20. BOLUM

3.3K 118 48
                                    

Canlarim en kisa zamanda bolum yayinlicagimi soylemistim. Ve yeni bolumumle karsinizdayim. Sizden ufak bir ricam olucak okudugunuz zaman fikirlerinizi belirtirseniz cok mutlu edersiniz. Iyi okumalar...

Onemli !!!
Gunesin kizlari dizisine bayilan biriydim ve aklima karakterleri kulanarak yeni bir kurgu yazabilecegim geldi yarin ilk bolumu vericem beklemede kalin canlarim  Ali ve Selin askini iliklerinize kadar hissetmeye hazir olun😇

Masalin agzindan ;

Bu adamin burda ne isi var ya. Hala aklim almiyor boyle bir adamin ne isi olur Arasla.

Uzerime dogru gelmeye basladi. Suan korkudan altima yapicam desem inanirmisiniz ? Bence inanin cunku cidden yapicam.

"Bak sen ufaklikta burdaymis "

Diyip kahkaha atmaya basladi. Bi ufakliktir gidiyor yeminle birine bi uçucam gorucekler ufakligi. Ama o biri bu adam degil. Bu adam beni s**ker atarda kimsenin ruhu duymaz. Neyse konumuz bu degil. Konumuz bu dinazor beyinli adamin burda ne isi var.

" Simdi sen o minicik beynini benim varligimi sorgulayarak daha cok yormadan ben sana neden burda oldugumu aciklayim ufaklik "

Tobeler tobesi bu adam resmen dusuncelerimi okuyor ya. Cinmisin perimisin nesin. Allahim sen koru yarrabim.

" Bu kagidi sevgili hocana ver. "

Diyip cebinden ufak bir zarf cikardi. Ustunde   ARAS KARAHAN     yaziyordu. Elimi tedirginlikle uzatip elinden kagidi aldim.

" O herife guvenme ufaklik kucuksun. Uzulursun. O sana en cok zarar verebilcek kisi. Bak benden sana bi tavsiye "

Diyip kahkaha atarak yanimdan ayrildi. Neydi bu. Yemin ederim hayatimda normal giden en ufak bisey daha yok. Yok ya yok. Elimdeki zarfa dikatlice bakip cebime tikistirdim. Hernekadar meraktan catir cutur ikiye ayrilsamda. Bu onu ozeli ve onun acmasi en dogrusu. Evet masal afferin kizima afferin. Hayatim boyunca ilk defa merakima karsi galip geldim. Guinness rekorlar kitabina girmeye hazir bir durum. Alkisimi aliyim. Neyse neyse siz alkislaya durun ben dogru derse. Bes dakika gec kalsam beni yok yazicak SEVGILI ogretmenim var. Merdivenlerden deli danalar gibi kostur kostur cikarken aniden sendeleyerek yere dustum. Allah kahretsin ya sakarligin sirasimiydi. Annecim duy sesimi kizinin bacagi koptu. Ahhh. Merdivenin demirinden destek alarak ayaga kalkmaya calistim. Ama sadece calistim basarili olmam imkansizdi bu agriyla. Nasil okuzsem artik kendi agirligimla bacagimi kopartmayi basardim.

Kamu telah mencapai bab terakhir yang dipublikasikan.

⏰ Terakhir diperbarui: Mar 19, 2017 ⏰

Tambahkan cerita ini ke Perpustakaan untuk mendapatkan notifikasi saat ada bab baru!

BENİM KÜÇÜK SEVGİLİM Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang