8. Why?

2K 98 4
                                    

YUKA POV

Het was Jeon Jungkook.... Waarom is hij altijd diegene die opdaagd als er iets is?!

'Waarom bescherm je haar?! Ik ben mooier en populairder dan haar?!' zei Irene tegen hem. 'Omdat het kan!!' riep Jungkook. Hij greep mijn hand en liep weg..

Jungkook POV
Ik was net klaar met omkleden totdat ik iemand hoorde schreeuwen.. ik keek stiekem om het hoekje en zag dat Irene aan Yuka's haar trok. Ik twijfelde geen seconde en greep in. Ze wou Yuka slaan, maar ik kon Irene's hand nog maar net grijpen of ze had haar geslagen in haar gezicht.. 'STOP NU IRENE!!' schreeuwde ik door de zaal. 'Waarom bescherm je haar?! Ik ben mooier en populairder dan haar?!' zei Irene tegen mij. 'Omdat het kan!!' riep ik en ik greep Yuka's hand en liep weg.

YUKA POV
Ik liet me gewoon meesleuren door hem, omdat ik geen zin had om mijn energie te gebruiken tegen hem. En we liepen naar de kantine. 'Ik wil je graag voorstellen aan mijn vrienden' zei Jungkook tegen mij. 'Bedoel je je "playboy groepje" misschien??' vroeg ik aan hem. 'Wat jij wilt..' zei hij en zochten wat eten. 'Zo, wat wil je?? Ik betaal' zei hij. 'Zo doe je zeker tegen alle meisjes..' zei ik tegen hem en bestelde zelf ichiraku ramen. Ik wou net betalen totdat een hand wat geld gaf. 'Ik betaal' hoorde ik een stem zeggen, ik keek en het was Jungkook. Toen ik naar hem keek knipoogde hij naar me en ik rolde met mijn ogen. Hij betaalde en ik pakte mijn kom met ramen. Hij pakte mijn hand en wou me meenamen naar zijn groepje.. totdat ik een andere hand voelde op mijn schouder...

The populair boy✅Место, где живут истории. Откройте их для себя