✨ Hoofdstuk 14

32 4 0
                                    

'Darhk.'

Een man met doffe bruine ogen keek Rhys even strak aan voor hij zijn blik op mij vestigde. Hij knikte me toe en opende zijn deur zodat we de kamer binnen konden stappen.

Toen we zijn kantoor binnen stapte zag ik een aantal mensen, inclusief mijn moeder, rondom een grot tafel zitten.

'U heeft ons opgeroepen meneer?' vroeg Lawrence kalm.

'Juist,' mompelde Rothen. Hij liep naar een lege stoel, ging zitten en beval de mensen aan tafel om te vertrekken. Zodra iedereen weg was schraapte hij zijn keel terwijl hij zijn blik op mij vestigde. Ik voelde dat hij me probeerde te intimideren, maar na maanden in het hol van de duivel opgesloten te zitten was ik niet bang voor iemand zoals Rothen. Ik voelde me enigszins ongemakkelijk.

'Aangezien Darhk mijn regels constant aan zijn schoenen lapt had ik voorgesteld om je uit het elite-team te zetten,' begon Rothen terwijl hij achterover leunde in zijn stoel en in zijn handen wreef. Lawrence die naast me stond zette een stap naar voren.

'Meneer dat kunt u niet maken. Hij is de beste Telepaat die we hebben!' Riep Lawrence. Rothen gunde hem een dodelijke blik en hielt zijn hand omhoog die Lawrence liet zwijgen.

'Maar aangezien ik van mevrouw Morgenster' Hij knikte naar mijn moeder 'heb gehoord dat je het meisje in veiligheid hebt gebracht, geef ik je nog één kans.' Rothen trok zijn neus op en trok zijn wenkbrauwen op. 'Verpest het niet.'

Rhys had niet één keer gesproken sinds we de kamer binnen waren gestapt. Hij staarde enkel naar Rothen en beet in zijn wang.

Er was iets gaande tussen Rothen en Rhys aangezien ze elkaar nijdige blikken bleven geven.

'Maar ik heb jullie opgeroepen omdat ik vind dat het tijd is dat we Sage aan haar gaves laten werken. Ik weet dat ze die nog niet allemaal ontwikkeld heeft.' Nog niet allemaal ontwikkeld? Ik keek mijn moeder verbaasd aan.

'Wat weet u over mijn gaves?' Rothen keek verbaast mijn kant op omdat ik al die tijd niets had gezegd. Mijn moeder zuchtte en kneep zachtjes in mijn hand.

'Lieverd, de krachten die je hebt ontwikkelen zijn niet de enige krachten die je bezit.'

--
A/N Sorry voor het korte hoofdstuk! Ik ben nu weer druk bezig met mijn boeken nu ik er EINDELIJK weer tijd voor heb!!

--A/N Sorry voor het korte hoofdstuk! Ik ben nu weer druk bezig met mijn boeken nu ik er EINDELIJK weer tijd voor heb!!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Thanks voor al de reads guys!!

Alicia 🖤

Secrets | R.WWhere stories live. Discover now