8

3.1K 110 10
                                    

P.o.v Liam

"Ik wil wel mee joggen" zegt Amber terwijl ze me aankijk, "Oké is goed" Ze glimlacht even en liep naar boven. Ik keek wat doelloos rond, "Wat is er?" vroeg Louis. "Niets, ik ga straks joggen" zei ik , "Ohw balen , ben je ervan af wilt de ander.." zei Louis. Zei hij dat echt? Geeft hij soms niet om ze? Oké eerlijk gezegd deed ik dat eerst ook niet maar nu wel.. "Ga anders ook mee" zei ik met een glimlach, "Wat? ik zei net dat-" Amber die net naar beneden kwam onderbrak hem. "Waar hebben jullie het over?" vroeg ze terwijl ze een appel pakte ,"Ik vroeg net of Louis ook mee wilde" zei ik blij. Als Louis nou meegaat ziet hij dat Amber en Nadia niet zo erg zijn als we eerst dachten, "O leuk!! Ga je mee?" vroeg Amber met schattige oogjes. "Nou ik-" "Plzzz" Jammerde Amber, "Oké maar.." "Yaay, kleed je je om?" Louis knikte zuchtend en liep naar boven, "Ik kleed me ook even om" Amber knikte en nam een hap uit haar appel.

==

P.o.v Nadia

God , ze zijn eindelijk niet met mij bezig maar met sigaretten. Denk ik.. Hoop ik eigenlijk, straks zijn het drugs.. Ik voelde mijn mobiel trillen en ik pakte hem eruit,

"Hey, is het leuk bij je vriendin? x Amber"

Ik twijfelde even of ik zou liegen, het is wel mijn zusje.... Maar vorige keer verklikte ze me,

"Allo, ja heel gezellig hier. Hoe gaat het daar? xx Nadia"

Schreef ik terug, "Nadia?" ik keek op en zag dat de jongens en Nick naar me keken. Ik stopte mijn mobiel weg, "J-ja..?..." vroeg ik bang. "Kom mee" ik knikte en liep mee, ik kon niet weg rennen want ze liepen om me heen jammer genoeg. "Waar gaan we n-naartoe?" vroeg ik, ze gaven geen antwoord. Alle voorbijgangers keken ons raar aan , misschien komt het omdat ik angstig keek of door de jongens maar ik zou het niet zeker weten. "Doe nu om" Nick gaf me een doek, "Wat moet ik hiermee?" . Nick zuchtte diep en deed de doek voor mijn ogen, "Auw!" hij trok hem te hard aan. "Zie je iets?" ik schudde nee maar ik zag wel vaag de jongens en de weg. Ze duwde me vooruit,"Auw!" "Sorry schat, daar stond een lantaarnpaal" hoorde ik Nick zeggen. Ze schoten allemaal in de lach, ik focuste daar niet echt op. Ik keek vooral naar de wegen met maar één vraag ik mijn hoofd : Waar gaan we heen..

==

P.o.v Louis

Ik liep naar beneden, Liam had een langen broek aan met een t-shirt. Ik juist een korte broek met een t-shirt en Amber had een voetbalbroekje aan met een hemdje. "Waarom een voetbalbroekje?" vroeg ik misschien wat bot, "Daar zit ik op, nouja zat...". Eigenlijk luisterde ik niet want wat kon mij dat eigenlijk schelen? "Can we go?" vroeg Liam , ik knikte en we liepen het huis uit. "WIJ ZIJN JOGGEN!" riep Liam nog voordat hij de deur dichtgooide, "Waarom zat?" vroeg Liam. "Nou.. ik werd een keer onderuit getrapt en ja toen stopte ik maar en ging focussen op gitaar ,piano en.viool spelen. Dat wilde mijn ouders graag, zelf zou ik zo weer op voetbal willen of hardlopen.." Liam knikte, "Kan je nu wel gitaar en piano spelen?" vroeg ik terwijl ik begon met joggen. "Ja hoor, Nadia kan ook gitaar spelen en blokfluit" ik knikte. "Kom naar links, verderop staan meisjes" hoorde ik Liam zeggen, ik knikte en sloeg links af. "Wat is daar zo erg aan?" , Liam en ik keken Amber raar aan. "We zijn beroemd weet je nog.." zei ik terwijl ik rolde met mijn ogen. "Ohw ja, ik beschouw jullie gewoon als .. nou niet als ouders want jullie zijn nog jong.. maar als vijf gestoorde broers" Ik grinnikte, we zijn ook gewoon 5 gestoorde mensen.

==

P.o.v Nadia

Adopted by One Direction (Dutch 1D fanfic) Where stories live. Discover now