22.fejezet

115 14 3
                                    

-Akkor legyen úgy, hogy Mitsuko és Kei lesz a healer, Ikuto és Shira lesz a tank. A többiek lesznek a DPS-ek-mondta Haru, miközben úton voltunk az első instához.

-Micsoda? Én nem értek a tankhoz-tiltakoztam. Még sose voltam tank az MMORPG játékoknál .Más dolog egyszer egy szörnyet bevállalni hogy tankoljuk, és megint más dolog egy egész instát vagy raidet tankolni. Az egész tele van elitekkel! Az elitek sokkal de sokkal hatalmasabbak és okosabbak az átlagos szörnyeknél. Ott már komolyan taktikázni kell a bossoknál, vagyis az ellenségeknél. Ha nem csinálsz valamit úgy ahogy kell, az egész csapat meghal.

-Sajnálom Shira, de kell még egy tank, és te vagy a legértelmesebb tank karakter.

-Rendben-egyeztem bele. Biztosan csak gyakorlás kell és belejövök. Az első insta bejáratához értünk. De valaki ott állt előtte és akadályozta hogy bemenjünk. Rövid lila haja volt és gyömbér színű szemei.

-Nem mehettek tovább !Figyeltelek titeket. Elég gyengék vagytok, ahhoz képest hogy áldottak vagytok. Ráadásul fogalmatok sincs hogy hogyan kell abban a kasztban játszani, amelyikben vagytok. Hogy ha bementek ebbe az instába, akkor ténylegesen elkezdődik a történet. Ilyen gyengén nem engedhetlek be titeket.-szólt ránk figyelmeztetően.

-Állj félre kölyök, nekünk dolgunk van-mondta lenézően Katsumi.

-Igen? Azt se tudod hogy kell hunterezni! Komolyan, ráveted magad az ellenségre, miközben távolról kéne lőnöd? Ráadásul beast mastery vagy. Ami azt jelenti hogy az állatodnak kéne harcolnia, és neked meg csak távolról lőni. És az állatod olyan gyenge ,hogy agyon ütöm és ott marad.-oltotta le egy pillanat alatt Katsumit, mire Yuri nyüszítve Katsumi mögé bújt .Sangora mutatott.

-Te vagy a csapat leggyengébb láncszeme! Mi az, hogy rougo létedre belelépsz a csapdákba? Neked pont hogy az lenne a feladatod hogy hatástalanítsad őket. És hol vannak a mérgezett fegyvereid? Egy rougonak mérgek kellenek!-ezután Mitsukora nézett.

-Komolyan, több célzóképességet! A heal fele elmegy a semmibe. Azt jól csinálod hogy hátul maradsz, de könyörgöm! Ha behúzol valami szörnyet, akkor rohanj előre, hogy lássák mit kéne lehúzni rólad. És rakj pajzsot a többiekre, hogy ne menjen le annyira az életük.-rázta a fejét majd Kiyokora nézett.

-Használd ki hogy a paladin, hát hogy is mondjam. Túlságosan is egyszerű kaszt.. Mozdulatlanná teszed az ellenfeled a képességeiddel, mert azokból sok van, ölöd, ölöd, ölöd, és megint mozdulatlanná teszed. És így folytatódik a sorozat. Ezt még én is tudom, pedig nem játszok vele. És ha nem figyel rád a healer, bár ezt kétlem két healer mellett, akkor sincs semmi baj, ugyanis annyi gyógyító képességed van, hogy már te is beállhatnál healerként..És ha elfogyott a manád akkor is egyszerű a dolog: bepajzsozod magad..-forgatta a szemét, majd Keire nézett

-Sámán vagy, nem? Akkor rakj le totemeket, ugyanis a sámánoknak ez a speciális képessége. A totemek sok mindenre jók, töltik a manát, az életet egy kicsit, a sebző képességet, satöbbi, satöbbi..És még ha nem is DPS-elsz, csak healelsz, akkor is idézd meg a szellem kutyáidat, hogy segítsék a többiek munkáját.-majd Ikutora nézett.

-Protection, vagyis tank warrior vagy, hol a pajzsod? A tanknak az kell. Eddig mondjuk nem láttalak harcolni, mert csajoztál. A wow nem a csajozásról szól, hülyegyerek. És Haru! Fire mage. Ha fire mage vagy, tehát tüzet használsz leginkább, akkor ne frost képességeket, tehát fagyos varázslatokat használj..-és végül rám nézett.

-És te! Olyan béna vagy, hogy még a medve formádat sem találtad meg. Pedig az kell a tankoláshoz. És akkora az erőd ,hogy egy kilométerről ki lehet szagolni. És még sem tudod használni.. Aztán mindent a véletlenre hagysz. Vedd a kezed közé az irányítást, és legyél méltó vezető! Összeségében nem tudtok játszani, olyan kicsi a sebzésetek hogy az már röhejes, és csapat munka nuku, nincsen. És mindenki Shirára támaszkodik. És ha Shira meghal? Akkor ti is meghaltok? És még így akartok Ragnaroshoz menni, be a halál barlangjába. Ha ti elbuktok, akkor mi örökre itt ragadunk.-fejezte be. Áu, ezt most jól megkaptuk. Mindenki kettőt pislogott. Először én kapcsoltam és odaléptem az ismeretlenhez.

No pain,no gain    //Befejezett//Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon