17

2.2K 136 18
                                    

p.o.v Nadia

Amber deedt langzaam haar ogen open en keek me recht in mijn ogen. 'Amber!' Gil ik. 'Wat is er gebeurd?' Vroeg ze. 'Ik denk dat jij ons dat beter kan vertellen.' Zei Niall. Amber probeerde rechtop te zitten, maar ze viel daarna gelijk weer bijna naar achter. Liam kon haar nog net tegen houden. 'Ik denk dat we met haar naar het ziekenhuis moeten.' Zei hij. Iedereen knikte instemmend. 'Waar ben ik, en wie zijn jullie? Nadia, wie zijn die jongens?' Vroeg ze aan me. Wat? 'Dit zijn de jongens die ons hebben geadopteerd, weet je het niet meer?' Vroeg ik aan haar. Toen schoot me iets te binnen. Het is Nick natuurlijk die dit haar heeft aan gedaan! Idioot... 'Nee.' Mompelde ze. 'Meen je het echt? Zijn we echt geadopteerd?' Vroeg ze. 'Yup.' Zei ik alleen. 'Laten we nu snel naar het ziekenhuis gaan.' Zei Harry.

.....

Amber kon zich werkelijk NIETS meer herinneren. De dokters zeggen dat ze waarschijnlijk ook op haar hoofd is gevallen. Ze ligt nu te slapen, zou ik het vertellen? Ik had haar beloofd om het niet te doen, maar het moet. Dit kan haar helpen. 'Uhm... Jongens...' Mompelde ik. 'Ja prinses?' Vroeg Niall die naast me zat. 'Uhm... Amber werd gepest. Dat is waar haar blauwe plekken van kwamen.' Zei ik zacht. 'Wat?!' Riep Niall. Maar Harry bedekte gelijk zijn mond, hij kon Amber nu niet wakker maken. 'Waarom heb je nooit wat vertelt?' Vroeg Zayn. 'Ik had het haar beloofd.. Het spijt me, dat was dom.' Zei ik. 'We hadden dit moeten zien jongens...' Zei Niall. 'Ja, Niall heeft gelijk, hoe konden we zo blind zijn?' Vroeg Liam. 'Nee, dit is niet jullie schuld, maar de mijne.' Zei ik triest. 'Nee Nadia, het is ook niet jou schuld.' Zei Niall terwijl hij me tegen hem aantrok. 'Het is de schuld van de gene die dit hebben gedaan...' Mompelde Harry. 'Achja.. Gelukkig kan ze zich nu niks meer herinneren.' Zei Zayn. Louis, die eerst nog triest naar beneden keek, kreeg nu een glimlach op zijn gezicht en keek ons allemaal een voor een aan. 'Wat?' Grinnikte Niall. 'Ik heb een idee.' Zei hij enthousiast.

2 weken later


p.o.v Amber

'Nou, dit is het dan!' Riep Louis, zijn stem galmde door de hele villa. Ook al kon ik me niets meer herinneren van dat deze jongens me al weken voor ik in het ziekenhuis belande geadopteerd hadden, ik was nu al helemaal aan ze gewend. Ze zijn super lief, en ik houd echt van ze. Hun vriendinnetjes, voelen als een moeder voor me, en Nadia.. Nadia is gewoon mijn zusje, en ik kan me geen leven zonder haar voorstellen. 'Dit is echt nog veel mooier dan de vorige villa! En super groot!' Riep Nadia blij. Ik keek haar alleen bewonderend aan. 'Dat moet ook wel als er nog 2 andere mensen bij ons intrekken.' Zei Zayn. Perrie en Eleanor trokken bij ons in! Sophia nog niet, want Liam vond het te vroeg om samen te wonen, maar er is voor haar genoeg ruimte om hier te komen logeren. 'Amber en ik krijgen toch wel samen een kamer he?' Vroeg Nadia. 'Als jullie dat willen, dan kan dat gewoon.' Zei Niall. Nadia gaf me een highfive en ik glimlachte.

p.o.v Niall

'Dit wordt dan jullie kamer.' Zei ik. De meisjes keken gelijk bewonderend naar hun kamer. Het was nog helemaal leeg, maar daar zal snel verandering inkomen. Louis had echt een geweldig idee, gewoon een hele nieuwe start, voor ons allemaal. We wonen nu aan de andere kant van Londen, en de meiden gaan naar een andere school, een betere school met niet van dat 'tuig'. We hebben Amber niks vertelt over het pesten want dat maakt haar alleen triest, het is onnodig. Ze moet vrolijk zijn. 'Wanneer gaan we nieuwe meubels kopen eigenlijk? En wanneer gaan we hier wonen?' Vroeg Nadia. 'Morgen meubels kopen, over 2 weken trekken we hier in.' Zei ik met een glimlach.

2 weken later

p.o.v Nadia

Wat is het super mooi geworden! Onze kamer is echt, wow... er zijn geen woorden voor, mooier dan ik had kunnen dromen. We hebben allebei een groot bed, met heel veel verschillende kleurtjes. Dat is eigenlijk ook de rest van de kamer, kleurrijk! En het allerbeste is... We hebben een knopje waarmee ons dak open kan! Nou ja... open... je kijkt dan door een raam. Maar het is super! Ook hebben we een groot balkon bij onze kamer met een zwembad. In onze kamer zit ook nog een badkamer, met een grote douche, met radio, en een bubbelbad. Ook hebben we allebei onze eigen ruimte, voor als we elkaar ooit even zat zijn, of als we huiswerk maken, want geloof me, in dit huis, is het nooit stil. En die ruimte is dus geluidsdicht. Bij Amber ligt die helemaal vol met boeken, en bij mij liggen daar alleen mijn schoolspullen. 'Amber, Nadia!' Hoorde ik de stem van Perie roepen. 'Kom, we moeten denk ik eten.' Zei ik. Amber en ik rende snel naar beneden en roken de heerlijke geur van pizza al. 'Mhm!' Ik ging aan tafel zitten. Amber ging naast me zitten. 'AANVALLEN!' Riep Niall. Hij wilde een stuk pizza pakken, maar Liam hield hem tegen. 'Even wachten, dames gaan voor.' Zei hij. Niall rolde met mijn ogen. 'Ik ben een dame.' Zei hij op een hoge piepstem. 'Oh wat leuk Niall, wil je morgen mijn strakke rode jurkje lenen?' Vroeg Eleanor sarscastisch. 'Tuurlijk, en zullen we onze nagels lakken?' Vroeg Niall nog op die zelfde stem. 'Welke kleur?' Vroeg Sophia. 'Roz-' Zijn stem sloeg over, en hij schraapte zijn keel. 'Oké, dames gaan voor.' Mompelde hij. Iedereen begon te lachen. Ik en Amber pakte tergelijkertijd een stuk pizza, en Perrie, Sophia en Eleanor daarna. 'Nu mag jij Niallientje.' Zei Zayn terwijl hij bij Niall door zijn haar warde. Niall zuchtte en pakte een stuk pizza. Daarna pakte de rest ook. 'Zullen we even toosten op een nieuw begin?' Vroeg Harry. Iedereen pakte zijn glas, die al was ingeschonken voor we aan tafel kwamen, en hield hem omhoog. 'Op een nieuw begin!' Riep Harry. 'Op een nieuw begin!' Herhaalde iedereen lachend. Ik keek naar Amber en ze lachte naar me. 'Een nieuw begin...' Mompelde ik nog eens in mezelf.

The end.

dus, dit zou eerst niet het einde zijn maar toch wel! Aangezien ik nooit meer heb geupdate (omdat ik super slecht ben oeps) xxx Napie & Bambi

Adopted by One Direction (Dutch 1D fanfic) Where stories live. Discover now