Capitolul 11 - "Momentan se află în operație, trebuie să vi neapărat!"

256 20 10
                                    

Între timp Abel simțea o stare bizară de neliniște. Avea senzația că ceva rău se întâmplase. Numai pentru o secundă gândul îi fugi la surioara lui, Sophie. Dar se liniști, știind că se afla alături de Leeo în Iad.
Bărbatul cu părul blond se plimbă un timp prin conac, sperând că acea senzație chinuitoare avea să dispară. În mod inconștient ajunse în biblioteca uriașă ce se afla la al treilea etaj. Răsfoi cărți, încercând să se detașeze de realitate și sa se infiltreze în lumea mistică creată de Nora Roberts. Aceasta era una din scriitoarele sale preferate. Nu dură mult până se pierdu în lumea lui Branna și a lui Finbar, personajele principale ale cărții.
În Iad era agitație mare. Leeo și Luxorr își priveau stăpâna cum se stingea ușor din viață, în timp ce ei și restul demonilor prezenți priveau neputincioși.
Spaima îi rodea sufletul demonului șaten și îi îngheța mintea. Era atât de speriat încât de abia mai realiza ce se petrecea în jurul său. Numai mâna lui Luxorr îl făcu să tresară puternic atunci când încercă să mute trupul prețioasei sale stăpâne.
- Nici să nu îndrăznești! mârâi demonul
- Trebuie să o ducem la un spital, altfel va muri. Luxorr vorbi calm, ignorând amenințarea din vocea lui Leeo

Demonul privi spre băiatul cu păr blond, simțind regret și durere în suflet. Era prea îngrijorat și speriat pentru a putea gândi. Oarecum, se simțea și dezamăgit de atitudinea sa. Se învinovățea. Credea că dacă ar fi fost mai atent, dacă ar fi prevăzut mișcarea lui Hakudoshi, acum stăpâna lui ar fi fost în siguranță. Îi privi chipul cristalin, înlăturând o șuviță rebelă din claia de păr sângeriu. Suspinul demonului transmitea o suferință greu de închipuit. Nimeni nu putea înțelege ce simțea acesta pentru ea. Legătura lor era una sacră, imposibil de rupt.

- Ai dreptate. Are nevoie de ajutorul lui Gaillo.

Ridicase cu greu trupul firav și sângerând al fetei cu părul roșu. Leeo simțea lacrimi în colțul ochilor, amintindu-și șocul și durerea de pe chipul Sophiei. Încercă să își abțină impulsul de a lovi ceva și își fixa toată atenția pe ființa din brațele sale.

Cu pași greoi porni spre spitalul „Inima Lunii", singurul loc care ,spera el, o poate salva pe fată. Drumul, cu toate că era scurt, părea interminabil. Secundele păreau ore. Când în sfârșit ajunseră la destinație Leeo îl strigă cu putere pe Gaillo. Acesta împreună cu geamănul său, Gallo, apăruseră în doar câteva clipe în fața demonului. Șocul de pe chipurile lor era ușor de sesizat. Fără a pune întrebări, Gaillo apăsă pe un buton și chemă de urgență o targă.

- Trebuie să intre în operație urgent. După cum pare are o hemoragie internă puternică, spuse medicul.

Cu tragere de inimă, Leeo lăsă trupul iubitei sale stăpâne pe targa adusă de asistenți. Privi cum trupul fetei era transportat în sala de operații, un bec de culoare roșie prinzând viață. Cei doi demoni închiseră ochii și începuseră a se ruga la Tatăl Ceresc pentru viața fiicei Sale. Lacrimile de pe obrajii celor doi se scurgeau neîncetat, iar sentimentul de vinovăție refuza cu vehemență să le părăsească inimile.

Abellian încă era pierdut în lumea magică creată de cartea citită. Sentimentul rău prevestitor refuza să îi confere liniștea sufletească pe care și-o dorea. Simțea cum lanțul de la gâtul său, un lanț având forma soarelui cu o piatră magică, pulsa. Acest lucru trimițându-l din nou cu gândul la surioara sa. Știa că este alături de Leeo. Se baza pe demon și pe capacitatea sa de a o păzi.

Telefonul lui începu să sune, scoțându-l din transa propriilor sale gânduri. Lăsă cartea pe birou și ridică aparatul. Citi numele lui Gallo pe ecran și glisă cu degetul pentru a-i răspunde.

- Îmi pare rău , dar trebuie să vi neapărat la spital, îi spuse vocea de la capătul firului, părând foarte agitată.

- Ce s-a întâmplat? întrebă acesta, simțind cum inima i-se face ghem.

- Este vorba despre Sophie. Nu știu exact ce s-a întâmplat, dar Leeo și Luxorr au adus-o la noi într-o stare îngrozitoare. Momentan se află în operație, trebuie să vi neapărat!

Cuvintele lui Gallo îl loviră pe bărbatul cu păr blond în inimă asemenea unui cuțit cu lama încinsă. Aruncă telefonul, acesta sfărâmându-se la contactul cu peretele. Cu o viteză inumană fratele Sophiei ajunse la spital. Când îl văzu pe Leeo nu se putu abține. Mâna lui se încleștă cu brutalitate de gâtul demonului, izbindu-l cu putere de zidul aflat în spatele său.

- Ce s-a întâmplat? mârâi acesta la demon

Leeo își înclină capul și povesti cele întâmplate. Șocul de pe chipul lui Abel era lesne de observat. Pumnul său lovi cu brutalitate peretele spitalului. Tot felul de gânduri ce îl făceau pe acesta să se învinuie pentru starea surorii sale îi împânzeau mintea. Numai sunetul scos de bec, în urma stingerii acestuia îi capară atenția.

- Cum este? spuse când îl văzu pe Gaillo ieșind din sală.

____________________________________________________________________________________

Capitol nou :) Aștept părerile voastre !! Și nu uitați să aruncați o privire și noii mele cărți „Lacrimi De Sânge" ( numai dacă doriți). Ne citim în curând.

Răzbunarea Gemenilor - †  Îngerii întunericului † Vol I - FINALIZATAWhere stories live. Discover now