5

3.1K 106 6
                                    

p.o.v Nadia

Het was de volgende dag en school was bijna afgelopen. Ik mag die Priscilla niet zo erg... Ze probeert me de hele tijd te claimen. Maar ik laat niet merken dat ik haar niet aardig vind, volgens mij is ze best populair en gepest worden is het laatste wat ik wil. Ik zat wat voor me uit te staren toen ik opeens een hand op mijn been voelde. Ik keek naast me. 'Hé, wil je misschien wat leuks doen na school?'  Vroeg Nick. 'Uhm... Ik weet niet of ik mag. Het is een door de weekse schooldag dus...' Hij onderbrak me door een vinger op mijn lippen te leggen. 'Sssst.' Niet echt origineel, maar toch best vleiend. 'Vraag die meid dan of ze een smoesje verzint.' Zei hij. 'Dat je het even weet, die 'meid' is als een zusje voor me.' Zei ik bot. 'Oke, sorry. Vraag Amber dan of ze een smoesje verzint.' Zei hij met puppyoogjes. Ik dacht even na. Amber is niet de beste in liegen... Maar ik heb wel zin om iets leuks te doen.... Ach, het is het proberen waard. 'Ik doe het.' Hij glimlachte en gelijk daarna ging de bel. Ik liep naar Amber toe. 'Kan je iets voor me doen?' Vroeg ik aan haar. 'Tuurlijk!' Lachte ze. 'Ik wil dat als Zayn ons komt ophalen, je zegt dat ik naar de bieb ben.' Zei ik zeker. 'Wat?! Ik ga niet liegen...' Zei ze naar beneden kijkend. 'Alsje alsje alsje blieeeeeeeeeeeeeeeeeft!' Smeekte ik. Ze zuchtte. 'Goed dan...' Zei ze zacht. 'Yay!' Riep ik blij. Ik gaf haar een kort knuffeltje en liep toen naar Nick. 'Ze doet het!' We liepen naar buiten en wachtten tot iedereen zo'n beetje weg was. Daarna liepen we naar zijn huis.

p.o.v Amber

Ik liep met een nerveus gevoel naar de auto toe. Ik opende de deur en Zayn keek me achterdochtig aan. Was het dan zo overduidelijk? 'Waar is Nadia?' Vroeg hij. 'Uhm ze is... in de... Bibliotheek?' Zei ik, nou het klonk meer als een vraag eigenlijk. Hij trok een wenkbrauw omhoog maar keek toen van me weg. 'Goed dan. Laten we gaan.' Zei hij. Hij geloofde er niks van, maar het kon hem volgens mij geen bal schelen waar Nadia uithing. Ik gooide de deur dicht en we reden weg.

.....

Ik zat op mijn kamer en iemand klopte op de deur. 'Kom binnen!' Riep ik. Liam deed de deur open en liep een stukje naar binnen. 'Wij moeten weg, we hebben een interview. Kan je even alleen blijven?' Vroeg Liam. 'Uh.. Ja is goed. Hoelaat zijn jullie terug?' Vroeg ik. 'Uur of 8 denk ik.' Zei hij. 'Is goed. Ik maak wel eten voor mij en Nadia.' Zei ik met een glimlach. Hij glimlachte terug en liep toen weg. Een tijdje later hoorde ik de deur dicht gaan.

....

Het was al een uurtje later en Nadia was nog niet thuis. Ik maakte me eerlijk gezegt wel zorgen... Ze zal toch geen gekke dingen doen? Ik besloot maar gewoon eten te gaan maken.

Ik had mijn eten op en Nadia was er nog steeds niet. Het was inmiddels al kwart over 6. Ik besloot haar maar te bellen.

Piep Piep*

Nog een keer...

Piep Piep*

Ze heeft hem gewoon uitstaan... Nou, ze zal zo wel thuis komen. Ik had even zin om te zwemmen! Ik liep naar boven en trok mijn bikini aan. Ik ging weer naar beneden en liep naar het zwembad. Ik sprong er in en dobberde gewoon wat rond. Na een tijdje hoorde ik opeens de deur dicht slaan. Shit! Ze zijn thuis! Ik ging snel het zwembad uit en sloeg een handdoek om me heen. Ze mochten niet mijn blauwe plekken zien. Niall kwam naar buiten toe lopen. 'Oh, daar ben je! Waar is Nadia?' Vroeg hij met een glimlach. 'Uh.. De bieb...' Zei ik zacht. 'De bieb? Sirieus? Die is all ang dicht.' Niall keek me met doordringende ogen aan. 'Wees even eerlijk tegen me.' Ik bleef hem een tijdje aan staren. 'Nou.. Ze is niet met een jongen die ze leuk vind ofzo...' Zei ik naar beneden kijkend. 'Wat?!' Riep hij. Harry en Louis kwamen hier heen lopen. 'Wat is er?' Vroeg Harry. 'Nadia is bij een jongen die ze leuk vind! En Amber had tegen ons gelogen!' Dit was de eerste keer dat ik Niall een beetje boos zag. 'Ik zei, niet!' Riep ik. 'Ja... Geloof je het zelf? Wie weet wat die jongen met haar doet? We moeten haar gaan halen.' Zei Niall. Harry knikte en Louis trok zijn wenkbrauw op. 'Het is een jongen... Geen monster... Laat haar lekker, ze is 14 en weet heus wat ze doet.' Zuchtte Louis. Op dat moment ging de deurbel en we liepen met zijn alle naar binnen. Niall ging de deur open doen.

Adopted by One Direction (Dutch 1D fanfic) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu