5

226 20 0
                                    

Ako som tam stála v lesoch som cítila tú voľnosť. To ticho, chladný vietor, šumenie lístia, žiarivé svetlo, ktoré sa odrážalo od kryštáľovej vodnej hladiny. Všetko bolo tak dokonalé. Sadla som so na kraj útesu a pozerala ako to všetko dokonale ladí do kopy. Všetky tie pocity...bolo to jednoducho dokonalé. Postavila som sa a kráčala pomaly ďalej hlbšie a hlbšie do lesa. Čoskoro bola tma, na ktorú som sa tak tešila.

V strede lesa som bola taká bezmocná. Nič som ani nevidela tak som sa radšej vybrala naspäť lenže nie na dlho...začula som pred sebou kroky. Mala som pocit že sa mám radšej schovať tak som zašla do malej nory asi tiež pre vlka. Ako som tam bola skrčená tie kroky sa pomaly blížili ku mne. Neskôr som videla postavu. Ale nie ľudskú...vlčiu. Keď už som videla že ma zazrel cítila som že by som v tejto more nemala byť. "Odíď z mojej nory." Keď som počula jeho myšlienky v mojej hlave tak som radšej poslúchla. Podišla som k stromu, ktorý som spoznala. Neviem ako sa to stalo ale premenila som sa späť na moju podobu vlka. Cítila som že bol znepokojený. Cítila som jeho pohľad na mne. Pomaly sa ku mne približoval.

Keď som uvidela jeho oči cítila som že už som ich od niekadial ich poznám. Žiarivo modré oči, ktoré vyžarovali kľud a pokoj. Potom som si spomenula. "Drew?" Poslala som mu správu do myšlienok. On sa na mňa len zmetene pozrel. Potom som cítila že sa niečo deje. Videla som ako sa premenil. Prišiel ku mne. Veľmi znepokojený sa mi pozrel do oči. Ja som sa na to tiež premenila. Potom mi chytil bradu aby som sa mu pozrela do oči lenže nechcela som aby ma zas pobozkal preto som sa premenila naspäť na vlka a zavrčala. V tom odstúpil a v strachu sa na mňa pozrel. "Čo sa deje?" spýtal sa mňa a ja som sa približovala s vycerenými zubami aby som mu dala vedieť že si neprajem aby sa ešte raz ku mne priblížil. Na to som hneď bežala späť do lesa. Cítila som že je za mnou preto som zrýchlila. Bežala som tak rýchlo že po chvíľke som jeho bežanie nepočula. Zašla som niekde kde som si nevidela ani na svoje laby. Až teraz som zistila že by som sa mala čo najskôr vrátiť späť domov. Premenila sa naspäť na človeka a rýchlo bežala domov.

"Mellody? Kde si bola tak dlho? Však už je tma! Mohlo sa ti niečo stať." Vedela som že bude vystrašená tak som len pomaly prišla do obývačky kde sedela s kufrom v ruke.

"Prečo máš ten kufor? Idete niekam?" V klude som si sadla a čakala na odpoveď lenže ona sa na mňa len pozerala. Chytila mi čelo a pozrela sa na mňa akoby som mala teplotu alebo čo.

"Však ideme na tu cestu okolo sveta nevieš?" Ja som asi na to zabudla.

"Nevedela som že dnes.." Ani som sa jej nepozrela do oči. Mala som pocit ako keby ma opúšťali navždy.

"Nechali sme ti tu predsa viac peňazí tak že si môžeš aj niečo kúpiť keby sa ti niečo páčilo. A však ak ti bude smutno čo asi nebude ale aj tak ocino si vytvoril skype tak nám budeš mocť zavolať." Teraz mám už problém s peniazmi vyriešený.Objala som ju. Musela som nedalo mi to. "Dúfam že si tu tak sama dáš pozor. A žiadne Party ani nič také dobre?" Si akože mysli že mám rada Party? No nie nemám ani ako ich spraviť nemám skoro žiadnych kamarátov.

Rozlúčila som sa s Maminou aj s ocinom. Potom som ich odprevadila k dverám a zakývala som im. Keď nastupovali do auta cítila som že mi určite bude smutno. Počkala som kým odišli a potom som vyšla hore schodmi. Hodila som sa na posteľ a hneď som cítila tú únavu. Preto som si dala sprchu umyla zubu a išla spať.

*****

Keď som sa ráno zobudila mala som pocit že ma niekto sleduje alebo že tu niekto je. Pozrela som sa z balkóna, ktorý mám v izbe, z ktorého je perfektný výhľad na les za domom. Videla som ako sa tam niečo pohlo a tušila som aj čo. Drew...nechápem prečo ma sleduje. Je ako psychopat od kedy ma videl v lese ako vlka aj ako človeka zároveň.

Rýchlo som vyšla z balkóna do izby. Mala som chuť nevýsť z domu. No aj tak asi pôjdem niekde von. Išla som sa radšej osprchovať a urobiť rannú hygienu. Obliekla sa si croptop zelenej farby a šedé veľké tepláky. Nebola som hladná tak som rovno prešla k telke. Pustila som si niaky film lebo tam nič nebolo.

Po asi 5 minútach niekto zazvonil. Keď som prišla ku dverám pozrela som sa cez kukátko. Videla som ho tam. Vydýchla som si povedala som si že ho vyhodím preč. Otvorila som dvere a hneď sa nalepil na moje pery. Chytil ma za boky a ťahal naspäť do domu. Ja som sa jednoducho nemohla brániť. Cúvali sme až do kým som nenarazila na schody v tedy som mu dala znamenie aby prestal. Potom sme sa niako dostali do mojej izby. Tam on zatvoril dvere a oprel ma o ne. Zodvihol ma a pri bozkávaní som sa mu odkrútila nohami okolo pása. Hneď ako som pootvorila ústa využil šancu a zapojil aj jazyk. Ako pokračoval ma zobral a presunul na posteľ kde mi chcel už vyzliecť croptop ale to to zašlo až príliš ďaleko tak som sa snažila ho odtiahnuť.

"Nie...Drew..." Odtiahol sa a pozrel sa na mňa s vyvalenými očami. Mala som pocit že tých jeho oči sa nenabažím. Boli čarovné. "Prečo si sem tak vtrhol? Videla som že ma sleduješ."

"Vieš musím ti niečo povedať..." Ako to povedal tak som spozornela. Vedela som že to bude niečo veľmi dôležité...

Ahojte!! 😅😍

Takže tunak máte 1000 slovnú časť. Dúfam že ste si ju užili! 😜

Čo si myslíte? Čo jej chce povedať? Prečo ju sledoval? To sa dozviete v ďalšej časti. 😚😉

Ak s Vám páčila táto časť zanechajte voit a aj comment by potešil. Tak sa vidíme v ďalšej časti. Papa 😘😘😇

Me And HimWhere stories live. Discover now