19.fejezet

121 13 0
                                    

Már a 36.szinten vagyunk. A majmok betartották a szavukat és békén hagytak minket. A tábornál találkoztunk Haruékkal. Ahogy Haru meglátott minket, odasietett hozzám és jó szorosan megölelt. Alig kaptam levegőt.

-Bocsáss meg Shira, hogy ezzel a kettővel hagytalak. Nincs semmi bajod? Bocsi hogy nem írtam vissza, de Kiyoko sokkal fárasztóbb, mint hittem. Még időt se hagyott.-Haru nekem olyan, mint egy sokkal idősebb és érettebb bátty.

-Nekem mondod? Akkor ne akarj Katsumival egy csapatba kerülni.

-Hé!-háborodott fel azonnal Katsumi és adott egy nyaklevest.

-De egyébként semmi bajom. Ne aggódj. Tényleg, hol van Kiyoko?-forgolódtam, Haru pedig a homlokára csapott. Egy asztalhoz mutatott, ahol Katsumi és Kiyoko hüvelyk szkanderoztak. Katsumi mikor került oda? Az előbb még itt állt. Egy csapat fiú állta körül őket. Jó, mondjuk ezen nem csodálkozom. Csak még nem ismerik ezt az idétlen duót. Nagy nehezen odafurakodtam. Még csak most kezdték az előbb, de már leizzadtak. Közben Kiyoko ezt mormolta: dango,dango dango..Katsumi pedig ezt: pénz,pénz,pénz..Haru odapréselte magát mellém. Sango,Mitsuko és Ikuto is. Katsumi szeme már lángokban égett. Az egész testét egy hatalmas energia vette körül.Kiyoko sem hagyta magát. Bezzeg,harc közben ezt nem vetik be.Már az egész tábort egy nagy energia vette körül.Katsumi és Kiyoko már olyan gyorsan mozogtak ,hogy egy rendes ember nem is látná. Mindenki tátott szájjal figyelte a harcot. Kiyoko és Katsumi szinte üvöltözte már hogy dango és pénz. Jobb, ha még most leállítom őket. Megfogtam Katsumi fülét és velem egyszerre Haru Kiyokoét, mire kénytelenek voltak leállni. Így a csata döntetlen maradt. Haruval összenéztünk, majd bólintottunk. Összekoccantottuk Katsumi és Kiyoko fejét,és a fülüknél fogva elvonszoltuk őket onnét. Mindenki minket bámult. Csodás. Pedig már azt hittem hogy egy ötcsillagos szállodában aludhatok. Megint valami eldugott helyre kell mennünk ,és őrködni kell majd. Sangonak majdnem kiesett a szeme a csodálkozástól. Mitsuko rátette a vállára a kezét.

-Üdv a csapatban-mondta.

A folyó partján elengedtük őket.

-Mégis mit képzeltek? Hüvelyk szkanderozni akartok? Rendbe, mit bánom én! De ne adjátok már bele az áldott erőtöket -hitetlenkedtem.-Mégis mit gondoltok, miért vagyunk ilyen óvatosak? Agyi sérültek vagytok hogy százszor el kell ezt mondani?

-Bocsi,Shira, kissé elragadtattuk magunkat-nézett rám boci szemekkel Kiyoko.

-Nem értem mit fosunk. Még egyáltalán nem találkoztam áldott vadásszal-makacskodott Katsumi.

-Azért nem árt vigyázni. Ezek nem kezdők-szólt Haru-Koncentráljuk a fejlődésre. Átvállalom Ikutot és megkapjátok Mitsukot.

-Sangoval mi lesz?-kérdezte Katsumi.

-Maradhat nálunk. Legalább lesz egy értelmes ember a csapatunkba. Ja, bocsi. Mitsuko is értelmes-mondtam

-Akkor végül is csak egy hülye van a csapatban-elmélkedett Mitsuko.

-Áh,az olyan mintha több hülye lenne-legyintettem.

-Igaz-értett egyet Mitsuko.

-Hé,hallom ám!-kiabált ránk Katsumi.

Miután elváltunk, Booty Bay felé vettük az irányt, Strange vale városa felé. Útközben Katsumi megállt az egyik hídon.

-Itt van egy küldi-az egyik oszlophoz kötözött egy kötelet és rákötötte magára is. Yuri lefeküdt az egyik fához. Leguggoltam hozzá és megsimogattam.

-Mi a baj Yuri?

-Szerintem banán mérgezést kapott-válaszolta Katsumi. Érdeklődve odamentem hozzá. A küldetés azt mondja hogy krokodilt kell ölnünk. Vagyis akkor lent kéne lenniük. Lenéztem .Egy krokodil éppen kijött a vízből. Végülis egész szép látványt nyújtott. Ahogy lenéztünk a hídról általában dzsungel fogadott minket ,de ezen a hídon lenézve egy folyó volt alattunk, ami kristály tisztán csillogott, ahogy rásütött a nap. A folyó partja homokos volt.

-Most komolyan le akarsz ugrani? Nézd, Sango már lent van-mutattam a láthatatlan csapattársunkra. Két kaszt tud láthatatlan lenni a druida és a rouge.

-Ne merészeld megölni! Menj a vízbe ölni. Ez az enyém!-üvöltötte le Katsumi.-Bungee Jumping-kiabálta és leugrott. Esés közben Katsumi nyilazta a krokodilt. Néztem, ahogy a kötél folyamatosan fogy. Kivettem a zsebemből egy bicskát és elvágtam a kötelet. Katsumi pedig ráesett a krokodilra, mire elkezdtek birkózni a homokban. Katsumi felnézett, amikor megölte a krokodilt.

-Ezt még megkeserülöd Shira!-kiáltotta, mire csak megvontam a vállamat .Akkor kezdjük az ölést. Macskává változtam és beugrottam a vízbe, ahol hemzsegtek a krokodilok.

Mire végeztünk kezdett sötétedni. A legközelebbi fogadó vagy alvási lehetőség Booty Bayben van. Az meg jó messze van.

-Rendben, gyorsan Booty Bay-be kell érnünk.-mondtam és már vágtattunk is. Már sötét van, mindjárt odaérünk, azonban az utunkba egy sötét alak állt. Rossz előérzetem támadt.

-Állj!-mondtam halkan, de még így is meghallották.-Sango, láthatatlanba el tudsz menni Booty Bay-be?

-Megpróbálom.-láthatatlanba ment, és elment, megkerülte a sötét alakot. Jó, legalább egy csapattagot megmentettem.

-Mitsuko, menj ki a sötét alak hatásköréből. És nézz mindig a hátad mögé. Ha látsz valakit, aki gyanús, sikíts.- hadartam, Mitsuko pedig engedelmeskedett. Ha nincs a hatáskörben, nem bánthatják. Emlékszem, amikor Katsumival ketten játszottunk MMORPG-ket. Amikor beléptünk, minden ellenség messziről elkerült minket. Katsumihoz léptem

-Testvér duo?-kérdeztem és odanyújtottam az öklömet. Katsumi elvigyorodott.

-Testvér duo.-összekoccantottuk az öklünket. A sötét alak láthatatlan lánccal fojtogatta a nyakamat. Elkezdődött az élet-halál harc.

No pain,no gain    //Befejezett//Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum