Capitolul 29 - " - Te iubesc, stăpâna mea! "

29 3 0
                                    

Soph îi povesti cu lacrimi în ochi ceea ce lacul îi arată. Nervozitatea și teama se citeau în ochii lui. Se temea pentru viața surorii sale. Trebuia să găsească o cale de a opri acea nenorocire.
- Nu-ţi face griji, surioară. Totul va fi bine. O să am eu grijă de tine.
Soph încuviință din cap și îl îmbrățișă din nou pe Abel. Leeo îi privea cu compasiune. Știa cât de strânsă era legătura dintre ei. Fata se eliberă din îmbrățișarea călduroasă și se duse la demonul ce stătea cuminte și îi privea. Îl sărută blând și îi oferi o îmbrățișare caldă. Mâna demonului se plimba pe spate ei, cu dorința de a o consola.
- Trebuie să fac asta. Spuse hotărâtă
- Știu. Anunță-mă dacă ai nevoie de ceva. Voi veni cât de repede pot.
Sophie se teleportă în Georgia. Știa că acolo îl găsea. Trebuia să vorbească cu el. Avea nevoie să clarifice lucrurile.
- Nu mă așteptam să vii aici. Vocea puternică a bărbatului îi distrase atenția.
- Ce s-a întâmplat cu tine, Jess? Parcă spuneai că nu o să mă trădezi niciodată.
- Eu să te trădez? Tu ești cea care m-a trădat! Cu el! Cu demonul tău. Și javra aceea. El știa că suntem împreună. De ce a fost de-acord să fie cu tine?
- Tu nu înțelegi? Nu te-am trădat. Ți-am fost loială, Jessie! Ea te-a mințit. Ţi-a arătat ce a vrut ea. Nu ce era adevărat.
Bărbatul analiză cu atenție ceea ce îi spuse fosta lui iubită. Își eliberă mintea și realiză că multe lucruri erau nonsensuri. Avea dreptate. Fata era nevinovată. Mirriam îl păcălise. Vinovăția începea să îl macine încet. O privea cu regret pe fată. Știa că a pierdut-o. Ea aparținea lui Leeo acum.
- Nu pot să cred, Soph. Eu chiar am fost păcălit de cea care ar fi trebuit să îti fie personalitatea timidă.
Fără a sta pe gânduri fata îl aprobă. Știa că bărbatul din fața ei nu era prost. Era rănit, distrus, dar nu prost.
- Hai să mergem acasă. Spuse blând Sophie.
Avea să îl ierte. Spera că o să poată face așa ceva. Îi găsea cât mai multe scuze. Se ruga Tatălui său să îi dea răbdare și putere pentru a rămâne în echilibru mintal. Nu își permitea să fie slabă. Nu acum când toți aveau nevoie de ea.
Îl privi din nou pe Jess și acesta aprobă din cap. Cu teamă se apropie de cea care i-a fost iubită, iar acum îi era doar stăpână. O privea cum își rotește mâna în aer și creă un portal. Cei doi ajunseră în Iad. Soph își căpătă trupul roșcat. Îl conduse pe Jessie în palatul său. Îi arată un glob de culoare sângerie.
- Atinge-l, o să îți răspundă la întrebări. Îl îndemnă fata sigură pe ea. Eu am ceva de rezolvat, spune-i lui Damian când vrei să pleci.
Nu mai așteptă răspunsul bărbatului. Se teleportă spre palatul Sakuraa. Le era datoare cu niște informații. Norocul ei fu că toți se aflau în livingul încăpător. Mabashi se învârtea ca un leu în cușcă. Andreea stătea îngândurată în brațele iubitului ei Akio. Fata îi privea cu regret. Și-ar fi dorit să mai amâne momentul.
- Sophie, ești bine? Ce s-a întâmplat? Spuse Andreea când o văzu
- Este o poveste lungă. Akai, mai știi când Damon a spus că eu și Zeița Iadului ne cunoaștem?
- Ce-i cu asta?
- Ei bine, eu sunt ea. M-am întors în urmă cu doi ani. De atunci am trecut prin multe. Spuse și începu să le povestească.
Cu toți erau șocaţi de iustrisirea lui Sophie.
- Adică Jessie Black este tatăl nostru? Întrebă Andreea și BlackStar
