† Truth †

147 10 0
                                    

Po dlouhém dni si konečně lehám a nechávám svoje myšlenky odpočinout. Hlavou mi proudí milion obrázků a pocitů.  Ani na sekundu nevaham a zavírání oči ve svém novém pokoji. Dneska už nechci nic slyšet a už vůbec nikoho vidět, prošla jsem si peklem a jsem šťastná, že dneska usínam zdravá.

ANDY BIERSACK


Flashback...

,,Jul tady jsi !" Přiběhl jsem k Juliet. Stalo se mi něco divného. Dostal jsem se někomu do hlavy a potřebuju o tom pokecat.

,, Ježíš, Andy ! Mám infarkt. " Otevřela domovní dveře od svého domu. Má velký jednopatrový dům se zahradou. Je to pěkný.

,,Jul asi mě zabiješ, ale musím ti to říct." Cítím se jak malý... Vlastně s ní se tak cítím neustále.

,, Poslouchám."

,,Dobře. Víš potkal jsem jednu holku, ale není od sud je živá -" vyděšeně se na mě dívala ,,- no, ale hlavně o ní mám strach..." Všechno jsem jí odvyprávěl a ona poslouchala a přikyvovala. Bojím se toho nejhoršího. Ne že se mi něco stane, ale že se stane něco jí a já s tím budu muset přebývat tady. Trochu jsem si Elizabeth oblíbil, nemůžu tvrdit opak. A taky tu je další věc čeho se bojím, že ji budu mít víc v oblibě než je normální...

End of Flashback...


,,Andy to je směšný kdo by tu tvoji pozemšťanku chtěl zabíjet ? Je to nesmysl." Přisedne si ke mně ke stolu a dívá se na mojí maličkost. Dost mě to štve a znervózňuje.


,,Neřekl jsem ti všechno. Vím, že ji duševně mučila, ale potom co jsem u ní byl v nemocnici ..." Zastavil jsem se a podíval se jí do očí.

,, Andy, co jsi udělal." Naléhá na mě. Musím jí to říct, ale zabije mě respektive budu mrtvý po druhé.

,,Neuvědomil jsem si to a dotkl se její ruky." Ihned jak jsem dopovědět stoupla si že židle a dala mi pohlavek. Nehnul jsem hlavou zasloužím si všechno co mi Jul udělá, ale menší bolest tam stále je. Provinile se jí podívám do očí. V jejích očích je zlost a ne jenom nějaká tahle je smíchaná se strachem.

,, Řekneš něco, celkem se tě bojím." Prolomil jsem ticho svým chraptivým hlasem. Pořád stojí na tom samém místě a dívá se na mě.

,,Andy vážně? Vážně? Ty nevíš co jsem ti říkala, když jsi tu byl poprvé ?! -" rukama třískla do stolu a opřela se o něj. Hlavu natočila ním směrem. ,,- Nikoho živého se nedotýkej, může to způsobit hodně problémů, ale ty ne." Protočil jsem oči a opřel se o židli.
Já se jí tady se vším jak největší cíťa a padavka svěřuju a ona na mě vyjede, že jsem blbej ?!

,,A co se může stát."

,,To právě nevím. Sakra Andy ! Můžeš aspoň na den přestat dělat nějaký kokotiny ? Akceptuji to, že jsi se zabouchl do živý holky, ale můžeš mě na pár minut poslouchat ?" Naštvaně jsem se na ní podíval.

,,Já se do ní... Nezabouchl, jenom mi příjde hrozně zajímavá a hezká nemůžu za to. A poslouchám tě, kurva každou slabiku, větu, hlásku i písmeno co řekneš poslouchám, ale nejde si zapamatovat všechno !" Vstanu z židle a chci odejít z jejího domu kde jsm.

,,Andy ! Sakra stůj konečně." Jde hned za mnou a chytá mě za mojí celou potetovanou ruku. Naštvaně se jí vyvlíknu z jejího sevření.

,, Andy před tímhle nezdrhneš. Smiř se s tím, buď to vyřešíš nebo ne a to bude mnohem horší." Chladně se na ní podívám a nedobrovolně poslouchám co mi říká.

,, Dobře a co chceš jako dělat. Nevím kdo jí chce zabít a jak vypadá. Nevím teoreticky nic. " Uklidňuju se a pomalu sklidňuju svoje hlasivky.

,,Tak pro začátek potřebuješ knihovnu. Tam půjdeme spolu a teď. " Otevírá dveře a vychází ze svého pozemku.

Knihovna...

Jdu k pultu kde je starší ženská a čte si tlustou, ošumtěnou a starou asi jako ona knihu. Připomíná mi to učebnici dějepisu taky takhle odporná tlustá kniha. Opřu se o pult s plno knihama a sleduju tu stařenu jak čte.

,,Promiňte nemáte nějaké knihy o pravidlech mezi člověkem a andělem ?" Projedu si rukou své vlasy na které si docela hodně potrpím.

,,Ano máme, za mnou hochu." Ukáže rukou abych šel za ní. To myslí vážně ' hochu' ? Jdu poslušně za ní zatímco Juliet se mi někde tady mezi regály s knihami stratila. Vede mě až úplně na konec knihovny kde je vše zaprášené a pomalu neudržovaný.

,,Tady a vrať všechno podle abecedy. Potrpím na si na to." Bez mé odpovědi odejde a nechá mě mezi zaprašenýma regálama s knihami kde svítí jedno slabé světlo. Nebudu se snažit ani najít Juliet, nemělo by to žádný význam.

Přebýrám se kupou knih a zaměřuju se hlavně na pravidla a tak dál...
Kupu knih pokládám na stůl. Sednu si za něj a otevíráme první knihu kterou následně čtu.

"Temní andělé jsou potomci archandělů. Jedná se o bývalé archanděly, kteří sešli na zcestí, poskvrnili svá křídla činy, které zatemnily jejich srdce. Bůh je však pro jejich sílu nedokázal zničit a proto  je vykázal z nebe pryč. Temní andělé se do svých nebeských domovin nemohli vrátit a proto byli odsouzeni k věčnému bloudění daleko od svého domova a od všeho co kdy tak dobře znali."

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 08, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Angel Dark [ Andy Biersack ]Where stories live. Discover now