Patruzeci și trei.

2.1K 234 11
                                    





M-a privit uimit apoi și-a pus ușor mâna peste cea a mea care ii acoperea gura și mi-a înlăturat-o blând.

-Scuze ca am procedat așa copilăresc cu mâna, doar ca nu îmi place deloc sa o aud din gura altora, i-am spus in timp ce mi-am atintit privirea stânjenită spre mâna mea și acum era ținuta de a lui.

-Nu e nimic. Imi pare rău sa știi, presupun ca e destul de greu mai ales ca am văzut ca vine cu bărbații acasă, a spus in timp ce îmi ridica mâna din nou spre buzele lui ca sa o poată săruta de data aceasta.

-Hai sa nu ne stricam dispoziția. Acum ca am lămurit toate astea ne putem bucura de aceste zile, i-am zâmbit ridicându-mă de pe canapea. Ce ai zice de niște clătite?, l-am întrebat zâmbind in timp ce mi-am pus mâinile in solduri.

-Nu acum.

Răspunsul sau a fost scurt, iar privirea ii era concentrata pe corpul meu pe care îl privea de sus pana jos parca masaurandu-l din nou și din nou cu privirea lui. Am început sa mă simt stânjenită și ca sa nu se mai uite așa m-am așezat jos lângă el.

Cum nu spunea nimic ci continua sa mă măsoare cu privirea in continuare am început sa mă gândesc eu la ce as putea spune.

-Ce ai vrea sa faci?

Întrebarea mea sunase atât de stupid și atunci am îndrăznit sa ii privesc ochii. Ochi ce acum luceau atât de amuzament cât și de dorința.

-Oh dar câte as vrea sa fac.

Tonul sau pervers și amuzat in același timp m-a făcut sa mă infierbant și sa mă simt și mai stingherită ca pana acum.

-Black, i-am rostit numele in speranța ca avea sa nu se mai holbeze așa.

Nu a spus nimic așa ca mi-am întors din nou privirea spre el, iar acum capul sau se afla mult mai aproape de al meu și la scurt timp și-a mutat și corpul mai aproape. Buzele lui s-au lipit de ale mele și m-as fi așteptat sa fie mai gentil la aceasta prima atingere dar toată acea dorința din el conducea acum și mă săturase cu foc.

Cum pozițiile gâturilor noastre erau oarecum incomode acesta mi-a prins coapsele și m-a tras peste el. Încă stand in fund eu i-am încolăcit talia cu picioarele, acestea fiind acum între spatele sau și canapea. Mâinile mele i-au înconjurat gâtul și deși mă simteam de parca as fi o maimuța care se tot agata de el, acesta nu părea deranjat.

Mâinile lui s-au plimbat pe corpul meu cu aceeași dorință și la un moment dat am simțit cum și le coboară ușor spre fundul meu. Și de data aceasta, ca atunci la școala când mai încercase, mișcările ii erau lente și viclene singura diferența fiind ca acum nu i le-am m-ai mutat. L-am lăsat sa își țină mâinile pe fundul meu.

Respiram câte puțin printre numeroasele sărutări și nu pot sa spun ca asta mă deranja. Dar la scurt timp am încetat, atât eu cât și el pentru ca eram la fel de conștienți ca lucrurile ar putea sa decurgă rapid intr-o direcție pe care eu încă nu eram pregătită sa o urmez.

Mă privea in ochii având încă mâinile pe fundul meu ceea ce mă făcea sa ma simt emoționată și sa îmi fie cald. Probabil eram roșie la fata și de la sărutul de la devreme și de la emoțiile ce ma străbăteau acum și mă simteam oarecum prost știind ca ar exista posibilitatea ca sa arat mai mult decât stupid.

-Ești minunată.

Această afirmație a lui m-a făcut sa mă simt frumoasa și sa nu îmi mai fac griji despre faptul ca as putea îngrozitor. Acum nu mai conta nimic oricum, totul era perfect. Măcar pentru un moment, era suficient pentru mine. Era ca și cum ne închisesem in bula sa de întuneric, dar mă simteam bine. Mă simteam protejata și iubita și apreciata. Mă simteam in sfârșit cu adevarat fericita.

_____________

Îmi pare rău pentru aceasta pauza destul de îndelungată, dar dacă mă urmăriți, știți ca am postat acum ceva timp pe profilul meu un mesaj in care am anunțat ca am contul in pauza pana la 1 iunie. Ei bine, da, am avut perioada aceea nasoala cu teze și toate cele și chiar nu am avut timp ca sa scriu și îmi pare rău pentru asta.

Sper sa va placa acest capitol.

Acest capitol este ceva mai lung ca de obicei ca sa mă revansez :)

Black Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum