Kapitel 22

7.2K 156 10
                                    

Jag gick med långsamma steg in i matsalen med blicken vandrande över killarna som satt där. Snart skulle jag aldrig få se dem igen. Snart skulle jag bli hemskickad och bli bemött av en besviken pappa. Jag kollade ner i marken och fortsatte fram till maten. Jag tog en av tallrikarna och kollade sedan upp för att mötas av Lisens och Annies oroliga blickar. Jag tvingade fram ett litet fakeleende innan jag hällde upp kvällens delikatess på min tallrik, jag var inte ens säker på vad det var.

Jag gick efter Annie och Lisen mot ett bord samtidigt som jag kollade mig runt. Där fick jag syn på Kristian, sitta och skratta och snacka med sina kompisar. Hans ögon riktade sig mot mig. Jag fick en stor klump i min mage och gav han en lång blick innan jag satte mig ner vid ett bord. Kristian kollade oroligt mot mitt håll, han såg nog att jag inte mådde bra.

Jag satt mest tyst och petade i maten under middagen. De andra killarna som satt vid bordet såg att något var fel, men ingen frågade om jag var okej, de bara gav mig blickar då och då.

- Angie, ät lite, sade Annie som sett att jag inte ens tagit en tugga. Jag nickade o tog en tugga, men mådde nästan direkt illa när jag gjort det. Jag svalde det motvilligt innan jag tog en stor klunk av mitt vatten.

- Jag tror jag går till rummet, sa jag lågt och reste mig upp. Annie nickade förståeligt och jag gick och lämnade tallriken och glaset. På vägen ut såg jag att Kristians ögon var fast klistrade på mig. Jag nickade mot dörren åt hans håll och han nästan direkt ställde sig upp för att lämna sina grejer. Jag gick ut från matsalen och gick sedan ut från byggnaden för att ta luft, jag mådde fortfarande dåligt.

Jag lutade mig mot byggnaden och slöt ögonen, snart hörde jag en dörr öppnas och slås igen bakom mig.

- Angie, vad har hänt? hörde jag Kristian säga. Jag öppnade ögonen och mötte av Kristians oroliga ansikte. Han greppade sina stora händer runt mitt ansikte.

- Generalen vet, sa jag och stirrade in i hans ögon. Kristian rynkade smått på ögonbrynen och flackade med blicken mellan mina ögon.

- Han ville snacka med oss två ikväll inne på hans kontor klockan 9, fortsatte jag. Kristian skakade på huvudet.

- Men det kanske...

- Han kommer skicka hem oss! avbröt jag och tittade förtvivlat mot Kristian. Han smekte bort mitt hår innan han släppte mig.

- Vem fick du höra detta från? sade Kristian spänt.

- En av generalerna kom in i vårt rum och sa att huvudgeneralen ville snacka med oss två, sade jag och kippade efter luft. Kristian tog ett djupt andetag.

- Kanske han ville snacka om något annat? försökte Kristian. Jag svarade inte.

Kristian tog då tag i min midja och drog mig nära honom. Han höll armarna runt mig och kysste min panna. Vi stod så tysta i flera minuter.

- Klockan 9 sa du väl? frågade Kristian tillslut. 

- Va? frågade jag och kollade upp på honom.

- Vi skulle till generalen klockan 9 väl? frågade han. Jag rynkade ögonbrynen och nickade sakta.

- Jaa..?

Kristian kollade på sin klocka.

- 30 minuter, vi hinner, sade han och greppade tag om min hand. Jag förstod nästan direkt vad han menade och skrattade till. Kristian kollade mot mig och flinade smått innan vi tillsammans började springa iväg ut mot skogen, utan att veta vart vi var påväg.

Vi hittade tillslut någon liten öppen plats i skogen. Kristian höll i båda mina händer och drog sig mot mig. Jag skrattade till.

- Ska vi verkligen göra detta? sa jag och kunde inte låta bli att le. Kristian skrattade till.

- Det verkar så, sa han och flinade snett. Jag bet mig i läppen samtidigt som jag log och lutade mig sedan fram och kysste honom. Han drog med mig ner på marken så vi hamnade i det höga gräset och blommorna. Jag satte mig gränsle över honom och lade mig ner över hans överkropp och kysste honom ivrigt. Kristian kysste mig ivrigt tillbaka och bet mig lekfullt i läppen. Han hade sina händer på mina höfter. Jag avbröt kyssen och gav Kristian en lång blick innan jag lade fingrarna på min tröjkant. Kristian höll med sina stora händer mig hårt medan jag sakta drog av mig min tröja. Hans ögon utforskade min överkropp ivrigt. Jag började långsamt knäppa upp min bh med ögonen klistrade på Kristian. Bhn knäpptes upp och jag släppte den mot marken.

- Jävlar, mumlade Kristian och jag flinade smått. Kristian släppte mina bröst med blicken och kollade sedan upp på mig.

- Så jävla fin, sade han och drog mig snabbt till honom i en kram. Jag fnittrade till. Kristian vände oss så jag hamnade på marken istället. Han drog av sig sin tröja och visade upp sin vältränade mage. Han kysste sedan ömt mina läppar, min haka, min hals, ner mot mina bröst, kysste både runt och på båda bröstvårtorna och fortsatte sedan ner längs magen. Hela min kropp pirrade och jag kände hur jävla våt jag redan var. Han kysste så långt ner han kunde innan mina jeansshorts stoppade honom och han började försiktigt knäppa upp dem. Han drog ner gylfen och kollade upp på mig med ett leende innan han drog av mina shorts och blottade mina svarta spetstrosor. Han kysste min troskant och kysste sedan ner utanpå trosorna och nafsade lite lekfullt. Jag kunde inte låta bli att stöna till.

- Kåt? frågade Kristian med ett flin. Jag sparkade honom löst på magen. 

- Men vad fan tror du? sa jag med ett leende.

Kristian gav mig en lång kyss medan hans fingrar cirkulerade över mina bröst. Snart kunde jag inte hålla mig längre och började dra i hans gylf. Han hjälpte till att krångla av byxorna så han endast hade boxers på sig. Han kysste mina läppar ömt innan han saaakta drog av mig mina trosor. 

- Knulla mig innan jag exploderar, stönade jag fram när han äntligen fått av trosorna. Kristian log sitt charmiga leende mot mig.

- Som du vill


Yes sir, yesDär berättelser lever. Upptäck nu