16. Unbelievable

1.9K 86 27
                                    

Vorige hoofdstuk:

Wanneer Tae weg was werd ik opeens heel bang wat Jungkook met mij zou doen.. *help! Iemand!? Ik word helemaal gek als ik alleen met hem ben!* dacht ik bij mezelf en hoorde Jungkook praten. "Dus.. Waar waren we..?" vroeg hij en grinnikte.

Yuka pov
Ik dacht even na aan de woorden die hij zei en toe drong het pas tot me door "W-W-WAT?!!!" ik begon helemaal te blozen en begon te stressen. Hij drukte mijn handen tegen het bed en ik zag dat zijn lippen langzaam naar mijn lippen gingen. *oh nee oh nee oh nee! Dit gaat echt gebeuren!* dacht ik bij mezelf en sloot mijn ogen.

Jungkook pov
Ik leunde naar Yuka totdat ik haar zachte lippen op mijn lippen voelde. *haar lippen, die zijn hemels* dacht ik bij mezelf en sloot mijn ogen. Ik genoot ervan totdat ik iemand hoorde kloppen op de deur. "JUNGKOOK! YUKA! ZIJN JULLIE AL KLAAR?!" hoorde ik Tae schreeuwen. Ik zuchtte, stond op en deed de deur open. "Hey Tae..." "hiii~" "ik denk dat ik maar naar huis ga.. tot morgen jullie" en ze pakte haar spullen in. Ik wou nog niet dat ze ging en riep: "WACHT!" Ik kon mezelf niet inhouden om dat te zeggen en ze keek me recht in de ogen. *aaaahhh!! So cute! Ik kan niet meer~ fiwngjw* "Wat is er Kookie?~" vroeg ze aan mij en deed de deur weer dicht die ze open had gemaakt. "Ik ga wel~" zei Tae en liep naar beneden terwijl hij met zijn wenkbrauwen bewoog.

No ones pov
"Wat wou je me nou vragen?" vroeg Yuka en zat naast Jungkook die zenuwachtig met zijn handen bewoog. "Nou ik... Ik uhh.. Ik.." begon Jungkook totdat de 2 opeens een deur hoorden open vliegen. "Annyeong~~" zei Namjoon en zat tussen Yuka en Jungkook in. "Annyeonghaseyo Namjoon!" zei Yuka lachend en keek Jungkook aan. "Dus, wat wou je me zeggen?" "oh.. Laat maar, ik vertel het je wel een andere keer.." antwoordde Jungkook een beetje somber. *Namjoon hyung! Waarom nu??! Ik wou nu net iets aan haar vragen..!* dacht Jungkook bij zichzelf. "Ik ga maar weer eens, zie jullie morgen wel op school ~" en Yuka liep naar beneden. "Hyung?! Wat doe je nou?!!" zei Jungkook kwaad en rende de trap af naar beneden.

Yuka pov
"Bye iedereen~" zei ik tegen de rest die in de woonkamer zat en liep met mijn tas de deur uit. "WACHT YUKA!" hoorde ik een bekende stem zeggen. Ik draaide me om en zag dat het Jungkook was. "Wat is er?" "Zal ik je naar huis brengen?" "okay~" "Yes! Kom, we gaan met mijn auto~" zei Jungkook iets te blij en trok me mee naar zijn auto en reed naar mijn huis..

