13

2.3K 101 7
                                    

P.o.v Nadia

"WAT?!" Omg dit heb ik gewoon verkeerd gehoord, dat moet wel! "Amber is weg!" zegt Harry opnieuw, "En we moeten straks ook nog naar de managers.." zegt Zayn weer. "Wat maken die managers mij uit?!" roep ik wat boos door de kamer, ik voel wat tranen in mijn ogen prikken. Waarom staan ze nu nog hier gewoon, ze weten dat ze weg is en ze blijven staan! 'Ze is niet weg!' zegt steeds een stemmetje in mijn hoofd, "Ze is niet weg!" herhaal ik. "Tuurlijk wel! Kijk zelf boven maar!" zegt Louis bezorgd, ik knik en loop naar boven. "Ik ga ook meekijken.." zegt Niall en hij volgt me, ik kijk in alle kamers samen met Niall. Nadat ik alle kamer heb gehad geloof ik het pas, ik voel hoe een traan over mijn wang glijd naar beneden. "Nadia?" ik voel me wat ligt in mijn hoofd, mijn benen voelen als spaghettislierten. Ik grijp nog even naar Niall en voel dan dat ik vooroverval, "Nadia!" hoor ik Niall bezorgd  zeggen. Het geluid volgt door voetstappen, ik zie Louis en Liam al om me heen staan. Mijn zicht wordt waziger en al snel komen er zwarte vlekjes, "Nadia blijf wakker!" hoor ik Zayn bezorgd zeggen. Maar hoe ik dat doe zeggen we niet.. De zwarte vlekjes nemen mijn zicht in en al snel is alles zwart..

==

P.o.v Zayn

"Ze is niet meer wakker!" zeg ik in paniek, Niall duwt ons even aan de kant en tilt haar dan op. Hij legt haar op haar bed, stil kijk ik naar Nadia. Ze ligt er levenloos bij, ik voel woede in me opkomen. "LIAM HET IS ALLEMAAL JOU SCHULD!! ALS JIJ NIET ZO DOMME OPMERKING TEGEN AMBER ZEI DAN WAS ZE NIET WEG GELOPEN EN LAG NADIA HIER OOK NIET!!!" schreeuw ik eruit zonder erbij na te denken, Harry, Niall en Louis zijn duidelijk geschokt van mijn uitbarsting. "MIJN SCHULD?! HOE KON IK WETEN DAT ZE WEG ZOU LOPEN?! IK BEDOELDE HET ALS GRAPJE , JA!!" krijg ik terug geschreeuwd. "LET DAN IS VERDOMME BETER OP JE WOORDEN!! JE WEET TOCH OOK NIET HAAR VERLEDEN!!" Liam opent zijn mond maar Harry snoert zijn mond al, "Hier schieten we ook niets mee op ! Ik neem aan dat we groepjes maken, de een blijf hier en de rest zoekt Amber!" Ik knik, "Oke, uhm Niall en ik blijven bij Nadia en dan gaan jullie Amber zoeken?" vraag ik. Ze stemmen ermee in.

==

P.o.v Amber

Sjokkend loop ik nog door de straten, mijn voeten doen echt pijn. Ik loop al best lang namelijk, ik zie een bos links van me. Ik loop ernaartoe, ik hield altijd al van bossen. Nouja eigenlijk de natuur, ik ga altijd graag naar het bus als het net heeft geregend. Dan ruikt het zo lekker, het heeft net ook nog geregend. Daarom ben ik dus nat.. Ik loop het bos in en klim in een boom, ik blijf er lang in zitten. Denken over vroeger, ik weet dat je het verleden achter je moet laten maar .. maar.. ik weet gewoon geen maar.

Huilend zit in het ziekenhuis met mijn benen opgetrokken, mijn oppas scheld me weer eens uit. "Echt klote kind! Dit is echt allemaal jou schuld! Ik snap niet dat je moeder je niet weggaf! Haar carrière is sowieso belangrijker dan zo'n vervelend rotkind als jij!" Ik voel hoe een hand in mijn gezicht terecht komt, ik kijk er niet van op. Dit kreeg ik altijd als we alleen waren..

