ezt nagyon megbánod!

238 14 2
                                    

Nem is néztem rájuk. Eldöntötem nem fogok jacob után sírni. Miért sírjak ha boszut álhatok? Ugyebár magcon tag vagyok ezért sokat leszünk együt. Kihasználok minden egyes ciki sztorit, vagy épp pillanatot. Ja és persze nem maradhat el a sok lara féle szívatás. Amikben már van gyakorlatom. Elmentem jacobék asztala melet egy gomboc fagyival majd egyenesen maddie hófehér ruhájára dobtam.
  - Hupsz bocsi! Mondtam gunyosan majd távoztam.
  - Pacsiii! Futottam a fiukhoz mert mért ne? Mindenkivel lepacsiztam aztán hazaindultunk. Jacob még nem jött haza. Oké akkor go a konyha. Fogtam egy fánkot és megtöltötem majonézzel. Jó étvágyat jacob! Ráraktam egy tányéra és írtam egy cetlit mellé hogy jacobé. Gyorsan felszaladtam szobámba hogy ne gyanakodjon. Ajtó nyitodás. Oké itt az idő. Lementem a konyhába mintha csak szomjas lennék.Ezaz! Jacob épp a nyelvét sikálja mert a kis prankem bevált!  Legközelebb nem cseszik igy ki velem!
  - Lara! Gyere megyünk állatkertbe!
  - oké! 10 perc! Gyorsan felvettem egy csíkos pólot és egy farmer shortot a napszemcsi sem maradhatott ki.  Gyorsan lementem. Na ki állt ott? Maddie ziegler.

Sziasztok! Sorry a rövid részért de lesérültem! Akit érdekel a story nézze meg a 11 éves lovas gondolatainak utolsó bejegyzését. És amugy aki nem érti hogy egy szállodába miért van konyha, annak mondom nem egy szálloda hanem egy kibérelt kisház. Puszii!😚

Legjobbb Barátbol Szerelem [Befejezet]Where stories live. Discover now