13.BOLUM

3.6K 167 36
                                    

ÖNEMLI !!!

Canimlar sizi cok seviyorum. Sakın okumaktan vazgecmeyin olurmu ? Siz okudukca yorum attikca ben cok mutlu oluyorum. Votelemeyi. Yorum atmayi sakin unutmayin. Bi yildiza basmak bu kadar zor degil. Begenmediginiz her noktayi belirtinki bende ona gore kendime ceki duzen veriyim dimi.
Arkadaslar afiniza siginiyorum. Yeni bolumu bi turlu veremedim.

Arasin agzindan ;

Gonderen ; Sinan

Yanindaki kizi sen daha onceden taniyosun bi dusun aras bulucaksin ;)

Bu herif neyin pesindeydi gene. Aklimi sikmekte ustune yok. Nerden taniyomusum cehennemin dibinden. Masali daha once tanisam unutabilirmiydimki. Onun bu yuzundeki masumlugu. Guzelligini. Gulumsemesini unutabilirmiydimki. Sacmaliyor iste. Icime kurt dusurmek icin hayatimi sikmek icin ugrasiyor. Ama sen bekle sinan efendi bekle seninde cenazeni ben kaldiricam ben. Siniftakilere donup konuyu anlatmaya basladim. Her ne kadar işimi seven bir ogretmen olsamda suan ders anlatmak istedigim son sey. Son on bes dakikasi ogrencilere donup

" napalim dersiniz derse devammi yoksa sohbet mi "

Tabikide herkesin agzi kulaklarina vardi sohbettt diye bagirmaya basladilar. Bencede suan aklimi karistiran onca soru varken siktigiminin tirigonametrisi bi kenarda kalsin.

" tamam sirayla sorularinizi yoneltebilirsiniz "

On sirada oturan gozluklu sarisin kiz parmagini kaldirdi. Sanirim adi "sude"ydi. Soz hakki tanidiktan sonra agzindaki sakizi cigneye cigneye konusmaya basladi.

" hocaagm. Siz baya sert bir insansiniz buyuzden mi iliskiniz yok. Yoksa bir iliskiye sicak bakmiyomusunuz "

Bogazimi temizleyip soze girdim.

" bak sudecim ilk once o agzindaki sakizi cikar sonra soru sor. Ki papaz olmayalim dimi. Saygi herseyden once gelir bende. Size ozel hayatim hakinda konusmaktan hoslanmadigimi solemistim ama bu bir sohbet oldugu icin arkadasiniz olarak gorun beni."

Saatime bakip devam ettim.

" bu arkadasiniz 15 dakika sonra gidip yerine sizi sene sonuna kadar meletcek bir ogretmeniniz gelicek bence cabuk tutun elinizi. Bu arada sude sorunun cevabi neden iliskim yok cunku kadinlar bana pek inandirici gelmiyor. Iliskimin olmamasi sertligimle bi alakasi yok. Sadece ben aska inanan biri degilim. "

Siniftaki erkekler adamsin hoca gibi seyler soleyince hafiften tebessum ettim. Saci uc numara olan bir cocuk parmagini kaldirdi.

" evet dinliyorum doruk "

" hocam bu yakisiklilikla nasil ogretmen oldunuz acaba ? Sizi kiz meslege ogretmen olarak yollasalar sizi kucuk taneciklere ayirana kadar parcalarlar."

Dorugun bu lafi uzerine tum sinif kahkaha boguldu tabi.

" estafurullah. Sadece bana ozel bi durum diyelim cocukluk hayali gibi."

Arka siralardan bi kiz ayaga kalkip

" peki hocam aska inanmazmisiniz ya hic sevgiliniz olmadimi ? "

" tabikide kucuklugumden beri ask yok demiyorum. Herkesin oldugu gibi benimde birzamanlar birine karsi duygularim vardi gencler. Ama duygular ask degil farkli seylerdi ve bunlar biteli bi uc bes sene oldu"

BENİM KÜÇÜK SEVGİLİM Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin