Why me?

259 15 2
                                    

Mi voltunk a leghangosabbak. Ès mi zabàltunk a legtőbbet. Miutàn jólaktunk visszamentünk a szàllàsra. Furcsànak vèltem hogy jacob rögtön befutott a mi szobànkba a teloja kèpernyőjèt bàmulva. Èn is utàna mentem csak lassabb tempoval.  Mikor benyitottam az àgyszèlèn ült ès ha jól làttam messengerezet.
  -kivel beszélgetsz?
  -Senkivvel. Elkapta előlem a telot majd arébb ült. Ez tényleg furi. Remélem nem egy másik csaj. Várjunk miért is gondolok? Bizzok benn. De akoris mivan ha egy lány? Najó nem is gondolok ilyenekre. Inkább én is telozok egy kicsit. Megnézem a napi topyoy kupakom. Mi a franc? Az ált benne: Hallgas a megérzéseidre. Nem tudom hogy igaz e amit ír a kupak. De az biztos hogy kiderittem miért ilyen jacob!
  -Mindjárt jövök! Bement a fürdöbe és itt hagyta a teloját. Most vagy soha!? Gyorsan elvettem az eredetti helyéről és bekapcsoltam. Megnyitottam az üziket. Lesokoltam. Jacob maddie zieglerel beszélget. Readásul egy randit beszéltek meg ma delután 3-ra. És 2 óra van. Tehát jacob ezért ment be bisztos készülödik. Kilépet az ajtón. Nagyon kiöltözöt. Kockás ing fekete farmer a haját tökéletesen belőtte.
  - Értek mindent jacob. Te csak kihasználtál egy játék voltam! Én hülye elhittem hogy szeretsz, de csak hazudtál! Remélem jó lesz a randid!  És ezzel kitörtem az ajton. Egyenesen cam szobájába futottam és az őlébe vágodtam.
  - Csak hazudott nem is szeret! Kezdem el sírni cam ölébe.
  - jacob? Megbántott a szemét? Vetett rám egy aggodó tekintetett.
  - Igen. Szipogtam. Megjőtt a többi fiú. Ők is vigasztalni kezdtek.
  - menjünk el fagyizni! Vetette fel az ötletet jhonny.
  - tetszik az ötlet. Menjünk! Áltam fel. Elmentünk a legközelebbi fagyizohoz. Egy baj volt. Jacob és maddie ott volt. Épp kézenfogva ették a fagyit. Fu mindjárt megverem azt a senkiházi kurvát. Kenzi totál nem rá ütőt. Ő aranyos, kedves és vicces, onnan tudom hogy már találkoztam vele többször is. Vele is összebarátkoztam. 



Legjobbb Barátbol Szerelem [Befejezet]Where stories live. Discover now