† Most †

109 8 0
                                    

ELIZHABET TAYLOR

Snažím se probrat a s bolestí hlavy jako po velké pařbě a kopance od koně zjišťuji, že nejsem v nijak známém prostředí. Prakticky by tohle probuzení nechtěl nikdo zažít. Podívám se před sebe kde pluje trajekt s turisty, ale je moc daleko aby si mě všimli, ale i tak jsem si jich já všimla. Ano, houpu se na provaze co je připevněný k mé noze a jeho druhý konec je přivázaný a díky bohu drží na zábradlí mostu. Myslím, že by to mohl být Vincent Thomas Bridge, most v L.A nebo tak něco, ale vážně nevím stresem jsem dost rozhozená a nedokážu se na nic soustředit.

„To bude dobrý, uklidni se Elizabeth!" řeknu si celým jménem, abych se uklidnila, ale nepomáhá to. Moje hnědé jemně kudrnaté vlasy mi visí vzhůru nohama a já jsem připoutaná k mostu provazem také vzhůru nohama! Kdo by se kurva soustředil ?

„Děláte si ze mě, kurva už prdel ? Jak se mám asi tak odsud dostat? Nenávidím ji !" naštvaně se houpu na provazu nad vodou. Asi začínám trochu víc panikařit. Snažím se upoutat na sebe pozornost jakýmkoliv způsobem je to možné, ale lidé jsou tak zažraní do sebe nebo jsem jim úplně ukradena a myslí si, že jsem nějaká blbá atrakce. Pokouším se nahlas křičet a mávat rukama. Po chvilce mi dojde, že si mě asi nikdo nevšimne ani neuslyší díky projíždějícím autům.

Vzpomenu si na mobil v mé kapse u kalhot. Teď se můžu jenom modlit aby tam byl a aby mi nespadl do vody, protože si nehodlám kupovat novej na to jsme moc líná. Strčím ruku do kapsy u kalhot a s radostí ho tam nahmatám.

Rychle ho vytáhnu a vytačím první číslo co mě napadlo.

Haló?" Ozve se jemný hlas a mně se uleví.

Díky bohu, že jsi to vzala  Sophi " uslyším menší zachechtnutí.

,,Co potřebuješ kočko ?"  Podívám se na místo kde je upevněný provaz a povzdechnu si. Je mi jasný, že se mě bude ptát jak jsem se tam dostala, ale mám já vůbec na výběr ? A hasiče radši ne ... Kdysi byl jeden můj nevinný románek s jedním z nich a nedopadlo to dobře. To radši budu trčet tady než zavolat nějaký záchranný  služby.

,,No... Potřebuju docela dost píchnout. Víš kde je ten most Vincent Thomas ? " Zeptám se jí a snažím se by se mi stresem neklepaly tolik ruce a já ten blbej telefon udržela.

,,Co s ním ? " 

,,Prostě přijď, nechci to rezebírat po telefonu je mi jasný, že to budeš chtít vysvětlit, ale bylo by dobrý kdybys tu byla co nejrychleji by to šlo." Stracím pevnost mého hlasů a propadá se někam do neznáma. Lidé na tom trajektu se trochu víc přiblížili, takže by mě mohly i uvidět. Prosím ať si pospíší Sophi.

,,Jasně budu tam co nejrychleji." Uslyším jak típla hovor.

SOPHIA FORKS

Típnu jí hovor a mávnutím ruky si zastavím taxíka. Nasednu do něj a řeknu mu kam chci.

,, Vincent Thomas Bridge" řeknu naléhavě a svoje dlouhé zrzavé vlasy přehodím přes rameno.

,,Slečno momentálně je tam zácpa. Mám vzít jinudy ? " Zaskočí mě jeho slovy, ale vzpomenu si na naléhání Liz, že tam je a potřebuje mě zrovna tam.

,,Ne já si to dojdu jen mě přivezte co nejblíže tomu mostu a pokud by to šlo tak rychle." Zamrkam svýma modrýma očima na něj a on hned nastartuje.

,,Děkuju, prosím pospěš si!" Uslyším neznámý chraptivý hlas v mé hlavě. Co to sakra  je ? A hlavně kdo to je ?

,,Em, promiňte pane  vy jste něco říkal ?" Zeptám se řidiče, ale on zákoutí hlavou.

,,Nic slečno mlčím jako hrob." Musím se zamračit k tomuhle přirovnání. Nesnáším tohle přirovnání.

ELIZABETH TAYLOR

Už nepanikařím jako předtím, ale jsem nervózní a dost. Už tu nechci trčet !

,, Wow překonala jsem se." Ozve se ten otravně hnusnej hlas co mě furt otravuje buď v mé hlavě nebo mi dělá peklo ze života.

,,To nemyslíš sandály vážně ?"

,,Bylo to narychlo a navíc si myslím, že tohle je na začátek dobrý a než příjde ta tvoje kamarádka tak nezapomeň pozdravovat našeho Andyho." Co má ta vadná slepice za problém ?!

,,Jasně řeknu mu, že nějaká kráva co kváká jak kačena mě přivázala k mostu vzhůru nohama, neboj vyřídím mu vřelý pozdrav od tebe, i když netuším jak se ta kráva jmenuje." Řeknu sarkasticky což jí dopálilo, ale za ten pocit to stojí toho jsem si jistá.

,, Nározdíl od tebe mě zná a může se mě aspoň dotknout." Ona ho zná osobně ? On se mě nemůže dotknout ? Tak proč v té nemocnici ...

Náhle se trochu zatřesu a slyším křupnutí. Co to doprdele ? Podívám se na provaz a uvidím jak je naříznutý.

,,To ne !" Promnu si obličej a ruce si nechávám na mém obličeji. Mám pocit že mi slzy tečou proudem. Touhle výškou bych se pádem mohla i zabít !

,,Hele, Elizabeth tomu neuvěříš !" Křikne po mně ta kráva.

,,CO JE !" připadám si jak magor, přeci jenom není tu nikdo jenom vzduch a  ani ja sama nevím jestli jsem se nezbláznila, ale asi bych se sama nepřivázala k mostu a skočila z něj, že ?

,,Vypadá to, že tvoje kámoška bude mít spoždění. Je tu zácpa." Uchechtne se a já strácím nervy, její hlas je tak otravnej! Sophi rychle! Kde vězíš?!  Hlavně mi neříkej že v té zácpě.

,,Proboha Liz ! Jak ses tam dostala ?" Uleví se mi, když už neslyším ten mutantní kačeno-slepičí hlas, ale slyším hlas Sophie. Přece jenom hlas Andyho chrapláku je nejlepší i když on mě z toho mostu nedostane.

,,Můžu ti to říct až mě odsud dostaneš ? Není mi to příjemný"  teprve teď lidi z trajektu dojedou pod most a hned vytahují foťáky a mobily. Zdá se, že jsem asi doopravdy atrakce.

,,Nevšímej si jich. "  Řekne Sophi a někam rychle odběhne. Sakra vytáhni mě už !

,,Prosím pomozte mi ... Kamarádka ona se včera hrozně opila-" přivede nějakýho náhodnýho chlápka co má ruce jako hora. Já se nepila. ,,- nepomohl byste mi prosím ? Ale prosím opatrně ten provaz je natrhlý"

,,Jasně." Rychle, ale opatrně mě začne i s pomocí Shophi vytahovat, ale když jsem skoro u mostu a chci se dotknout zábladlí, praskne provaz a já se řítím  neuvěřitelnou rychlostí do vody ...

HI PINGUIN🐧❤ .... Nejsem spokojená s dílem, ale co nadělám s tím co napíšu nebudu nikdy spokojená ...

Kdo je asi ta "ženská " co Liz otravuje život ?
Budu ráda za každou podporu u mého příběhu 😊

Momentálně jsem nemocná (nějak často) a ležím doma bez hlasivek :(

PS: miluju tučňáky <3 😝

Angel Dark [ Andy Biersack ]Where stories live. Discover now