Capitolul 26 - " Ce ești tu defapt? "

35 3 0
                                    

   Deja trecuse două săptămâni de când își începu planul.  Școala la care se înscrise era de-a dreptul jalnică,  dar merită.  Deja descoperise unde se afla cea pe care o căuta. Cu toate că își menținea aura ascunsă, Sophie tot o găsise. Știa de la WhiteStar unde o găsea.
    Ar fi vrut să se înscrie în același clasă cu ea,  dar nu mai erau locuri. Alese clasa cea mai apropiată, clasa a șaptea A.  Nu îi venea să creadă că fiica ei avea chef să se joace de-a generală. Avea o dirigintă de biologie care o făcea mereu să se închine. O femeie mică de înălțime, blondă cu șuvițe roz și machiată foarte strident era cea ce ar trebui sa fie " îndrumătorul " clasei în care se afla Sophie.  Nu se înscrise cu numele ei real, nici nu avea cum așa că își alese numele de Oprea Izabela. 
   Se îndrepta spre baie,  hotărâtă să-și pună planul în mișcare. Știa că ea era acolo. 
     - Ce-mi place melodia asta. Spuse Sophie când intră în baie
     O observă pe Andreea cum stătea și ascult muzică,  fredonând încet.
     - Scuze,  nu am observat că a intrat cineva.  Sări frumoasa șatenă cu ochii albaștri.
      Sophie zâmbi cald și se apropie de fiica ei. Nu avea de gând să îi spună cine era cu adevărat, nu încă.
    - Eu sunt Izabela, dar prietenii îmi spun Iza.
    - Eu sunt Andreea, dar prietenii îmi spun Andre. Îmi pare bine!
    - Asemenea!
    Îi zâmbi cald și încercă să afle mai multe detalii despre aceasta. Descoperi câteva puncte comune între cele două,  apoi observă o umbră lângă fată. Privi mai atent și îl observă pe Mabashi. Știa de ce venise. Intenționat Sophie își lasă o bucată mică din aura sa să o înconjoare. Asta îl atrase. Simțea că nu e muritoare, iar Soph își dorea enorm asta.
       - S-a  întâmplat ceva?  Întrebă suspicioasă Andreea.
     - Da,  nu...  Nu știu. Aveam senzația că mai este cineva în spatele tău.
     Fata doar aprobă din cap și se uită în spatele său. Îl văzu pe bărbatul roșcat cu șuvițe blonde cum aprobă din cap.  Andreea înțelese mesajul. Știa că Iza e la fel ca ea. Doar că nu știa ce este mai exact.
     Nu dorea să o ia pe ocolite. Aura era îndeajuns de puternică, ceea ce dovedea că își folosește puterile.
     - Ce ești tu defapt? Întrebă fără a se ascunde.
     - Poftim?  Încercă să pară confuză.
     - Ți-am simțit aura. Îți folosești puterile,  asta se simte sigur, dar nu îmi dau seama ce ești.
      Modul în care rosti acele cuvinte o încântară la culme pe Sophie. Se bucura să vadă cât de puternică era fiica ei. Regreta că nu îi poate spune adevărul. Dar dorea să se folosească de un alt adevăr pentru a se întoarce în Esspada. Brigadă formată din mai multe familii de asasini și cea mai temută.
      - Sunt o vrăjitoare. Spuse aceasta lent.
     Știa cât de căutate sunt vrăjitoarele în brigadă. Aveau nevoie de ele și de puterile lor pentru a-i face mai puternici. 
    - Vrăjitoarea Astrală a Lunii de fapt.  Continuă cu încredere.
      Asta era. Planul începuse și acum tot ce putea spera era că o să fie totul bine.
    În timp ce stăpâna ei se afla în București, Roxanne se duse în Norvegia. Acolo se afla ascuns palatul Sakuraa. Se plimba pe holurile pustii,  urmărind o energie pe care nu credea că o va mai găsi. Ea era în viață.
    Ajunsă în barul unde s-a întâlnit Sophie cu WhiteStar văzu o frumoasă fată cu părul șaten și ochii căprui deschis ce stătea de vorbă cu barmanul.  Se întreabă spre cei doi și nu își putu abține zâmbetul când o văzu.
      - Ce bine îmi pare să te revăd!  Spuse Roxy când o văzu.
       Rămăsese aceeași. Naminna Blake,  sora mai mare a lui Roxanne stătea în fața ei privind-o blând. Rox era copilăroasă și nechibzuită,  pe când  Namy era foarte calculată și mai mereu serioasă. Dar cu toate că  cele două surori se aflau la poli opuși,  se iubeau enorm de mult.
      - Da,  surioară,  și mie mi-a fost dor de tine.  Spuse aceasta trăgând-o într-o îmbrățișare.
        În București lucrurile deveneau din ce în ce mai interesante pentru Sophie. Nu se aștepta ca planul să meargă atât de ușor. Se mișca repede și asta o încânta enorm.  Andreea părea încântă de ideea unei noi membre în brigadă. Era nerăbdătoare să o prezinte celorlalți. Era singură că o vor îndrăgi cu toții.
       - Mai spune-mi despre tine. Spuse Sophie,  scoțând-o din gânduri.
      - Păi,  mai am două surori : Mimmy și Osanna. Cel mai bun prieten al meu este vârcolac și îl cheamă BlackStar. Am trei personalități : Osanna e cea rea,  Naminna cea înțeleaptă și Annabelle cea copilăroasă.
     Sophie se crispă când auzi numele copiilor ei.  Annabelle,  BlackStar și WhiteStar erau triplei. Cu toate că numai WhiteStar știa asta.  Erau în pericol. Nu putea risca ca puii ei să pățească ceva rău.
       - Sunt logodită-afirmaţia îi atrase fetei atenția - cu un băiat pe nume Akio. Pe părinții mei îi cheamă  Kally și Mabashi.
      Cu toate că încercă să se abțină,  Sophie strâmbă discret din nas la afirmația legată de părinți.
      - Dar tu, Iza? Întrebă la final șatena cu ochii albaștri.
      - Numele meu este Sophie,  cel mai bun prieten al meu se numește Leeo. Iubit,  hm,  nu mai am. Și am o personalitate copilăroasă pe nume Roxanne și una înțeleaptă pe nume Artemis.  Nu știu,  cam atât. Nu-mi cunosc părinții reali.
        - Îmi pare rău. 
    Sophie îi zâmbi și o mângâie pe  spate în semn de " ne e nimic". Cele două ajunseră în fața unei uși. Știa că o va duce undeva. Trase aer în piept și trecu alături de Andreea prin portal.  Ajunse în palatul Sakuraa. Andreea o îndrumă spre o cameră de jocuri unde se afla un grup mare de oameni.
      - Dragilor, ea este Sophie. Este o vrăjitoare.
       Privi cu atenție reacțiile celor din jur.  Mabashi se încruntă și o privi suspicios. Dintre toți chipul lui Rost îi atrase atenția. Aceasta îi făcu cu ochiul și zâmbi.
      - Ei sunt Esspada. Mabashi  și Kally,  părinții mei. - zise arătând spre cei doi- Aceștia sunt Aporro, Akai, BlackStar, Annabelle, Naminna și logodnicul meu,  Akio. Spuse în  continuare.
       - Încântă! Spuse Sophie,  încercând să pară inocentă.
      -  Eu nu.  Mormăi Akai.
_________________________________ ________________________
   Gata și acest capitol.
VA ASTEPT PARERILE!!  La media este Andreea.  Încă 17 capitole și gata!

Răzbunarea Gemenilor - †  Îngerii întunericului † Vol I - FINALIZATAWhere stories live. Discover now