költözés

310 11 0
                                    

Sziasztok. Lara vagyok. Ezt gondolom tudjátok ugyanis 1 éve vagyok magcon tag. Ezt inkább tegyük félre. Mesélek a mostani életemről. Jacobbal kibékültem tök jóbba vagyok vele de már nem ugy szerettem. Johnny és Lauren maradtak a legjobb barátaim. Cameron és nash a potbátyusom. És kaptam egy új lovat, táncost. A tournak vége. Viszont a szüleim máshol kaptak munkát,jóóó messze... Torontoba. 1 hét és megyünk. Addig minden szabadidőm egyetlen magyar barátommal töltöm jacobal. Mert minden barátom kiközösitet a hírnév miatt. Mindegy is hagyuk abba a kis "őnéletrajzot,, és térjünk vissza a sztorira. Reggel madárcsiripelésre keltem, ja bocs nem. Az volt az ébresztőm hogy drága rolfim leboritott egy pohár hideg vizzel.
- Rolf jacob sartorius! Te mi a jó istent csinálsz??!! Síkítoztam.
- Ja, csak gondoltam szerzek neked egy jó reggelt. Röhögöt tovább. Aha nem fog igy röhögni ha átöltözök. Felvettem az itthoni ruhám. Aztán megkerestem jacobot. Épp a nappalink kelős közepén kirakosozot és soy luna dalokat énekelt. WTF?  Soha nem fogom megérteni. Inkább kihasználtam az alkalmat. Besurrantam a konyhábba és fogtam egy tójást majd jac mőge surantam és BUMM! Jacob felyén landolt a tojgli folyékony formába.
- Én montam h viszakapod! Röhögve ugrottam a hátára de ő neki könyü voltam. Felált velem a hátán és RUHÁSTOL bele dobott a kertben álló medencébe. De én nem hagytam. Huztam magamal.
- Najó, inkább száritkozunk meg és nézzünk filmet. Ez az utsó napod itt. Komorodott el jacob.
- Oké. Válaszoltam szükszavuan. Egyetlen boldogságom h johnny és lauren is torontoba él. Csináltunk popcornt majd bevágotunk a tv elé és filmeztünk. Aztán segített összepakolni. Majd hazament. Én is fáradtan döltem az ágyamba,könnyes szemekel ugyanis tutdam hogy hajjnali 5-kor már a reptéren foggok várni.

                     《♡~reggel~♡》
Hajnali 4-kor kelni milyen érzés? Mondthatom marha "jó,, föleg ha éjfélig forkolodsz. Felvettem egy egyszerű ruhát.

Majd ittam egy kakaot reggeliztem stb

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Majd ittam egy kakaot reggeliztem stb. Aztán kocsiba bepakultunk és indultunk is. A repülöúton nem történt semmi ugyhogy ugorjuk át. A házunk egy óriási palotához hasonlítot. Bementünk és én csak mégjobban meglepődtem.
- Nézd meg a szobád kicsim. Addig mi be pakolunk. Kiabálta anya a kocsibol. Igy is tettem. Csodálatos a szobám. Több órát szenvedtem vele de megérte az eredmény.

 Több órát szenvedtem vele de megérte az eredmény

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Legjobbb Barátbol Szerelem [Befejezet]Where stories live. Discover now