YK| 37.BÖLÜM

7.7K 309 86
                                    

Duman - Her Şeyi Yak

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Duman - Her Şeyi Yak

Sabah gözlerimi açar açmaz Meriç'ten mesaj veya arama var mı diye telefonuma baktım. Ne arama, ne de mesaj olmadığını görünce hayal kırıklığıyla iç çektim. Annem uyandığımı görünce seslenip, "elini yüzünü yıka gel" dedi.

"Tamam."

Lavaboya girip, rutinlerimi hallettikten sonra tekrardan bahçeye gidip masaya geçtim. Annemler kahvaltısını yapmaya başlayınca ben de masadaki yerimi aldım.
Ben önümde ki zeytinle oynarken babam "iyi misin kızım?" diye sordu. Olumlu anlamda kafa salladım.

"O tabağındakileri çabuk bitir."

Oflayıp tabağımdakileri yemeye başladım. Bir yarım saat oyalana oyalana kahvaltımı yaptıktan sonra, masadan kalkıp, odama çıktım ve laptobumu alıp aşağıya indim. Bahçeye gidip, laptopu hamağın üstüne koyduktan sonra, mutfağa gittim ve bir sürü abur cubur aldım.

1 saat sonra;

Hamakta oturmuş abur cubur yiyordum, hem de laptobumla ilgileniyordum. O sırada annem yanıma gelip, "kay bakayım"  dedi. Oflayıp annemin oturması için yer açtım.

"Dökül bakalım."

Nermin teyze de yanımıza gelip, totoma vurdu. "Kay kız, bensiz olmaz." Kayıp, ona da yer açtım. Nermin teyze "evet seni dinliyoruz" diyince, derin bir nefes alıp her şeyi anlatmaya başladım. Annem ve Nermoş ilk Meriç'le sevgili olduğum için bana övgü sözcükleri yağdırsalar da, sonradan dank etmiş olmalı ki bana sövmeye başlamışlardı.

"Neden ona hak veriyorsunuz? burada haklı olan benim!"

"Anneciğim sen biraz saf mısın? Çocuk ona ilgi göstermiyorsun diye senden ayrılmış, sence haklı olan sen misin?"

Haklıydı kadın. Göz devirdim. "Haklısın."

"Ah benim saf kızım ah! gül gibi çocuğu kaçırdın ya pes valla! Ben sana hiç mi bir şey öğretemedim, sen kime çekmiş- " annemin sözünü kesip "tamam anne sus. Gidin yanımdan yalnız kalmak istiyorum." dedim.

Nermoş ve annem ayağa kalkmıştı. Nermoş, bana bakıp başını iki yana salladı. "Öyle depresyona girersin, yersin yersin sonra şişince de çok kilo aldım diye bize ağlarsın!"

Neredeyse ağlayacak duruma gelmiştim. "Gerçekten şu an çok güzel moral verdiniz! Tebrik ediyorum sizi!" Annem ve Nermoş başını olumsuz anlamda sallayıp, gittiler. Ben de depresyonuma kaldığım yerden devam ettim.

☀️

İki saat sonra telefonuma mesaj gelince heyecanla elime alıp, kim attı diye baktım. Ada'nın attığını görünce yüzüm solsa da hemen mesajı açıp, okudum.

"Kanka nasılsın? Biz tatilden erken dönüyoruz, birkaç saate orada oluruz .. Bu arada üzülüceksin ama Meriç'e bir daha şans verme. Sen gider gitmez kendine yeni birini buldu."

YAZ KAMPIM - Aşıklar Serisi 1 Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin