Kapitel 30

4.4K 105 32
                                    



Mamma blev så glad när hon såg hur fin de hade gjort mig, men nog ännu gladare för att jag faktiskt skulle ut och vara lite social. Hon erbjöd sig att skjutsa in oss till stan, vilket vi såklart tackade ja till. I bilen satt jag i baksätet, och Jenni hade tryckt igång stereon. Ur högtalarna kom "Dancing on my own" med Robyn, och tjejerna började sjunga med. Jag satt tyst och kollade med ett leende mot dem. De var riktigt taggade på att få komma ut. Jag var bara nervös över att jag skulle fucka upp kvällen för dem genom att vara depp. Jag kollade mot dem när de sjöng och log smått innan jag kollade ut genom fönstret. Jag kollade upp mot himlen. Förlåt om jag gör något dumt ikväll Kristian, men jag antar att du måste vara glad för min skull att jag äntligen ska ut och ha kul. Du var min stora kärlek, och det är du fortfarande, men vad ska jag göra? Vi ses kanske en dag, uppe i himlen, men tills dess ska jag inte bara ligga hemma och längta. Jag älskar dig fortfarande, och jag hoppas du förstår.

- I KEEP DANCING ON MY OOOOOWWNNN, OH OH OOOOHHH, skrek Stella mot mig. Jag flinade smått och började sjunga med jag med.

- I'm in the corner, watching you kiss her, ooooh oh oooooh, sjöng jag med ett leende på läpparna, och Stella började le ännu bredare.

Mamma parkerade bilen mitt i centrum och släppte av oss där.

- Ha så kul nu snyggingar! hojtade mamma innan hon körde iväg. Vi tjoade tillbaka och vinkade hejdå.


Vi började med att gå till Harry's. Det var en torsdag, och inte jättemycket folk ute, men vi fick ändå stå och köa i några minuter innan vi kom in. Direkt när vi kom innanför dörren lämnade vi av oss våra jackor och gick sedan till baren. De beställde en shotbricka och medan vi började shotta kom det fram några killar som började snacka med oss.
- Tjena tjejer, gott med shots eller? Frågade en av killarna. Idiotisk fråga, vem gillar ens shots? Men han ville ju bara ha något att snacka om.
- Vill du ha en? Frågade Jenni, det fanns några kvar.
- Nää förfan, ska beställa eget, men ni får gärna ta av dem, sa han flörtigt.
Han beställde in en till shotbricka som vi allihopa tog av. Efter shotsen var det dansgolvet som gällde. Stella och Jenni drog med mig ut på dansgolvet där vi dansade till "Intoxicated". Killarna vi hade shottat med följde med ut på dansgolvet och dansade med oss. Jag kände redan hur spriten började verka.

Vi sjöng med och dansade som galningar. Det var inte jättemånga på dansgolvet men det fylldes hela tiden på av fler. Jag dansade bredvid Stella men snart började hon dansa med en av killarna. En annan kille kom fram till mig och började dansa mittemot mig. Han log mot mig och jag besvarade leendet. Jag gjorde det ganska tydligt för honom att jag inte var ute efter något strul, så vi dansade bara framför varandra, riktigt galen dans till musiken. Vi dansade tills svetten började rinna och vi tjejer bestämde oss för att gå iväg mot toaletterna.

- Han var helt gaaalen i mig, såg ni eller? Vi dansade framför varandra och han släppte mig inte med blicken en enda gång! Sade Stella glatt medan hon rättade till sin mascara i spegeln.

- Äh han vill säkert bara ligga, sade Jenni och flinade.

- Nåt fel med det eller? Sade Stella med ett leende. Jag skrattade till. Jag gick fram till spegeln och drog en hand genom mitt hår.

- Angie, vem av killarna tyckte du var snyggast? Frågade Hanna försiktigt. Jenni och Stella vände sina blickar mot mig. De visste att det var en känslig fråga och väntade tålmodigt in svar.

- Njaah, ingen av dem var jättesnygga, når ju inte upp till min nivå liksom, sa jag skämtsamt med ett snett leende. De andra tjejerna fnittrade till.

- Näe det är ju klart, sa Hanna och blinkade med ena ögat.

- Jag måste leta upp han killen igen, sade Stella och kollade mot dörren.

- Ja vi drar ut igen, sa Jenni. Kan vi inte dra vidare sen? Frågade hon. Stella skakade snabbt på huvudet medan jag och Hanna nickade.

- Nej förfan, han killen är ju här?? Sade hon som om vi var galna.

- Ta med honom då, sa jag och började gå mot dörren.

- ...good idea, sade Stella med ett smått leende.

Vi gick ut igen och dansade, Stella hittade dock inte killen, och vi bestämde oss för att gå till nästa ställe.

Vi besökte 2 ställen till och stannade där ett tag och dansade och drack drinkar. Klockan var mycket nu, snart 3, och vi var på en bar. Folk började sakta försvinna från baren, men de som var kvar där var fulla och stod och dansade och var sociala, och det var jävligt bra stämning där. Vi tjejer stod i en grupp och dansade tills jag sa att jag skulle sätta mig lite. Jag gick iväg till baren och satte mig ner. Jag var rätt svettig och väldigt törstig. Även fast klockan var mycket beställde jag en redbull-vodka.

När jag satt där och snurrade på stolen medan bartendern gjorde min drink, tyckte jag att jag såg ett ansikte jag kände igen. Jag var hyfsat packad, så jag var inte säker, men när våra blickar möttes stelnade jag till, det var huvudgeneralen!

Han satt några meter bort vid baren och höll i ett glas innehållande något som såg ut som whiskey.

Jag reste mig från barstolen och gick fram till honom i mina klackar. Han kollade upp mot mig sakta och granskade mitt ansikte med ett neutralt ansiktsuttryck.

- Trodde jag skulle få slippa se dig igen, sa han med ett flin. Jag skrattade till.

- Tänkte precis detsamma

Yes sir, yesDär berättelser lever. Upptäck nu