18.BOLUM

3.9K 151 39
                                    

Canlarim dedigim gibi bolum yazmaya calisiyorum umarim sizde begeniyosunuzdur lutfen iyi kotu tum yorumlarinizi belli edin.

Masalin agzindan ;

Suan girtlagima bir okuz oturdu desem inanirmisiniz ? Degil yutkunmak nefes almakta zorlaniyorum suan. Dogrumu duydum ? Aras hoca gidicegini mi soledi. Hemde benim yuzumden. Benim suan sevinmem gerekken niye onu bidaha goremicegime uzuluyorumki. Gozlerimin icine konusurken oyle bi baktiki. Icim eridi resmen. Gozlerindeki o tarif edemedigim duygu beni burdan baska diyarlara suruklemisti bile.

Aşk neydi ?

Ask caresizlikti. Ask imkansizdi. Ask caninin yanicagini bile bile dusunmeden atese atlamakti. Ask bir olmakti. Onu gordugunde kut kut atan kalbindi. Ask sevdigin ugruna nelerden vazgecebilecegindi... ask kiyamamakti. Her daim sevmekti. Vazgecememekti. Herkeste onu gormekti. Kendinden bile kiskanmakti ask ? Onun bi gulusune dunyayi yakmakti . Ask iki bedende tek bir ruh olmakti.

Bi insan asik oldugu zaman gozu hicbirseyi gormez. Kulagi hic biseyi duymaz olurmus. Asik olan insan onsuz nefes alma ihtimalini bile kaldiramazmis. Dusunsenize birini cok seviyosunuz. Ve onu son gorusunuz. Sesini son duyusunuz. Ölum gibi bisey. Arkanda enkaz birakiyosun. Ask aci verir ask zararsiz degildir ki anacim. Her iki tarafada zarar verir. Ama ask bu verdigi zararlarla bile guzeldir. Cunku ask onun ugruna aci cekmeyi goze aldiginda baslar. Onun icin biseylerden vazgectiginde guzeldir.O benim icin ogretmenlik hayatindan vazgecti. Peki ya. Ben duygularimdan kendimden kactim. Bi korkak gibi kactim. Annemin dedigi gibi yapip kacmamaliydim. Cunku kiymet bildimmi zararsizdi. Zararlari olsa bile zarariyla guzeldi.

Zilin calmasiyla dusuncelerimden siyirdim kendimi. Aras hoca cantasini alip siniftan cikti. Biseyler yapmaliydim. Bu filimin sonu boyle bitmemeli. Bu son bizim sonumuz olmamali. Cantami toplayip okuldan disari ciktim. Allah kahretsin aras hoca arabasiyla okuldan cikis yapti bile. Bugun konusmaliyim. Yoksa bu hicbirsekilde konusmak icin cesaretim olmicakti. Hizli bir sekilde okuldan disari ciktim. Hizlica taksinin onune atlayip durdurdum. Allahtan hemen bi taksi cikti karsima. Ben sadece bunu filimlerde olur saniyodum demekki gercekmis. Taksiciye yolu tarif edip cebimdeki parayi son kurusuna kadar verdim. Neyseki bu uzun ve bana pahaliya patliyan yolculuk sona ermisti. Artik donusu hazarfen gibi kanat takip mi ucarim. Yoksa besyuz saat yururmuyum. Veyada isinlanirmiyim Allah bilir. En kotu otostop cekip kacirilirim. Onbes yerimden bicaklayip tecavuz edip ormana atarlar. Ormanda ayilar beni yer. Mezarim bile olmaz Allah korusun. Taksiden inip eve dogru yurumeye basladim. Ev dedim tovbe Allah carpar saray. Zile bastim. Kapiyi gene o gotu acik kari acti. Kizim bu kilik kiyafeti ben giysem hastaliktan yataktan kalkamam. Resmen ic camasiriyla bu havada takiliyon sen sendeki de ne bunye domuz gibisin MasAllah.

" boyron komo boktonoz "

Ay soyle konusan kizlari ve dudaklarindaki binbesyuz kilo botoksu dograyasim geliyor. Bu kiz alfabedeki tum harfleri atip sadece o harflerini kulanmaya baslamis. Sana zavali harfler naptida bu hale geldin. Senin turkce hocan seni gorse meslegi birakir. Tovbe eder ogretmenlige.

" cik cik "

Diyip itikleyip iceri girdim. Kusura bakmayin ama bu yelloza hic kibar olamam. Sanarsin Aras hocanin karisida benden hesap soruyor. Bide kac kez geldim taniyoda beni kaserella. Sanki Aras hocanin evine Mahmutu aramaya geldim. Aras hoca salonda oturmus bos bos televizyona bakiyodu. Hadi acik olsa anlarimda televizyon kapali. Ne bh pur dikkat anlamadim. Bogazimi temizleyip

" hocam "

Dedim. Aras hoca ani bir refleksle arkasini dondu. Gozlerini kocaman acip bana bakti. Ama hocam bu tepkiyi hayalet goren biri bile vermez. Valla aliniyorum. Durumum okadar vahimmi ?

" M-asal "

" Hocam rahatsiz etmiyosam gelebilirmiyim "

Ulan salonun ortasindayim hala gelebilirmiyim diyorum mal masal mall.

BENİM KÜÇÜK SEVGİLİM Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin