Kapitel 11

9.9K 227 27
                                    

Sofforna i samlingsrummet var fulla av massa killar. På soffborden stod det halvtomma spritflaskor och på golvet tomma plastmuggar. Killarna hade börjat festa utan oss. 

Kristian syntes inte till, så jag slog mig ner i soffan bredvid några andra killar.

- Tjejerna har anlänt, tjoade nån kille och några visslingar hördes. Lisen satte sig också ner och Annie som sagt att hon skulle vara nykter, sprang direkt fram till Vodkaflaskan.

- Asså Jonte gjorde precis den sjukaste blandningen, den smakar typ ananas, flinade killen bredvid mig och räckte mig ett glas.

- Nej tack, sade jag avvikande, inget sprit var det ja.

- Fan va feg du skulle vara då, så är fan alla tjejer, mumlade han och skulle ställa ned glaset, men då tog jag snabbt glaset från hans hand och klunkade ner hela glaset på en gång. Jag var ingen feg tjej, vad gjorde jag i lumpen isåfall?

Killarna kollade förvånat mot mig och jag torkade mig runt munnen.

- Njaa, smakade mer mandarin tyckte jag, sa jag och flinade snett mot dem. Och där började drickandet. Killarna började blanda nya drinkar, starkare, och snart kunde jag knappt stå upp.

Jag letade upp en glas vatten och försökte dricka hela glaset. Vafan, jag som skulle vara nykter.

Jag ställde mig lutandes mot en vägg och försökte nyktra till, men hela golvet snurrade.

- Hey, hörde jag bakom mig, jag visste direkt att det var Kristians röst. Jag vände mig om och log brett.

- Vad fin... påbörjade Kristian en komplimang men jag lade ett pekfinger över hans läppar.

- Kom, jag vill visa något, sa jag och letade upp hans hand. Kristian rynkade på ögonbrynen men följde sedan med. Jag snubblade framåt. Jag var inte ens säker på vart jag var påväg, men Kristian fick iallafall rädda mig många gånger från att trilla ner på det snurrande golvet.

Tillslut kom vi in i ett rum. Jag var inte säker på vad det var för något rum, men det fanns en säng så jag knuffade Kristian till sängen och låste dörren till rummet.

- Angelina är du okej? frågade Kristian mig där han låg nedknuffad på sängen. Jag gick fram till honom och fingrade lite på hans skjorta.

- Jag mår så jävla bra, viskade jag tyst i hans öra och backade sedan. Jag ställde mig en bit från sängen och snubblade till. Då drog jag av mig mina klackskor och fick lite bättre balans.

- Vill du ha ett glas vatten? frågade Kristian. Han såg såklart att jag var stupfull.

Jag skakade på huvudet.

- Va bara tyst och njut, sade jag och log busigt innan jag drog av min mitt linne och blottade min push up bh. Krilles ögon vandrade över min bh. Jag bet mig lite i läppen innan jag knäppte upp mina shorts och släppte dem till golvet. Jag klev ur dem och drog sedan en hand sexigt genom håret innan jag klev fram till honom. Jag satte mig gränsle över hans knä och började knäppa upp hans skjorta.

- Jag vill ha dig i mig, sa jag tyst och fumlade med knapparna. Varför gick dem inte upp?

- Angie, du är full... mumlade Kristian.

Jag svarade inte utan var helt upptagen med att få upp dem jävla knapparna. Snart blev jag riktigt sur och började slita i skjortan.

- Angie, sade Krille och tog tag i min käke och riktade mitt huvud mot honom.

- Jag tror du kommer ångra dig väldigt mycket imorgon, sade Kristian.

- Nej jag vill ha dig här, sa jag lite för tydligt och pekade mot min fitta. Kristian kunde inte låta bli att skratta till.

- Sorry, jag tänker inte ha sex med dig ikväll, sa han och log snett.

Jag la mig ner på sängen, med fortfarande bara bh och trosor på mig.

- Men jag vill liggaaaaa! klagade jag. Kristian skrattade till igen.

- Jag tror det är bäst om du går och lägger dig, sade Kristian.

- Nej nu är jag kåt och då vill jag inte lägga mig, sa jag argt och satte mig upp i sängen med armarna i kors, precis som ett litet barn.

Kristian reste sig upp.

- Vart ska du? frågade jag men blev då upplyft av honom.

- Wiieee, ropade jag glatt när jag lyftes från sängen. Kristian lyfte mig några meter innan han lade ner mig i en annan säng. Han tog undan täcket och drog det över min halvnakna kropp. Det var faktiskt väldigt mysigt att ligga under täcket. Han satt sig bredvid mig i sängen och strök bort hår från mitt ansikte. Jag låg och bara kollade på honom. Han reste sig sedan upp igen.

- Lämna mig inte, mumlade jag.

- Det är min säng du ligger i, jag kommer tillbaka, sade Kristian försäkrande. Det nöjde jag mig med och gosade ner mig i täcket.

- Godnatt Kristian, sade jag tyst och stängde ögonen. Kristian flinade svagt och kysste mig på kinden.

- Godnatt.

Yes sir, yesDär berättelser lever. Upptäck nu