že ani ja sama neviem 😂😂😅

Ak sa Vám táto časť páčila dajte voit a ten kto tento príbeh číta nech napíše comment ☺️ lebo fakt neviem či to čítate 😣😫😅.

Tak sa vidíme v ďalšej episóde.

PAPA 😘💕💐

Me And HimWhere stories live. Discover now