- Da. Iar WhiteStar este fratele vostru, la fel ca Annabelle.
Roti o priveau uimiți pe Sophie. Nu le venea să creadă că ea era în fața lor. Auziseră multe povești despre ea. Zeița divină ce deținea puteri inimaginabile.
- Ce am ratat? Întrebă Damon intrând în cameră.
Soph îl privi râzând. Acesta îi zâmbi înapoi, știind cât de greu i-a fost fetei să recunoască cine este. Știa de întoarcerea fratelui său mai mic și avea să o susțină pe Sophie. Era conștient că adevărata luptă va începe în curând. Îi cunoștea planul lui Sophie. El era cel ce avea să o ajute alături de Serrena.
Blonda pe care toți o credeau moartă stătea ascunsă în umbra lui Soph așteptând momentul potrivit. Întâi trebuia să se ocupe de Mirriam. Era periculoasă, avea nevoie de un plan pentru a o scoate din joc.
- Cred că pot să ajut. Crede-mă nici mie nu îmi convine ce a făcut roșcata aceea. Trebuie să plătească pentru trădarea ei. Vocea Alexandrei se auzi în mintea Serrenei și a lui Sophie.
Cele două se încordară. Nu se așteptau la ea. Soph analiză cu atenție posibilitatea unui ajutor din partea Alexandrei. Nu-i plăcea să riște. Dar știa că bruneta era foarte puternică. Ea ar fi putut juca rolul armei secrete. Cine s-ar aștepta ca personalitate rea a lui Soph să o ajute? Nimeni. Trebuia să mixeze pe arma surpriză.
- Ok. Trebuie să plec puțin. Mă întorc târziu. Spuse aceasta celor din jurul ei și dispăru într-o perdea de lumină.
Alese să meargă în dimensiunea lui Abel, Raiul. Acolo nu o putea spiona nimeni și tot acolo se aflau Serrena, Alexandra, Arthenis și Roxanne. Cele cinci fete intraseră într-o cameră din conacul Inima Soarelui. Încet, își pregătiră planul pentru ce avea să urmeze. Totul era bine pus la punct. Tot ce mai aveau nevoie era că el să își facă apariția
După ce totul fuse pus la punct fata se întoarse în ţinutul ei, Iadul.
- Îmi pare rău că nu te-am putut lua cu mine. Știi că demonii nu sunt primii în Rai. Spuse aceasta cu regret în glas.
- Știu. Răspunse scurt Leeo ca mai apoi să o sărute cu foc.
Nu ezită în a-i răspunde. Fata adânci cu poftă sărutul ce prindea tente erotice. Își schimbă înfățișarea, devenind frumoasa făptură cu păr de aur și ochii oceanici. Leeo îi mângâie ușor pielea albă, știind ce dorea iubita sa. Avea să îl lase pe demon să-i supună trupul real. Să o facă a lui, luând inocentă ce i-a fost păstrată mai bine de nouăzeci și opt de mii de ani. Știa că el era alesul. El merita acest lucru mai mult decât oricine. Niciodată nu m-ai simțit așa ceva.
Nevoia de a fi a lui. De a-l simți cum o acapară cu iubirea lui. Acele nevoi ce îi îmbătau trupul și îi încingeau simțurile. Nici nu observă când ajunse pe moile așternuturi sau când hainele lor zburară.
- Te iubesc, stăpâna mea!
Fuse ultimul lucru pe care îl auzi înainte ca durerea să îi străfulgere trupul, ca mai apoi totul să se transforme într-o plăcere inimaginabilă.

---------------------------------------------------------------------
3 capitole în 3 zile :))
La media este Jessie
Mai avem foarte puțin și povestea o să se sfârșească. Dar până atunci mai avem multe de descoperit și de aflat.

Lectură plăcută și ne auzim sâmbătă, sau poate chiar maine(asta dacă o să am timp, nu promit nimic ).

Răzbunarea Gemenilor - †  Îngerii întunericului † Vol I - FINALIZATAWhere stories live. Discover now