Διπλό Ραντεβού

740 61 5
                                    

     "Λοιπόν, να το κορίτσι που με κάνει χαρούμενο." λέει ο Jackson στο πλήθος θαυμαστριών που έχει μαζευτεί μπροστά από την εταιρία και κάνει ένα βήμα δεξιά για να φανώ , που τόση ώρα κρυβόμουν από πίσω του. Όλες κάνουν τον χαρακτηριστικό ήχο της έκπληξης " Ααααααααα  " αλλά δεν ακούω κανένα σχόλιο. Προς το παρόν καλά είμαστε. "Το μόνο που θέλω από σας είναι να μην της συμπεριφέρεστε άσχημα ." λέει ο Jackson.

"Εντάξει, πάμε τώρα μέσα?" λέω μέσα από τα δόντια μου. «Να μη σε φιλήσω μπροστά τους?» Λέει χαμηλόφωνα ο Jackson και γουρλώνω τα μάτια μου. "Όχι!" Λέω με πιο υψωμένη τη φωνή, πράγμα που με κάνει ακόμη πιο ρεζίλι.

"Καλά" λέει κατσούφης ο Jackson. Κάνω να φύγω αλλά ο Jackson με πιάνει από το χέρι και με τραβάει προς το μέρος του , με αποτέλεσμα να χωθώ στην αγκαλιά του.

    «Μου είπες να μη σε φιλήσω αλλά όχι να μη σε αγκαλιάσω!"

*******************************************************************


    Ακούω τσιρίδες από όλες τις θαυμάστριες. Θα μπορούσα κι εγώ να τσιρίξω κάλλιστα αλλά δεν μπορώ γιατί έχω καταπιεί τη γλώσσα μου. Πώς μπόρεσε να κάνει κάτι τέτοιο ο Jackson μπροστά σε όλες τις θαυμάστριες του; Δεν υπολόγισε το κράξιμο που θα φάει από όλα τα media και γενικά από ΌΛΟΥΣ;! 




    "Αρκετό θέαμα γίναμε, δεν πάμε μέσα καλύτερα;" του λέω ενώ προσπαθώ να διαλύσουμε την αγκαλιά μας. Ο Jackson τελικά με αφήνει και τρέχω γρήγορα προς την είσοδο της εταιρίας. Άμα μείνω λίγο ακόμα έξω, οι φανς θα με κατασπαράξουν ζωντανή!


  Ο Jackson με ακολουθεί μέσα στην εταιρία. Με το που ανοίγω τη πόρτα, αντικρίζω ένα τσούρμο να μας φωνάζει "Συγχαρητήρια!" Όλα τα μέλη των GOT7, η Σεμίνα αλλά και κάποιοι εργαζόμενοι της εταιρίας. Τους κοιτάζω χαμένη. Ο Jackson στέκεται δίπλα μου και χαμογελάει. "Δεν είναι πολύ γλυκό αυτό που έκαναν;" με ρωτάει χωρίς να πάρει το βλέμμα τους από πάνω τους.




    "Έπρεπε να το κάνουν αυτό;" ψιθυρίζω έτσι ώστε να μη μας ακούσουν. Ο Jackson πιάνει το χέρι μου και πηγαίνει προς το μέρος τους. "Πολύ γλυκό εκ μέρους σας." λέει ο Jackson βαθιά συγκινημένος. Αμέσως κολλάει πέντε με τα αγόρια και αυτοί τον χτυπάνε φιλικά στη πλάτη. Μόνο εγώ αισθάνομαι ρεζιλεμένη αυτή τη στιγμή;






    "Ήθελε πολύ κουράγιο για να το κάνεις αυτό" αναφωνεί ο Jinyoung. "Είσαι μεγάλος!" λέει αστιευτικά ο  Youngjae και χτυπάει τον Jackson ελαφρά στο μπράτσο. "Φυσικά!" λέει το ψώνιο ο Jackson και τον κοιτάζουν σαν χάνοι. "Κι εσύ Αγγελική πως αισθάνεσαι;" με ρωτάει με ανησυχία ο BamBam. Του χαμογελάω γλυκά. "Νομίζω ότι θα πεθάνω πολύ γρήγορα!" του απαντάω και όλοι γελάνε. "Μην ανησυχείς. Όλα θα πάνε καλά." λέει ο Yugyeom και με χαϊδεύει στο μπράτσο. 




Ερωτεύτηκα τον λάθος διάσημο [GOT7 - Jackson]Where stories live. Discover now