Kapitel 19

9K 192 15
                                    

Vi gick båda ut från städskrubben efter säkert varit där i nån timme. Vi båda blev bländade av ljuset där ute, det hade ju varit helt bäckmörkt i städskrubben.
Jag gick före Kristian iväg mot rummen och han gick sakta efter, så det inte skulle verka konstigt att vi kom samtidigt från samma håll.
Jag passerade samlingsrummet för att komma till vårt rum, och där satt Erik. Han fick syn på mig och log direkt ett litet belåtet flin.
- Angie! Tjena, sade Erik. Jag flackade osäkert med blicken innan jag log ett falskt leende mot honom.
- Tja, svarade jag. Jag ville helst inte snacka mer, men Erik insisterade och klappade på platsen bredvid sig i soffan. Jag kollade mig osäkert runt innan jag gick fram till soffan och slog mig ner bredvid honom.
- Har du hört att vi ska få skjuta imon? Frågade Erik. Då plötsligt sken jag upp.
- Va? Seriöst? Sa jag glatt. Att skjuta älskade jag, och jag var riktigt duktig på det också.
- Aa, jag tror vi ska ha prickskyttegevär, sade Erik. Jag nickade glatt.
- Min favorit, sade jag med ett leende.
- Seriöst? Min med! Jag sköt med en air rifle när jag var yngre med ett sikte, och när jag blev äldre började jag skjuta med riktiga saker istället, sade Erik och log mot mig.
- Jag har alltid bara kört med riktiga vapen, pappa var i militären nämligen. Har skjutit både handpistol, gevär, och artilleri, sade jag med ett leende.
- Artellieri? Fan va badass, skulle jag faktiskt kunna tänka mig dig skjuta, sade Erik och skrattade till.
- Aa asså det är riktigt kul för det är så mycket kraft, och sen kan man spreja, sade jag. Erik nickade instämmande. Fan, Erik var ju riktigt schysst att sitta och snacka med.
Jag hörde ett knarr bakom mig och vände mig om. Kristian hade precis öppnat dörren in till killarnas rum och gav oss en blick innan han försvann in på rummet. Undrar om han tyckte det var konstigt att jag satt o snackade med Erik.
Jag vände mig tillbaka till Erik.
- Handpistol har jag också testat, men den är jävligt svår att pricka med, sade Erik. Jag nickade.
- Aa, fast man lär sig, sade jag dämpat och log snett. Det blev tyst en stund.
- Du, förlåt för vad som hände första kvällen inne på toaletten. Jag var full, sade Erik försiktigt. Jag nickade smått.
- Jag med... Sade jag tyst.
- Jag vet inte... Jag har bara känt mig så ensam på sistone så det var kanske inte så konstigt att den sidan kom fram när jag var full, sade Erik och kliade sig osäkert i håret.
Fast jag visste ju att han hade varit lite sliskig innan, han hade ju t.ex. sagt att vi skulle dela dusch, men somsagt, det kunde ju vara för att han känt sig ensam.
Jag nickade långsamt.
- Min flickvän gjorde slut med mig för ett tag sen, och tjaa, det gick rätt hårt på mig. Vi hade varit tillsammans väldigt länge, sade Erik.
- Aha, tråkigt att höra, sa jag tyst. Jag hade inte trott att han var någon förhållande-kille, men det kanske han faktiskt var.
- Aa, saknar verkligen en tjej att bara sova med. Det är så mysigt att bara ligga och smeka med fingertopparna hela natten över tjejens ben och midja och, jaa. Jag saknar allt så mycket, sade Erik. Jag som fortfarande var lite kåt sen det som hänt inne i städskrubben lyssnade på vartenda ord han sade.
- Mmm..? Mumlade jag, som om jag ville att han skulle fortsätta.
- Liksom känna en kropp tryckt mot sig, kyssa vartenda liten vrå på hennes kropp, mage, lår, bröst, du vet vad jag menar? Sade Erik och smekte med sina fingertoppar över mina nakna lår, och riktade sedan blicken mot mina ögon. Det pirrade som fan i mitt underliv.
Då öppnades dörren till killrummet med ett knak och vi båda ryckte till och Erik drog till sig sin hand. Vi riktade blicken mot dörren. Ut kom Kristian. Han gav oss en blick innan han började gå mot toaletterna.
- Jag ska nog börja göra mig klar till att sova nu, sa jag och reste sig från soffan. Kristian försvann in på toan. Erik gav mig en varm blick.
- Okej, det var mysigt och snacka med dig, kanske vi kan göra det imorgon igen, sade Erik. Jag nickade.
- Ja, kanske det, sade jag, och jag menade det faktiskt.
- Godnatt, sade Erik med ett sexigt leende. Jag log tillbaka. Mitt underliv hade velat att jag skulle hoppat på honom och slitigt av honom kläderna, men hjärnan höll emot. Jag svarade godnatt innan jag försvann in på rummet. Endast Lisen var där inne.
Jag sjönk ner på sängen och stirrade upp i taket. Vafan höll jag på med? Kåtheten tog ju över, men Kristian var ju killen jag verkligen ville ha.
Erik fick mig kåt, genom bara ord. Skulle jag lyckas umgås med Erik utan att falla för hans ord? Jag knep ihop knogarna hårt. Fan jävla fitta. Sluta vilja saker som min hjärna vet är fel!

Yes sir, yesDär berättelser lever. Upptäck nu