Turné 6.

292 12 0
                                    

Pár napja engedtek ki a korházbol. Jacobbal kibékültünk. És a Jonnhys tervet nem kellet használni. Ma lesz az utolsó koncert. Persze mi még 1 hónapig itt leszünk nyaralni. Reggeli után elmentünk vidámparkba. Felültünk a hullámvasutra és Aaron rókázot, Jacob nyert nekem egy cuki maci plüst , Jonnhy hajába beragat a vattacukor, Nash vett pizzát amit leejtett a földre. Dehát ilyen a magcon élete. Persze a fülem néha fáj de csak egy kicsit. Térjünk vissza a jelenbe. Kiléptem a színpadra. Csodás érzés volt. Koncert után meet and greet volt ami most zökenő mentesen ment. Anyira édesek voltak a fanok. A meet and greet után felmentem a szobámba. Csörgött a telom. Apa volt. Akik nem tudnak a kis balesetröl. De mindegy majd otthon. ( A:apa L: én)
L: Szia apa! Rég beszéltünk!
A: Szia kincsem tudom. Közölnöm kell valamit.
L: Öö hát oké.
A: Ugye tudod hogy a lovad most mások lovagolják...
L: Igen.
A: Kira kivitte terepre és egy vadász...lelőtte mert azt hitte rá hogy szarvas.
L: Mi?? Apa kérlek mond hogy csak viccelsz!
P: Nem kincsem de most mennem kell. Légy erős szeretlek. Meghalt csillag. Az én hűtársam. Vele lelkiztem. Megbiztunk egymásba. De mostmár ő nincs itt ebben a kegyetlen világba. Ösze rogytam a földön és zokognir kezdtem. Hallotam hogy valaki befut az ajton. A fiúk voltak.
- Lara mi a baj? Guggolt le mellém az összes srác. És a szerelmem.
- Csi-cshilag fhénythh le-lhe löhtéhhk! ( Direkt írtam igy😉)
- Úristen részvéttem! Ölelt át mindenki.
- Köszönöm fiúk de azt hiszem szeretnék kicsit egyedül maradni. Mondtam kicsit nyugodtabban.
- Rendben hercegnőm. Nyomot puszit a hajamba Jac. Befeküdtem az ágyba és csak zokogtam és zokogtam. Mignem a fiúk benem hoztak egy dobozt amit megköszöntem és ők el is mentek. A dobozban a kedvenc fánkjaim voltak.😍

Sziasztok!🌈 Nagyon sajnálom hogy ilyen rövid részeket hozok de sok a tanulnivalom

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sziasztok!🌈 Nagyon sajnálom hogy ilyen rövid részeket hozok de sok a tanulnivalom. Readásul most sok akadályt kell legyöznöm... Mindegy is. Puszi. 😘

Legjobbb Barátbol Szerelem [Befejezet]Where stories live. Discover now