turné 3.

327 18 2
                                    

Már alapbol nem volt szimpi a csaj. De ahogy a megbeszélésen viselkedet. Borzaztó volt. Jacob nyakán csüngöt, hangosan nevetgél vagy inkább nyihogot. És olyan nyávogosan beszélt hogy a dobhártyám nem birta, kiszakadt. Komolyan gondolva. Nagyon fájt a fülem és nagyon nehezen hallotam ugyhogy cam és Nash elvitek orvoshoz. Ott megvizsgálták és valóban kiszakadt. Megmütöttek. Elaltatak.Cammék csak az ablakból figyeltek engem. Ezt onan tudom hogy mondták. Cam agyát ez ,,baleset" nagyon felbaszta. Ment volna üvöltözni jacobbal de inkább bentmaradt velem. Mert 1 hétig bent kell maradnom megfigyelésen. Nagyon fájt a fülem.  Elkezdet a fülemből vér ömleni. Minden tiszta vért volt. ( utána olvastam a tüneteknek ugyhogy ilyenkor tényleg vérezhet😯) Cam orvost hívot. Mire vissza ért az orvossal az ágyam fele véres volt szószerint. Aszem tul sok vért vesztettem mert elhomályosodot minden. Majd eslötétült a kép. Elájultam. Arra keltem hogy infuziora kötnek.
- Mitörtént? Kérdeztem meg az orvost.
- Elájultál mert túl sok vért vesztetél. Válaszolt kedvesen az orvos.
- Ma délután kapsz vért. Mosolygot rám.
- Találtak 0 pozitivos vért?
- Igen.
- Rendben ez esetben köszönöm. Az infuzios tű már bennem volt. Most valami fásli szerű anyagot tekert kőré majd elköszönt és távozássa előt még vissza fordult.
- Ma jönnek a barátaid. Mosolygot egy utolsot és elment. Én csak néztem ki a fejemből. Néha-néha beleszurt fájdalom a fülembe ami bevolt kötözve. Kiváncsi voltam hogy hogy nézek ki ezért nagyon nehezen remegő kézzel elvettem a telom. Belébtem a kametámba. Így legyengültem volna? Falfehér voltam lila karikás szemem könyes volt. Remegve vissza raktam a telom. Minden mozdulat nehéznek bizonyult. Ugy döntötem alszok. Ugy is jót fog tenni ilyen álapotban. Nem kellet sokat várnom el is aludtam. Éreztem hogy valaki simogat. Lassan kinyitottam a szemem. Cam, Nash,Hayes, Taylor, Daniel , Jonnhy és lauren is eljöt hozám pedig ő nem is volt it de mindegy mert most nagyon boldog vagyok hogy ittvan. Épp mosolyogni akartam de nyilt aulz ajtó. És belépet jacob. Nem törödve vele köszöntöttem a igaz barátaimat. Mindenki hozot nekem valamit. 
- Lara csinálunk instára egy képet hogy a fanok tudjanak rólad valamit? Kérdezte cam.
- Persze jó ötlet.

Sziasztok nyúszikáim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sziasztok nyúszikáim. Bocsánat hogy nem vagyok aktív de volt egy kis balesetem. De ne féltsetek mert az összes barátom támogkat.
@ camerondallas

Legjobbb Barátbol Szerelem [Befejezet]Where stories live. Discover now