8.fejezet

150 21 0
                                    

Egyre csak közeledtek.Próbáltam higgadt maradni kieszelni valami tervet.Ha megütöm őket,akkor meg fognak utálni,és nem csak azért mert megszállták őket a démonok.Ahogy a kocsmáros is mondta,meg kéne tisztítani őket.De hogyan?Nincs ilyen képességem.Körül néztem.Sehol semmi olyan,amit használhatnék. Egy választásom maradt: el kell menekülnünk. Hangosan füttyentettem egyet,de sehol nem volt senki. Aztán leesett: kikötöttem a lovat. Istenem,néha annyira ügyes vagyok..Ennyi volt,lejárt az időm. Ketten lefogtak, amíg a többi tüzet gyújtott.

-A feladatodat elvégezted,most már mehetsz-szólt oda az egyik falusi a kocsmárosnak.Nem igazán értettem. Az egyetlen embert akit védeni próbáltam az elárult?A kocsmáros sajnálattal a szemében odafordult hozzám.

-Sajnálom,Shira.Az volt a feladatom hogy sarokba szorítsalak. Ha ezt nem tettem volna meg,megöltek volna.

-Tudod hova tedd a bocsánat kérésedet..-sziszegtem és elkaptam a tekintetemet,és szikrát szóró szemmel figyeltem a főnököt.

-Máglyára vele!-kiáltotta a főnök. Próbáltam kiszabadulni,de ezek a nyavalyás démonok nagyon erősek.

-Elég legyen!-szólalt meg egy hang mögöttünk .-Shira,gyere gyorsan!-nézett rám,amikor arany színű fény árasztotta be a falut. A falusiak elájultak,és belőlük pedig kiszálltak a démonok. Ők viszont meggyengültek,ezért ki tudtam rántani a kezemet a szorításukból és oda rohantam az idegenhez.

-Shira,jól figyelj. Meg tudom tisztítani a falut,de csak a te segítségeddel. Fogd meg a kezemet és hívd elő az erődet-engedelmesen megfogtam a kezét és nagyon erősen koncentráltam. Az ismeretlen testéből sárga,majd hogy nem arany fény jött elő,az enyémből pedig kék,a két szín összekeveredett és zöld szín lett. A zöld szín beárasztotta az egész falut,és a démonok égni kezdtek.Az összes démon meghalt,és a sok öléstől szintet léptem,a falu pedig megtisztult.

-Köszönöm szépen.-néztem rá hálásan,aztán gyorsan meg is néztem az adatait.Faj: human, Kaszt: priest, Szint: 20.lvl Nem: lány, Név:Mitsuko

Mitsuko arca el volt takarva,egy csuklyával,de még így is kilátszott az aranyszőke hullámos haja. Ahogy előhívta az erejét hófehér szárny nőtt ki a hátából,de gyorsan el is tűntette.

-Mitsuko,ugye?-kérdeztem kedvesen.

-Igen-mondta félénken.

-Lenne ked..-nem tudtam befejezni a mondatot mert közbe vágott.

-Sajnálom!-és el is rohant.Érdekes,egy csapat démontól nem fél,de tőlem igen.Tényleg ekkora erőm lenne?A falusiak lassan ébredezni kezdtek,én pedig leadtam a küldetéseket és 20.szintű lettem. Mivel kaptam egy követ,amit Hearthstone-nak hívnak,és az a képessége, hogy ahol kaptam oda vissza teleportál,ezért is tudtam elteleportálni Darnassusba. Kitanultam a képességeimet,eladtam amit az út során összeszedtem. Csak a szokásos tennivalók. Annyi újjal,hogy most már át tudok változni gepárddá. A gepárd formában gyorsabban tudok futni,és még combatba is tudom használni. A combat azt jelenti hogy csatában való részvétel.Ez csak egy szokásos MMORPG szabály,hogy csatában nem lehet hátast használni,csak ha már nem harcolunk. Ilyen például a BG-ken,ha harcolsz valakivel,akkor nem ülhetsz fel a hátasodra. Viszont áttudok alakulni gepárddá,ami ugyan olyan gyors mint egy hátas. Kitanultam a lvl 20-as ridding képességet. Igen,a játékban ki kell tanulni a lovagolás képességet hogy tudjak venni egy hátast,ami az enyém marad. Sokáig válogattam a macskák között. Ugyanis a night elfek hátasa egy hatalmas nagy vadmacska. Egy óriási nagy tigris. Minden frakciónak van saját hátasa. A humanoknak,vagyis az embereknek lovuk van,a törpéknek egy nagyobb kos,a gnomoknak robotcsirke,a draeneinek pedig elefánt. Miközben azon gondolkoztam milyen lehet robotcsirkén lovagolni,éreztem egy tekintetet magamon. Egy fehér,fekete pöttyökkel tarkított macska engem nézett. Végül őt vettem meg. Valahogy sokkal könnyebb hogy nem kell több kilométert sétálnom. Kinyitottam a térképet. Na,most megint,hova menjek fejlődni?Áh,megvan!Duskwood 20-30.szintig van. Az megfelelő hely lesz. Viszont ahhoz el kell hajóznom Stormwindbe. Már megint ez a hajózás.. De ha egyszer a másik kontinensen van,Eastern Kingdomsban Stormwind. Egyenlőre még csak két kontinenst ismerünk: Kalimdor,ahol most én vagyok,és Eastern Kingdoms. Viszont ez a Stormwind név olyan ismerősen cseng. Áh,meg van. Stormwind a humanok fővárosa,és egyben az Allience fővárosa,az egész Alli ott tanyázik. Kiváncsi vagyok,hogy milyen lehet.

Miután széthánytam az agyamat is, felpattantam Yukira,a hátasomra. Jó,na,szegény nem maradhatott név nélkül. Yuki hátán szájtátva nézelődtem. Szép ez a város. A középkori városokhoz hasonlítanám. Kikötő,építik a hajókat,kereskedelmi hajók jönnek,mennek. A várost vár fallal védik,a kapukat őrök védik. Belül pedig kész káosz van .Sok épület,házak,kevés fa. Van itt minden. Kovács,pék,fodrász,piac, van itt minden,ami szem ,szájnak ingere. Itt elég könnyű eltévedni. De mondjuk én itt jobban kiigazodom mint az igazi életben. Megláttam Katsumit,aki egy fehér tigrisen ült. Katsumi ölében Yuri mosakodott. Katsumi nagyon tanulmányozta a térképet.

-Szia Katsumi. Yuri,hoztam neked valamit.-odadobtam neki egy halat. Legnagyobb megdöbbenésemre Yuri felült,mint egy igazi ember,két mancsába vette a halat és elkezdte enni. Közben két boci szeme csillogott. Ha nem lepődtem volna meg ennyire,biztos hogy felsikítok,hogy milyen aranyos.

-Ezt én tanítottam meg neki. Ugye milyen aranyos így?-simogatta meg a fejét Katsumi,és tovább nézelődött.

-Hova akarsz menni?-érdeklődtem.Katsumi nagyot sóhajtott.

-Trade Districtbe akarok menni,csak ez a hülye térkép nem mutatja hol van..-Trade District egy hely Stormwinden belül,ahol mindenféle van. Piac,aukció ház,bank,és hát ott van a főtér is.

-Mert fordítva fogod a térképet.. -fordítottam meg visszafojtott nevetéssel.

-Tényleg...Mindegy is,nem kell térkép,csak össze zavar. Majd megyek az ösztöneim után. Majd találkozunk az aukció házban.-és el is ment. Sokáig néztem a nyüzsgő embereket,amikor egy ismerős hang felsikított.

No pain,no gain    //Befejezett//Onde as histórias ganham vida. Descobre agora