Dvacátá první

3K 337 39
                                    

Po tvářích mi stékaly neposlušné slzy. V poslední době jsem brečela více a více a štvalo mě to. Utřela jsem si mé mokré tváře a stoupla si. Už mě nebavilo tohle věčné fňukání... Všechno kvůli Thomasovi! Než mi chtěl pomoct, tak jsem v hlavě měla všechno urovnané a byla jsem pevně rozhodnutá, že jednou pro vždy z tohoto světa odejdu.

Ale teď? Teď tam byl zmatek a bezmoc. Třesoucí rukou jsem vytáhla cigaretu a vůbec mě nezajímalo, že jsem na školní chodbě. Zapálila jsem ji a dala mezi rty.

,,Caro?" Na mém rameni se objevila ruka... Thomasova. Prudce jsem se otočila a kouř mi vyfoukla do obličeje. Obličej jsem musela mít rudý a mé oči musely být skleněné, nohy jako z rosolu a celé mé tělo třesoucí se.

,,Co chceš?" Zavrčela jsem a znovu vyfoukla kouř, ale tentokrát ne do jeho obličeje.

,,Caro... Já chci ti pomoct, být tu pro tebe a pomoct ti se z toho vyhrabat." Odpověděl a sklopil pohled, který mi napověděl, že něco není v pořádku a to mě naštvalo ještě více.

,,Takže za prvé! Už mi nikdy nepomáhej! Když jsi mi pomohl naposledy, tak jsi mě opustil a já mám do teď v hlavě zmatek! Běž raději za tou tvojí chudinkou Katharinou. Jsem přece jen nicka." Vykřikla jsem a chystala se odejít, ale jeho ruka chytila mé zápěstí.

Cigarettes ✔️Where stories live. Discover now