Ξενάγηση Στη Κίνα

616 68 20
                                    

Το δωμάτιο γεμίζει από το φως του ήλιου και με κάνει να ξυπνήσω. Ανοιγοκλείνω αρκετές φορές τα μάτια μου μέχρι να συνηθίσω το περιβάλλον. Βλέπω τον Jackson δίπλα μου να κοιμάται σαν πουλάκι δίπλα μου και χαμογελάω. Έπειτα συνειδητοποιώ ότι είμαστε στο πατρικό του σπίτι και κανονικά αυτός έπρεπε να κοιμάται στο σαλόνι και όχι μαζί μου.

"Jackson ξύπνα!" του λέω ενώ τον ταρακουνάω.

"Σε πέντε λεπτά μαμά." λέει με κλειστά μάτια και αλλάζει πλευρό.

"Η μαμά σου κοιμάται στο διπλανό δωμάτιο. Γι' αυτό σήκω τώρα αμέσως!" του φωνάζω και τον ξεσκεπάζω. Ο Jackson τελικά σηκώνεται νευριασμένος.

"Τι θέλεις τέλος πάντων;" λέει ενώ τρίβει το μάτι του.

"Είπες ότι θα σηκωνόσουν νωρίς για να μη σε βρουν εδώ οι γονείς σου αλλά κοιμήθηκες εδώ όλο το βράδυ!" απαντάω έξω φρενών.

"Εντάξει πως κάνεις έτσι; Δεν κάναμε κανένα έγκλημα." λέει αδιάφορα ο Jackson.

"Εγώ προσπαθώ να κάνω καλή εντύπωση στους γονείς σου και εσύ δεν με βοηθάς." λέω μέσα από τα δόντια μου.

"Δεν χρειάζεται. Τους έχεις κερδίσει ήδη."

"Καλά αλλά φύγε όμως!" του λέω ενώ τον σπρώχνω από το κρεβάτι κακήν κακώς. Ο Jackson σηκώνεται με το ζόρι και οδεύουμε προς τη πόρτα.

"Τουλάχιστον θα μου δώσεις ένα φιλάκι;" λέει ο Jackson ενώ γέρνει προς το μέρος μου. Κυλάω τα μάτια μου και τον φιλάω στο στόμα. Ανοίγω τη πόρτα για να βγει και το πρώτο πράγμα που αντικρίζουμε είναι η μητέρα του.

"Καλημέρα παιδιά. Ξυπνήσατε;" λέει με την σπαστή αγγλική προφορά της. Εγώ ξεροκαταπίνω και κοιτάζω πανικόβλητη τον Jackson, ο οποίος μένει άφωνος.

"Ααα ναι..." λέει ο Jackson ενώ τρίβει νευρικά τον σβέρκο του.

"Έφτιαξα πρωινό. Ελάτε να φάτε." λέει η κυρία Sophia και φεύγει από μπροστά μας. Κρύβω το πρόσωπό μου μέσα στις παλάμες μου για να μη ξεσπάσω πάνω στον Jackson.

"Ka Yee θα σε σκοτώσω!" του λέω με δολοφονικό βλέμμα. Παίρνω τα ρούχα μου από τη βαλίτσα μου και μπαίνω κατευθείαν στο μπάνιο. Ετοιμάζομαι γρήγορα και πηγαίνω στη κουζίνα. Ο Jackson- ή Ka Yee- είναι ήδη εκεί και τον σερβίρει η μαμά του πρωινό. Κάθομαι σε μια καρέκλα δίπλα του και η μαμά του μου δίνει ένα μπολ με νουντλς.

Ο Jackson τρίβει το πόδι του στο δικό μου. Α όχι κύριε, δεν θα περάσει το δικό σου! Πατάω το πόδι του με όση δύναμη έχω και εκείνος προσπαθεί να μην ουρλιάξει από τον πόνο. Μ' έκανες που μ' έκανες ρεζίλι δεν θα κάνεις και χαριτωμενιές τώρα!

Ερωτεύτηκα τον λάθος διάσημο [GOT7 - Jackson]Where stories live. Discover now