Douăzeci și unu.

2.5K 215 34
                                    



       Când am ajuns acasă totul mi se părea a fi in regula, mai puțin absenta mamei. De obicei o găseam stand in camera ei, dormind sau fiind in stare de ebrietate.

Mi-am ridicat umerii continuând sa merg pe hol pana in camera mea unde m-am schimbat și m-am aruncat in pat luându-mă somnul aproape instantaneu.

       ***

Am auzit zgomente de jos, iar asta m-a făcut sa mă trezesc.

Erau vocile a doua persoane și am putut sa o recunosc pe a mamei mele.

Am coborât totuși jos sa văd dacă totul era in regula, dar am rămas la baza scărilor socata urmărind cum brațele pe care le știu prea bine, pline de tatuaje și mușchi, se plimbau nestingherite pe corpul mamei mele.

-Mama? Black?, am întrebat cu vocea tremurândă, lacrimile curgând deja pe obrajii mei.

Când fețele lor confuze și tulburate s-au ridicat, mi-am dat seama cât de beți erau așa ca am fugit sus in camera mea închizându-mă acolo. Nu pot sa cred ca după ce a făcut azi la școala acum este beat mort împreuna cu mama și mai au puțin și și-o trag pe canapeaua din sufragerie.

-Îl urăsc, am soptit.

Nu trebuia vreodată sa mă apropii de el. Dar trebuia stupida de mine sa ii spună ca îmi place numele lui și sa mă bag in seama cu el.

______________

Maxim Roy-mama ei

Maxim Roy-mama ei

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Black Where stories live. Discover now