"He Meisie!" Ik kijk naar beneden en staan en paar jongens, ik kijk fronsend. "Jij bent  toch familie van Nadia?" "Uhm ja?" Ze krijgen een gemene grijns op hun gezicht, "O, weet je dat ze gestoord is?" "Wat?! Dat is ze niet! Misschien ben jij dat wel!" oke, dat had ik beter niet kunnen zeggen. Ze grijpen me bij mijn voeten en trekken me de boom uit, ik voel dat mijn hoofd als eerst de grond raakt. Ik blijf liggen, mijn hoofd bonkt zwaar en ik ga me misselijk voelen. "Nadia had niet weg moeten lopen.." zegt Nick terwijl hij eraan komt lopen, ik kijk hem bang aan. Hij lacht en schopt in mijn buik, ik krimp ineen. "Maak haar even bewusteloos.." zegt hij en ik voel een schopt tegen mijn hoofd. Alles word zwart...

==

P.o.v Nadia

Ik schrik wakker, "O Nadia gelukkig! Je bent wakker!" zegt Niall terwijl hij me trekt in een knuffel. Ik duw hem weg, "Is Amber er al?" vraag ik bezorgd. Niall en Zayn kijken elkaar even aan, "ZEG NU GEWOON" zeg ik wat geïrriteerd. "Nee maar.." "Maar wat?" onderbreek ik Zayn, "Harry, Louis en Liam zijn aan het zoeken.." Ik lach even, "Zoeken? Amber is geweldig in verstoppen! Ik heb haar wel een acht uur moeten zoeken en toen vond ik haar nog niet!" zeg ik in paniek. Niall en Zayn zijn stil, "Zullen we avondeten maken?" vraagt Zayn dan. Ik knik en stap uit mijn bed, uhm bed? "Hoe kom ik in bed?" vraag ik verbaasd , "Toen je bewusteloos werd heb ik je erin gelegt" zegt Niall droog. Ik knik en loop naar beneden, er dringt een aangebrande geur in mijn neus. Verschrikt ren ik naar de oven, "Ahh.. Het zou zo lekker worden.." zeg ik balend. Zayn haalt het uit de oven en gooit t in de vuilnisbak, "Dus wat gaan we maken?" vraag ik. "Pizza?" ik knik hevig ja.

Net nu de pizza in de oven ligt gaat de bel, ik ren naar de deur in de hoop dat het Amber is. Ik open de deur, "Amber?!" vraag ik hoopvol. Mijn hoop verdwijnt als ik Louis, Harry en Liam zie. Ze lopen langs me naar binnen, "En?" vraag Niall als hij ze ziet. "Nergens te bekennen.. " ik zucht diep. Waar zou ze nu kunnen zitten?

==

P.o.v Amber

Ik word wakker, ik ga overeind zitten. Ik heb nog steeds knallende hoofdpijn, ik kijk om me heen. Ik zit in een schuur ofzow.. In het houten huisje zit een gat wat een raam moet voorstellen, ik kijk eruit en zie dat het een boomhut is in plaats van een schuur.  Ik loop naar de deur en grijp naar het handvat, ik duw de klink naar beneden en duw de deur. Hij gaat niet open, ik schud de deur heen en weer. Weet niet open, "Heeyy! Laat me eruit!" Je hoort wat sloten , ik ga loop bang achteruit. De deur gaat open, "Wees stil slet!" voor ik het weet krijg ik van een jongen een vuist in mijn gezicht. Ik val op de grond en merk dat ik een bloedneus heb, de jongen pakt mijn handen en bind ze op mijn rug vast. "Als je niet stil bent laat ik je naar beneden vallen!" ik geef geen antwoord terug, "Begrijp je dat?!" vraagt hij weer boos. Ik knik, "Mooizo" hij spuugt nog naar me en loop dan de deur uit. Je hoort weer sloten en het is dan stil op mijn maag na, ik heb echt honger..