10 minuten later
We waren aangekomen en ik stapte uit. "Tot morgen Yuka~ ik haal je morgen op~" "Wil je eerst binnen komen?" ik zag dat zijn ogen fonkelenden en hij knikte zijn hoofd heftig. Hij deed zijn auto opslot en liep met mij mee, ik deed de deur open en kon niet geloven wat ik zag. "HEY YUKA!!!~" riepen Avery en Jessie en ik huilde. Jungkook wist niet wat er gebeurde en troostte me. Ave rende naar me toe en knuffelde me terwijl Jessie op mijn rug sprong. "Ik kan het niet geloven.." zei ik met tranen in mijn ogen. "Geloof het maar, want de drukte makers komen hier wonen~" zei Ave blij en wees naar de koffers. "Jep! Blub is back!!" zei Jessie en zat weet op de bank met haar glas cola. Ave keek naar Jungkook van top tot teen. "Je bent 1 dag op je nieuwe school, en nu al een vriendje?" "AVE!! HET IS NIET WAT JE DENKT!!" "Annyeonghaseyo, ik ben Jungkook en vriend van Yuka" "bedoel je als in relatie?" "dat komt nog wel" en hij knipoogde naar me. "Oehh~ hoorde je wat ze zei Yukaatje?" zei Jessie en lachte. "VRIENDJE?!!" hoorde ik Bambam roepen en hij stompte naar beneden ne keek Jungkook aan. "Nee oppa... Hij is gewoon een vriend.." "hmm.. Okay dan..." Ave en Jessie stonden op en liepen allebei naar Jungkook. "Als je onze vriendin pijn doet ga je boeten.." "btw ik ben Jessie en dat is Ave~" zei Jessie en zat weer op de bank. "Jep! Wij zijn BFF's van Yuka! Als je mijn Sunshine pijn doet zal ik je handmatig vermoorde" zei Ave en Jessie glimlachte breed en Jungkook fluisterde in mijn oor. "Uhm... wat zijn die 2 van plan?" Ik wou antwoordde maar Ave stond naast me net zoals altijd als een Poef Tovenaar. "Jessie en ik gaan je dan laten boeten!" Jungkook kreeg de rillingen, maar ik stelde hem gerust. "Rustig maar, alles zal goedkomem" zei ik tegen hem en glimlachte. "Wil je wat drinken?" "Mag ik graag een glaasje cola?" "Tuurlijk~" zei ik tegen hem en ging naar de keuken.

Jungkook pov
Yuka verdween en ik zat ongemakkelijk op de bank met Avery en Jessie. Ave zat raar met haar handen te bewegen terwijl Jessie selfies zat te maken. Ik pakte me mobiel en begon in de groepschat te appen.

Op Jungkook zijn mobiel:

Bangtan Groepschat :D

Me: Hey Hyungs~ ben bij Yuka thuis~

TaeTae Alien: Heeft iepamds een vriendim?;))))

Sugar Hyung: Leer typen Alien...

TaeTae Alien: Sowwy :D

Hope Hyung: Annyeongggggg~~ ;D

Wat hoorde ik? Heeft Jeon Jeongguk een relatie???? \(^o^)/└(^O^)┘

Me: Hou je mondd!!!

Hope Hyung: T.T

No Jams little Hyung: Hii~

Dus wat lees ik? Heeft JK een vriendin?

Me: Hou je mond! Je hebt toch geen jams!!

No jams little Hyung: T.T

Me: tot later:P

TaeTae Alien: Bye~

"Ik heb je glaasje Cola Kookie" zei ze en kwam terug met een dienblad met daarop 2 glaasjes Cola en een bak met chips en Koekjes. "Cute~ je noemde hem Kookie~" fangirlde Jessie en ik zag dat Yuka met haar ogen draaide. Ze zette alles op de tafel en gaf me het glaasje met Cola en dronk van haar eigen glaasje. Ze zat naast me en keek Jessie en Ave aan. "Gaan jullie ook naar dezelfde school als mij?" "Of course~" zeiden ze tegelijk en ze moest lachen. *haar lach is so cute* dacht ik bij mezelf en had niet door dat ik de hele tijd naar haar staarde.

Yuka pov
Ik zat wat op mijn mobiel, maar kon me niet concentreren omdat... JEON JUNGKOOK NAAR ME STAARDE!! Ik werd helemaal warm van binnen en probeerde hem niet aan te kijken e was blij dat Ave begon te praten. "En Yuka? Zijn er ook nog andere leuke jongens?" ik knik. "Jungkook heeft een playboy groepje met de naam Bangtan Sonyeondan. Ze maken ook nog samen muziek." "playboy?!" zei Jessie verbaasd en keek JUNGKOOK met een duistere blik aan. "Ga maar naar buiten deii Jungkook!!" "Ik ben geen playboy meer... En ik wil ook geen player meer zijn..." zei Jungkook en keek me aan. *arghh Jeon Jungkook! Wae T.T mijn hart* "Okay dan.." zei Jessie en keek weer naar Ave. "Ja, ik heb nog 6 andere vrienden en misschien zit er iemand tussen die wel jullie type is" "YESSS!!!" zei Ave happy en ik lachte. *ding dong* "Oh! Ik doe open~" zei ik happy en zag Jasmine. "Hey~ ninja is er~

A/N: 1206 woorden zonder dit tekstje~ en dank jullie voor de 1,21 K reads!! Omg! Zoveel al! Jessie, Avery en Jasmine zijn ook Army's en ik wil ze bedanken dat ik van hun hun erin mocht doen. En dit boek staat ook nog op de 604ste plaats! En sorry dat het lang duurde... Ik had 2 toetsen.. Thx everyone en tot later kater!~

The populair boy✅Where stories live. Discover now