Capitolul 22 - "De ce nu ne faci o favoare care ţi-ar ușura și ţie pedeapsa? "

119 9 0
                                    

Razele jucause ale soarelui ii mangaiau bland chipul. Deschise lenesa ochii, fiind intampinati de privirea a doua oceane incarcate cu iubire si adoratie. Zambi si îl saruta cast pe buzele moi si pline. Dulcele gust al limbii sale ii invada gura.

- Buna dimineata, iubito. Spune Jessie cu vocea ragusita din vina somnului.

- Buna dimineata, iubitule. Raspunse zambindu-i bland.

Dupa cateva ore in care și-au facut tabieturile zilnice, au mancat si s-au pregatit pentru o noua zi. Sophie hotarî sa se intoarcă dupa Damian. Avea nevoie de el pentru a incepe pregatirea lui Jessie. Loialul ei demon o astepta cuminte afara, in spatele conacului. Fără a mai sta pe gânduri îl cuprinse intr-o imbratisare sufocanta de urs , acesta razand. De cand l-a transformat s-au apropiat foarte mult. Mereu a fost mandra de alegerea pe care a facut-o in acea zi. Damian era printre cei mai buni demoni, alaturi de Leeo si Luxorr.

Un timp, au stat și, și-au facut planul pentru a îi afla puterile lui Jessie. Era dificil. Tipul de demon care era Jessie le crea mici dificultati in a se hotari ce sa folosească. Peste doua ore avea planul facut si gata de pus in aplicare, asa ca Sophie îi dădu mesaj lui Jessie sa se intalnească langa lacul Inima Lunii.

Alaturi de Damian, astepta ca iubitul său sa isi faca aparitia. Simtindu-și telefonul vibrand îl scoase si privi ecranul. Un numar privat o apela. Fara a mai sta să se gandească raspunse. De cealalalta parte a firului se auzea doar un bazait ciudat, ca mai apoi sa inchida.

Nu dupa mult timp aparu si Jessie. Conform planului, Damian sari si il ataca. Sophie folosise o vraja care nu-i permitea sa-si foloseasca puterile de vampir. Demonul său loial il ataca pe barbatul brunet. Acesta se feri si un marait ii scapa. Soph zambi mandra, folosind o vraja de camunflare pentru a nu putea fi vazuta sau simțită. Jess isi lua forma de demon si incepu sa se lupte cu demonul lup care parea a-i fi dusman. Lupta dintre cei doi devenea din ce in ce mai intensa. Iubitul fetei devenea din ce in ce mai nervos.

Sari in aer, iar imaginea Lunii si a Soarelui ii aparura in spate. Isi intinse bratele enorme, ca din ele sa iasa pergamente vrajite. Acestea lipindu-se de pielea lui Damian, provocandu-i durere.

- Jessie stai! Strigă Sophie cu putere, cand vazu ca vrea sa dea lovitura finala.

- Sophie? Intreaba acesta confuz, privind cum fata pe care o iubea se aruncă asupra demonului ranit.

Nu a mai spus nimic, doar a privit cum vindeca ranile barbatului care aparu in locul acelui demon.

- Totul a fost un fel de pregatire. Spune, privindu-l in ochi.

Jessie doar ridica o spranceana intrebator, apoi isi cobora privirea asupra lui Damian.

- El este Damian. Primul demon pe care l-am creea. A trebuit sa te atace, pentru a-ti activa puterile.

- Si banuiesc ca tu esti vinovata pentru faptul ca nu imi puteam folosi puterile de vampir?

Ii zambi inocent, in semn de scuze. Acesta ii raspunde zambetului, facandu-i cu ochiul. Telefonul brunetei vibră și îi distrase atentia. Il scoate si observă ca avea un mesaj.

" Ma bucur sa vad ca esti in viata, scumpa mea Sophie. Am auzit ca ai creeat un demon-hibrid. Vestile circula repede. Pot spune ca m-ai impresionat. Te astept in cripta celor spate. M "

După ce citi mesajul inghiti in sec, recitind de cateva ori cuvintele ce apăreau pe ecranul luminos al telefonului. Ii trimise si lui Leeo telepatic ceea ce citise. La fel ca ea, era socat. Se ruga sa nu fie ceea de ce se temea . Dar acel M poate veni doar de la o singura persoana. Asa ca fara a da prea multe explicati, pleca spre cripta. Stia ca Leeo ovva ajunge din urma, si se baza pe ajutorul lui.

Răzbunarea Gemenilor - †  Îngerii întunericului † Vol I - FINALIZATADonde viven las historias. Descúbrelo ahora