Birinci Bölüm

27.5K 802 209
                                    

Lütfen okumaya başladığınız tarih ve saati buraya yazınız...
Aşkta güzel bir yolculuk geçirmek dileğiyle, keyifli okumalar dilerim...






İNTİKAMIM BÜYÜK OLACAK!


İntikam duygusu hiç bu kadar sert, hiç bu kadar zevkli olmamıştı...


Demir KARATAY

Arya ERGİN



Ağustos ayının yakıcı sıcağı genç adamın bronz tenini ısıtıyordu. Rahatsız olduğundan dolayı bulduğu en yakın gölgeye doğru iki adım atıp kendini güneşten gizledi. Sağ elini kaldırıp kahverengi saçlarının arasından geçirdi ve sıkıntıyla derince soludu. Oldukça sıkıntılıydı çünkü arkadaşının hatasından dolayı büyük bir grup olarak yolda kalmışlardı. Ayrıca onlar için en kötü olan ise ellerinden gelen sadece beklemek olduğuydu.

"Hadi hepbirlikte şu ilerideki benzin istasyonuna yürüyelim. Oradan yardım alabiliriz belki... " diye seslendi Mert dört kişilik gruba. Şehrin dışında bir yerde yeni açılan büyük yüzme havuzu partisine gitmek üzereydiler. Fakat yola atılan büyükçe bir çivinin gazabına uğrayıp yolda kalmışlardı.

Mert, köşede sert yüz ifadesiyle ağaca yaslanmış bir şekilde duran arkadaşı Demir'in yanına gitti. Elini omzuna atıp, "Demir, kusura bakma biliyorsun benim suçum değil. Şuradaki benzin istasyonundan telefon açıp yeni bir araba getirmelerini isteyebiliriz," dedi sakin bir ses tonuyla. Sert bakışlarıyla ona bakan arkadaşını ikna etmeye ve sakinleştirmeye çalışıyordu. Pek başarılı olduğu sayılmazdı.

"Telefon açsak kaç saat sonra araba gelir sanıyorsun? Yola çıkalı kaç saat oldu bir fikrin var mı?" Demir alay ederek başını iki yana salladı. Bu durumda olduğuna inanamıyordu. Telefonu çekmiyordu. Hava çok sıcaktı ve çok sıkılmıştı. O her zaman için her işini garantiye alan birisiydi. Aksiliklerle karşılaşır karşılaşmaz bir yolunu bulur ve en kısa zamanda çözerdi. Ama şu anda bütün organizasyonu arkadaşına bıraktığı için zor durumdaydılar. Ona güvendiğinden dolayı kendine kızıyordu.

"Peki, tamam haklısın ama bu durumda başka bir teklifin var mı?"

"İleride bir kasaba var, bence oraya gitmeliyiz. En azından akşamımızı bir benzin istasyonunda bekleyerek geçirmiş olmayız. Belki orada lokanta falanda vardır..."

"İyi peki senin dediğin gibi olsun." Mert, derin derin soluyarak ellerini beline koydu ve arkalarında onları bekleyen arkadaşlarına baktı. "İlerideki kasabaya gidiyoruz arkadaşlar, planımız değişti. Demir Beyimiz size orada yemek ısmarlayacakmış..."

"Demir, harikasın canım." Demir'in yanına doğru yüzünde kocaman bir gülümsemeyle sarışın bir kız geliyordu. Yanına iyice yaklaştıktan sonra Demir'in sert bakışlarına karışılık ısrarla ışıltılı bakışlarını sürdürdü. "Neden bu kadar gerginsin. O kadar da büyütülecek bir konu değil, eminim bu günü telafi ederiz."

Demir yaslandığı ağaçtan yavaşca doğruldu. İki ay önce Mert'in genç kızı kendisiyle tanıştırdığından beri genç kız ona karşı inanılmaz ilgi duyuyordu. Genç adam kızın güzel olduğunu düşünüyordu düşünmesine ama en yakın arkadaşı Mert'in o kıza karşı ilgi duyduğunu anlar anlamaz mesafeli davranmaya başlamıştı. Ne yazık ki genç kız bir türlü anlamak bilmiyordu. Her fırsatta yanında bitiyor tüm sohbetleri onunla yapıyor ve yakın arkadaşıyla aralarını bozuyordu.

Genç adam buna daha fazla müsaade etmeyi düşünmüyordu. Evet, etmeyecekti. Bir yolunu bulup genç kızı çok kırmadan onu kendinden uzaklaştıracaktı. Belki bu şekilde en yakın arkadaşına bir şans doğardı. Genç kızın ondan vazgeçmesi için bir şeyler yapması gerekiyordu...

İntikamım Büyük Olacak! Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin