19.BOLUM

2.9K 116 19
                                    

Canlarim yeni bolumle sizinleyim. Okuldu ygsydi falan cok sık bolum yazamiyorum kusuruma bakmayin. Ama kesin olarak cumartesi veya pazar gunu bi bolum yayimliycagim. Vaktim olursa daha cok bolum yayimlamaya caliscam. Gercekten bunun uzerinde durmak istiyorumki yazim hatalari... cidden bu konuda elimden bisey gelmiyor. Telefondan yaziyorum. Ve elimden geldigince dikkat etmeye calisiyorum ama sizde lutfen hatalarimi mazur gorun ve uyarin ama yumusak bir dille olursa sevinirim. IYI OKUMALAR.

#np Oguzhan koc ; Bulutlara Esir Olduk

Masalin agzindan ;

Hayatim boyunca uyudugum en huzurlu uykuydu berkide. Sanki onun benim yanimda olusunu bilmek bana huzur veriyordu. Suan sanki tek basima degilde onun kollarinda uyuyor gibiydim. Gozlerindeki guveni. Kokusundaki huzuru. Gulusundeki mutlugu okadar gercekki. Bu yuzden dogru veya yanlis umrumda degil. Ne hisediyorum asikmiyim seviyomuyum hoslaniyomuyum bilmiyorum. Tek bildigim sey yeni oyuncak almis bir cocuk gibi mutluyum. Uzerime okul kiyafetlerini giyip aynada sacimi duzeltmeye basladim. Sanirim insana benzemistim. Yatagin ustunden cantami alip evden ciktim. Evet bu gun benim miladim. Hersey cok guzel olucak. Olmali ya. Olsun. Telefonumun calmasiyla dusuncelerimden siyrildim

" Boralikom" ariyorr

Telefonu hemen acip kulagima tuttum.

"Gunaydin biricik "

" Gunaydin "

Ne bu enerji ya daha kargalar kahvalti etmemis cocuk sanirsin kirk yillik uykusunu alipta aramis. Ya daha benim afyonum patlamadi. Kendine gel yakisikli.

" Aliyim seni birlikte gecelim okula "

" Ben okula gelmek uzereyim "

" Bak bu aralar cok pis ekiliyorum ona gore Biricik kendini affetirmen lazim. Hem senin bu saate okula ne isin var ben sana okulu acma gorevini verdigimi hatirlamiyorum. "

" Biraz isim var oyuzden boralikom hadi simdi kapamam lazim optum "

Diyip telefonu kapadim. Hemen karsi yola gecip taksiye bindim. Kucuk bir suprizden zarar gelmezdi dimi ? Onbes dakikanin sonunda Aras hocanin yaniiii sey Arasin evine gelmistim bile. Taksiye nerdeyse uc ogunluk yemek parami bayildiktan sonra taksiden indim. Acaba beni gorunce sevincek mi ? Ya sevinmezse. Of napicam ben simdi eve girmesem mal okadar yolu niye geldin diye burdan taaa afyona kadar kendimi doverim. Koyyy gote gitsin diyerek kapiyi caldim. Bekliyorum bekliyorum kapiyi acan yok bekliyorum bekliyorum acan yok cinlerim tepeme cikti 60 saniyede. En sonunda o handemidir nedir o yelloz acti kapiyi. Botokslu dudaklarini acmasina bile izin vermeden itirip iceri girdim. Hizli hizli ust kata cikip kapiyi tikladim. Ses yok. Gene tikladim. Gene ses yok. En sonunda kapiyi actimki. Yuh artik buda kış uykusuna yatmis. Ulan dengede olan tek insani varlik benmiyim ? Biri taaa kargalardan once kalkar. Biri ogretmen oldugu halde okula gec kalir. Masallah bana ya bu ekolojik dengenin  icinde normal kalabilmisim. Bir daha susmazsan ic sesim senin sayende okulu kapamaya gideriz. Bi pas pas yapar geliriz artik. Yataga dogru yaklasip kenarina oturdum.

BENİM KÜÇÜK SEVGİLİM Where stories live. Discover now