Dokuzuncu Bölüm

11.8K 608 40
                                    




Güzellik merkezinden önceden randevu alan Selda, içeriye girdiklerinde büyük bir ilgiyle karşılandılar. Selda buranın devamlı müşterisi olmakla beraber birçok müşteri kazandırmıştı. Üç katlı tam teşekkürlü güzellik salonundan oldukça memnundu. Arya'nın buradan çıktığında bambaşka birine dönüşeceğinden emindi.

Arya içeriye girdiğinde kendini bambaşka bir alemde hissetti. Kadınlar güzelleşmek için bütün bunları gerçekten yapıyorlar mıydı? Hiç tereddüt etmeden saatlerini buraya mı harcıyorlardı? İnanılır gibi değildi. Birkaç gün öncesinde ona bütün bunları sen de yapacaksın diyen birisine sadece gülebilirdi. O öyle bir kız hiç olmamıştı ki. İstesede olamazdı... Buraya yatırılan serveti tahmin edebiliyordu.

"Hoşgeldiniz Selda Hanım, hoşgeldiniz hanımefendi. Buyrun buraya oturabilirsiniz, sizi biraz bekleteceğiz."

"Önemli değil, teşekkürler." Yüzündeki gülümsemeyi hiç eksik etmeyen Selda, beklemeleri için gösterilen yere oturdu Arya'yla birlikte.

"Öncellikle yüzüne güzel bir bakım yaptıralım. Zaten gerekeni yapacaklardır. Güzellik merkezine dahil olan kuaför salonu da yanında, oraya en son gideriz. Aslında düşünüyorum da, bu gözlüklerden kurtulduktan sonra mı kuaföre gelsek? Selim, lensleri yarın alacağınızı söyledi."

"Evet, yarın hazır olacaklar. Ayrıca kendimi sana emanet ettim, sen nasıl diyorsan öyle yaparız."

"Güzel bir bakımdan sonra alışverişe çıkalım. Günlük işyerinde giyebileceğin kıyafetlere ihtiyacın olacak. Ben Selim'le konuştum dün herşeyi zaten... Sonrada kokteylerde giyebileceğin elbiseleri benim moda evimde ayarlarız." Yüzü bir anda aydınlandı. "Yılın en gösterişli gece kıyafetini sana tasarlayacağım."

Arya, Selda'nın heyecanı karşısında gözleri ışıldadı. Ne kadar da şanslıydı böyle bir yardımcısı olduğu için. Bu kadın herşeyin en iyisini biliyordu. Kesinlikle doğru adresteydi. Ama bu iyiliğine karşılık ne yapabilirdi? Selim ve Selda'nın bu yardımlara karşılık ne yapmalıydı? İşte bunu bilmiyordu...

"Beni bile heyecanlandırdın bu sözlerinle."

"Bu daha ne ki, o kıyafetler içerisinde kendini gördüğünde sen bile şaşıracaksın."

"Selda hanım, bakıma başlayabiliriz."

"İşte maceramız başlıyor..."

Arya, uzun bir süre sıkılarak yüzündeki bitkisel maskeyle öylece olduğu yerde oturdu. Bu çok sinir bozucuydu fakat Selda'nın yanında oturması ve onunla konuşması az da olsa onu rahatlatıyordu. Güzel olmak gerçekten sabır ve zaman gerektirdiğini şimdi anlayabiliyordu. Hiçbir şey öyle göründüğü gibi kolay olmadığını böylelikle görmüş oldu.

Yüzüne değen ılık suyla beraber uzun süre yüzünde kalan maskeyi temizlediler. Havluyla yüzünü kuruladıktan sonra aynaya baktığında hafiften bir parlaklık görebiliyordu yüzünde. Fazla bir değişiklik söz konusu olmamasına rağmen kendini çok iyi hissediyordu. Yüzünde bir rahatlama vardı ve bu da çok güzel bir duygu olduğunu düşündü Arya.

Birkaç bakım daha yapıldıktan sonra Selda yarın için bir randevu daha aldı. Bugünlük işleri bu kadar olduğunu söylemişti. Şimdi alışveriş zamanıydı...

Alış verişi düşündüğünde aklına Selim geldi. Selim'e olan borçunu nasıl ödeyebilecekti? Bu soruyu zihninde hep erteliyordu ama içine huzursuz bir ateş düşüyordu.


***



Alışveriş merkezindeki kalabalığın arasından ustaca sıyrılıp en sevdiği mağazanın önünde durdu Selda. Arya'ya baktı bir süre dalgın dalgın. Ne tür kıyafetleri iyi taşıyabileceğini düşünüyordu. Şirket için resmi ama çekici olması gerekiyordu. Dışarıda alımlı bir kadın. Geceleri arzu edilen ve dudak uçuklatan bir tanrıça. Bütün bunları yapabilecek bir ışık görüyordu Arya'da. Altıncı hissi bu kızın eğer isterse herşeyi yapabileceğini söylüyordu.

İntikamım Büyük Olacak! Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin