22.Kapitola

2.5K 119 0
                                    

Hrabala som sa v skrini asi pol hodinu. Nakoniec som našla sexy kúsky. Zobrala som si čiernu sukňu ačkoveho strihu a k tomu biely crop top s dlhým rukávom. Pred tým ako som si to obliekla išla som do sprchy. Keď som bola oblečená , rýchlo som sa namalovala a vyfenovala vlasy. Na nohy som si dala čierne opätky ktoré boli kúsok trblietavé. Z jednej strany som sa tešila no z druhej som sa strašne bála. Ale aj keby sa mi vyhrážal zabitím tak pôjdem pretože som veľmi tvrdohlavá a milujem adrenalín. Pozerala som na seba do zrkadla a musím uznať vyzerám super. Odrazu som počula klopanie na dvere.
"Ďalej."-zakricala som nadšene. Do miestnosti vošla slúžka aj s tackou. Čakala som že príde Jake , no jedlo pred pijačkou nezaškodí. Položila tacku na stôl a už sa chcela pobrať preč.
"Počkaj!"-zakričala som na ňu a zastala.
"Vieš kde ma Jake izbu?"-opytala som sa jej.
"Viem pani moja a môžem sa opýtať načo Vám to je?"-očividne by som za ním nemala chodiť no bolo mi to jedno.
"Potrebujem ísť za ním, tak ma za ním odnes! Som tvoja kráľovna a ty máš plniť moje rozkazy!"-zavelila som a uvedomila si ,že je to dobrá výhoda byt kráľovna. Pozerala na mna šokovane a chvíľu som si myslela , že sa to dievča rozplače. Rýchlo mi prikývla a vyšla na chodbu. Nasledovala som ju mlčky celu cestu. Zastala v strede chodby pri bielych dverách na ktorých bolo veľké J.
"Ďakujem ti"-usmiala som sa na ňu a ona len prikývla a rýchlo odišla. Zaklopala som na dvere.
"Nooo?!!"-zakričal otrávene. Zachichotala som sa nad tým , určite nečaká , že za dverami som ja. Otvorila som dvere a vošla dnu. Ležal na posteli a keď si všimol kto prišiel ,hneď vyskočil na nohy a celu si ma prezrel.
"Miranda! Ako si našla moju izbu? A vyzeráš úžasne!"-začal sa smiať.
"Poprosila som slúžku nech ma za tebou zoberie"-povedala som hrdo ako keby to bola neviem aká super vec čo som spravila.
"Šikovná"-povedal ironicky a zachichotal sa. Na to som mu ukázala krásny prostredníček a usmiala sa. Keď sme sa prestali smiať, poriadne som si obzrela jeho izbu. Mal ju čierno-bielu a zlate doplnky. Vyzeralo to dosť luxusne, veľká skriňa a obrovská posteľ nad ktorou mal veľký obraz krajiny.
"Máš krásnu izbu Jake "-skonštatovala som a on sa na mna usmial. Bozeee mal tak krásny úsmev.
"Som rad , že sa ti páči. Je šesť hodín takže mame ešte hodinu času a potom môžeme vyraziť na cestu."
"Nemôžeme ísť skôr preč?"-prosíkala som ho a dúfala ,že bude súhlasiť.
"No fajn a kam pôjdeme ?" Skočila som mu okolo krku a poriadne ho objala. Bola som taká šťastná ,že už nemusím byt zavretá v tomto hrade.
"Počkáme ich už v Havane"-tešila som sa ako malé decko. Chytila som ho za ruku a rýchlo ťahala von z izby.
"Počkaj Miranda! Musíme ísť veľmi potichu , nikto si nás nesmie všimnúť !"-zašepkal a vykročili sme potichu ruka v ruke. Cítila som sa pri ňom neskutočne bezpečne a šťastná. Prečo nemohol byt on mojim manželom? Odohnala som myšlienky a sústredila sa na cestu. Keď sme boli pri kuchyni začuli sme zvuky. Srdce mi začalo byt ako splašené. Silno som sa chytila Jakovej ruky a pohla sa o krok dozadu. Najhoršie na tom bolo , že som mala opätky. Jake si to uvedomil pri hlasnom  ťuknuti a tak ma zobral na ruky. Rýchlo sa rozbehol do chodby a tam ma položil na zem. Rýchlo otvoril vchodové dvere a vybehli sme von. Podišli sme k autu a rýchlo nasadli dnuka. Oprela som sa o sedadlo a zrýchlene dýchala. Musela som sa ukľudniť od toľkého stresu.
"Si si istý , že nebudú počuť auto odchádzať?"-spýtala som sa hneď čo ma to napadlo.
"Je to jedno pretože ja môžem ísť kam chcem. Nevedia , že si so mnou."-zasmial sa a naštartoval. Celu cestu sme boli ticho a sledovali cestu. Zaparkovali sme neďaleko baru. Vystúpili sme a hneď sme isli dnu. SBSkar sa mi pozdravil a vošli sme dnu kde už bolo dosť veľa ľudí. Všimla som si ako sa Jake čuduje ako ma tu všetci poznajú. Zastavila som sa pri Juanovi- je to prevackar tohto baru a mimochodom ma má strašne rád. Pozdravili sme sa , chvíľu sme pokecali a hneď nás viedol na  VIP miesto. Veľký stôl na kraji baru kde bol kľud. Sadli sme si a hneď som ho poprosila o cigarety.
"Wau nevedel som , že je to tu pre teba ako doma a za ďalšie , že si taká rebelka!"-zasmial sa Jake. Zasmiala som sa s ním, nemohla som odolať jeho smiechu. Po chvíľi prišiel Juan a doniesol mi Jacka Denielsa a cigarety. Ten chlap ma pozná tak dobre.
"Vieš keď sa nudíš s kamarátkami tak si nájdete nejaký super podnik a stanete sa tam stálymi hosťami."-zasmiala som sa a otvorila balíček cigariet. Dali sme si cigaretku a potom otvorili fľašu. Naliala som do poldecákov a hneď sme to vypili. Po 4 kolách sa už Jake sťažoval , že zachvíľku bude opitý.
"Bože nemáš vôbec vydrž!"-kričala som po ňom aby ma počul cez hlasnú hudbu. Pozrela som na Jakov mobil a bolo pol ôsmej. Už som chcela ísť pred havanu , po holky no oni už isli oproti nám.
"Nejako skoro ste tu nie? A už nasávate?"-smiala sa Sandra. Posadali si k nám a začala som im nalievať. Po 9 kole sme boli poriadne v nálade. Všetci sme sa smiali a rozprávali sa o úplných pičovinách. Rozhodli sme sa ísť na parket tancovať. Tancovala som ako autista, chytila som Sáru za ruky a začali sme tancovať spolu. Sandra bola dosť tesne Jaka a snažila sa byt nenápadná. Bolo mi to úplne jedno, skvele sme sa zabávali. Po 10 minútach tancovania som si uvedomila , že holky si už išli sadnúť a jediný kto pri mne zostal bol Jake. Prišiel ku mne a rukami sa obmotal okolo môjho pása. Oprel si čelo o to moje a pozeral mi priamo do očí. Mal tak krásne modré oči , rozplývala som sa nad nimi. Zastali sme v strede parketu a pozerali si do očí. Cítila som sa ako v rozprávke, a hlavne som sa pri ňom cítila voľná, to je to najviac čo som posledné dni potrebovala. Obmotala som svoje ruky okolo jeho krku a spojila naše pery v jedny. Po chvíli som sa odtiahla, chytila som ho za ruku a rozbehla sa  na záchody. Boli prázdne za čo som bola veľmi rada. Jake si ma pritiahol k sebe a začal ma dravo bozkávať. Paneboze načo ten chalan mysli! Nechcem sa s ním vyspať na týchto odpornych záchodoch! Rýchlo som sa odtiahla.
"Jake chcem sa s tebou porozprávať o niečom vážnom!"-pozerala som na neho vážnym pohľadom a on sa skludnil,  a pozorne počúval.
"Nechcem sa vrátiť naspäť! Zamilovala som sa do teba Jake! Chcem aby si mi pomohol ujsť niekde ďaleko kde nás nikdy nenájdu!!"-zakričala som na neho a on sa na mna vystrašene pozeral...

Neubližuj mi , už nevladzem !!!Where stories live. Discover now