==

P.o.v Louis

We zitten te eten, het is stil. Niet zomaar stil maar ongemakkelijk stil, snap je? We eten allemaal onze eigen punt op, "Wat nou als ze gewond is?" vraag Nadia opeens. "Dat is ze niet" probeert Niall, "Hoe weet je dat?" zegt Nadia wat geïrriteerd terug. "uhm.. nou..uhm...Amber is uhm.. slim?" zegt Niall meer vragend, Nadia haalt haar schouders op en neemt een hap. "Nadia?" vraagt Zayn, Nadia kijkt op. "Is Amber echt gepest?" ik kijk verbaasd , ik ben niet de enige die dit duidelijk niet wist want Niall en Liam kijken ook zo. Nadia knikt, "WAT?! Waarom?! Door wie?! Waarom heeft ze het nooit verteld?! " vraag ik in een keer door, "Weet ik niet, uhm Nick en weet ik niet.." zegt Nadia.  "Nick?!" vraagt Liam op een toon die ik niet kan plaatsen, Nadia knikt. "Was dat niet jou vriendje?" vraagt Harry met een frons op zijn gezicht.

==

P.o.v Nadia

"Was dat niet jou vriendje?" wat moet ik nu zeggen? Ja maar het is nog steeds mijn vriendje.. "Wat?! Heb je nog met hem?!" schreeuwt Louis boos. Wacht zei ik dat hardop? "Ga naar je kamer!! Ik snap niet waarom je het niet uitmaakte als je weet dat hij Amber ziekt!!" schreeuwt hij weer, "Nou sorry hoor! Maar ik werd ook bedreigd!! Wist je nog die snee in mijn nek?! Dat deed hij!!" schreeuw ik boos terug. Louis zegt even niets, net als de rest. "Ik ga hem nu halen!! " schreeuwt Louis boos terwijl hij boos naar de deur loopt, "Louis!! Nee, misschien heeft hij Amber wel en dan maken zijn vrienden haar af!" Louis staat even stil, hij draait zich om. "Weet jij misschien waar Amber zou kunnen zitten?" vraagt Harry terwijl hij een hand op mijn schouder legt, ik denk even na. "Nu niet direct .. Laat me er langer over nadenken.." Harry knikt en legt zijn hand weer weg. "Ik weet dat het vroeg is maar ik ben kapot! Ik ga slapen.." zegt Niall, we stemmen allemaal in en lopen naar boven om ons klaar te maken.

We leggen zes matrassen op de grond, we wilde niet apart slapen dus dan maar met z'n allen in de woonkamer. We gaan stil liggen, niemand zegt wat. "Hea, moesten jullie niet naar jullie managers?" de jongens gaan rechtop zitten, met een frons doe ik het ook. Ze pakken hun mobiels , "5 gemiste oproepen van de manager.." zegt Liam. "Ik bel wel even om alles uit te leggen.." zegt Zayn en hij loopt weg

Zayn komt terug lopen, "En?" "Hij snapt het, volgende week kunnen we weer langs" "Pff gelukkig" zegt Liam. Ik ga weer liggen en sluit mijn ogen, al snel val ik in slaap.

Halloo , Amber hier.

Uhm waarom ik update i.p.v. Nadia is omdat: Nadia hierrr! Helaas ga ik voor een tijd niet meer updaten op dit account. . Ik heb het te druk en ook niet veel inspiratie. Ik heb natuurlijk huiswerk maar daarnaast ook nog anderde 'problemen.' Maar dat is een beetje prive eigenlijk. En ik heb dan ook nog mijn eigen boek. Dus sorry... Gelukkig kan Ambertje heel goed schrijven!!! Ik hoop dat binnenkort mijn problemen zijn opgelost en dat ik dan weer kan schrijven! I love you and stay beautiful babes! Xxx Nadiaatje

Amberrrr hier! Ik ga wel gewoon veder, totdat Nadia weer inspiratie en tijd heeft om te schrijven.

Adopted by One Direction (Dutch 1D fanfic) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu