Capitolul 10 - "Aceste două lumi sunt conduse de Zeii Astrali."

393 25 3
                                    

Vocea lui Sophie răsună și îl făcu pe Leeo să o privească mândru. Demonul se bucura să își vadă stăpâna din nou bine.
Cei doi porniră spre intrarea în conac. Coborâră un șir de scări până ajunseră în dreptul unei uși din lemn de cireș. Bărbatul rosti o incantație , apoi deschise ușa.

"Acum era rândul meu să îi arăt o parte din trecutul ei. Una dintre cele mai importante detalii din viața ei. Legăturile astrale. Pentru muritori Luna și Soarele sunt doar niște simple plantete, aflate în apropierea pământului în realitate Luna și Soarele sunt mult mai mult. Nimeni nu își imaginează adevăratul secret din spatele lor. Aceste două astre sunt legate de doua lumi. Lumi paralele unde orice muritor, vampir, vârcolac , orice fiinţă care trăiește pe pământ, ajunge inr una din cele doura lumi - în funcție de faptele pe care le-au făcut- la sfârșitul vieții. Luna este temutul Iad, iar Soarele este prea doritul Rai. Aceste două lumi sunt conduse de Zeii Astrali."

Gândi demonul în timp ce traversară holul ce se afla în spatele ușii pe care o deschise mai devreme.
Acum în fața lor se afla o nouă ușă de culoare sângerie. Sophie își trecu mâinile pe suprafața dură și rosti niște cuvinte într-o limbă necunoscută chiar și pentru ea.

"Trebuie să cunoască din nou Iadul. Locul pe care ea l-a condus de când există și cât rău a făcut. Mi-e teamă să n-o rănescă, dar are dreptul să știe mai multe despre ea." Continuă șirul gândurilor ce nu îl lăsau pe demon să se liniștească.
Ușa se deschise iar cei doi intrară. Corpul fetei începu să stralucească, până când în locul ei era cu totul altă persoană. Înaltă, cu părul roșu, până aproape de șoluri și ochii albaștri. Pielea îi era albă, de pe umărul drept până la cot zărindu-se un tatuaj cu trandafiri albaștrii și cranii. Trupul îi era acoperit de o rochie roșie , fără bretele ce se mula pe trupul ei, până la jumătatea coapselor iar în picioare avea o pereche de pantofi cu toc negrii. Buzele date cu un ruj roșu aprins se arcuiră într-un zâmbet.

- Ce dor mi-a fost de trupul acesta, spuse Sophie zâmbind melancolică.

- Și mie. Mereu Crystal a fost unu din trupurile preferate, cu toate că niciunul nu se compară cu trupul tău real.

- Păcat că nu mai am acces la el, nu?

- Mai este puțin și vei putea să îl folosești din nou. Este aproape regenerat.

Sophie zâmbi și își îmbrățișă demonul care i-a fost și îi va fi mereu cel mai bun prieten.

- Ce drăguț. Stăpâna și cățelușul ei își arată afecțiunea în public. Oribil! Exclamă o voce din spatele celor doi.

Aceștia își întorc privirile spre cel ce îi întrerupse și un mârâit gutural le părăsi gâturile când îl văzuseră pe Hakudoshi.
Demonul malefic întinse mâinile spre fată, iar aceasta căzu pe jos. Leeo sări și își luă forma demonică . Acesta se poziționă protector asupra stăpânei sale, fiind gata să atace.
Încordarea lui Leeo mai scăzu când îl simți pe Luxorr venind spre ei.
Hakudoshi sări să-i atace pe cei doi, nebăgând în seamă demonul auriu ce îl lovi brutal cu lamele atașate coziilor sale. Picături de sânge se observau căzând din rănile ascunse de blana neagră și deasă ce îi acoperea trupul.
Luxorr făcu schimb cu Leeo, acesta luându-și forma umană pentru a-și îngriji stăpâna.
- Stăpână, ești bine? întrebă asesta speriat.
- Nu mă pot mișca, zise fata gemând de durere.

Mâinile lui Luxorr se plimbară deasupra trupului lui Sophie, încercând să descopere ce o ține pe loc. Rosti niște cuvinte ca mai apoi să îi facă semn stăpânei sale să se ridice. Aceasta zâmbi și îi mulțumi băiatului cu păr blond și ochii albaștri, sărutându-l blând pe obraz.
Privirea ei se întoarse către Leeo și observă cât de încinsă era lupta dintre el și dușmanul lor. Simțe cum sângele începe să îi fiarbă de nervi când văzu că demonul ei este ușor rănit de către Hakudoshi. Nu își putu abține mârâitul când simți mirosul sângelui ce o înconjura. Știa că partea de vampir din ea are să iasă cât de curând la suprafață, dar spera să poată amâna această problemă.
Dorea să îl ajute pe Leeo. Voia să îl pedepsească pe Hakudoshi și după să se răzbune pentru răul ce proproul ei frate geamăn i-l provocase. Știa că nu se poate baza în totalitate pe puterile ei. Știa că la fel ca și amintirile, puterile încă nu sunt complet recăpătate. Dar știa și că merită să riște.
Închise ochii și lăsă ceața să îi învăluie trupul. Fata simți cum corpul ei începu a-și schimba forma. Nu după mult timp ceața se spulberă într-un val de putere ce le provocă fiori de teamă celor trei demoni. Leeo și Luxorr admirau mândri, în timp ce Hakudoshi privea terifiat demonul-vulpe din fața lui.

Blana aurie, cu petice albe de-a lungul pieprului, la baza celor nouă cozi și a labelor. Ochii gri cu firicele albastre, colții lungi și ascuțiți, pregătiți să sfâșie orice întâlnesc în calea lor. Semnele ynn-yang ce se aflau pe bot, umeri și lanțul roșu de care strălucea un pandantiv în formă de lună.

................................................................................................................................................

Nu uitati sa va lasati parerile. Daca am greseli, va rog anuntati-ma.

Cam atat pana data viitoare va urez Lectura Placuta si va multumesc pentru toata sustinerea voastra :*

La media aveti corpul lui Sophie (pe Crystal) si forma sa de demon, care va aparea in capitolul viitor.

Răzbunarea Gemenilor - †  Îngerii întunericului † Vol I - FINALIZATAUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum