Epilog

3.8K 163 26
                                    

Sry za případné chyby ...

Ale to by ho nemohla zastavit něčí ruka , která ho stáhl ze schodu ani se nenadál a ze zadu na hlavu mu přilítla rána . Dost velká na to aby ..

Dost velká na to aby ho omráčila a prakticky skoro přizabila. Tím Louis dost ulehčil práci jednomu chlapci a vyhublé ženě.

Oba Louise přivlekly k autu a hodili ho na zadní sedačky.
"Konečně bude ten malej skrček pryč z mého dohledu." Zasmála se zlomyslně blonďatá žena.
"Ale k čemu ti to bude ?" Zeptal se nechápavě černovlasý mladík. "Víš co ?!  Drž hubu nikdo se tě neptal na tvůj názor ty malej zmetku.." Vyplivla hnusně žena.
Mladík pokroutil hlavou a smutně se koukal z okna. Bylo mu teprve 15 a už měl kariéru zločince, protože jeho starší sestra si něco usmyslela.

"Joshi ! Posloucháš mě ??!!!! " Zaječela blondýna. "Ne neposlouchám Taylor ! A potomhle všem ani poslouchat nebudu ..já odejdu pryč a nahlásim to na polici-" *PLESK* .
Taylor udeřila Joshe na tvář . "Nikomu nic hlásit nebudeš !" Zavrčela znechuceně Taylor .
Joshe si stejně myslel své ..
Jedno věděl určitě až se dostanou na určené místo tak najde pomoc a zachrání toho kočko-kluka i sebe .

******************************************

A myslim že takhle otevřené je to fajn ne ?! Takové tajemné .😂😅😏
Kappa ! Tohle neudělám .😂 I když by to byla sranda 😂👌🏼.

**************************************

Tři roky po ....

Už uběhly tři roky od doby kdy Harry bezradně hledal Louis skoro všude kde se dalo. Byl tak moc zoufalý že začal plánovat svoji sebevraždu , protože jeho život bez Louise nemá cenu....
Ale jakoby Harrymu jeho už dost skažený život poslal zachránce. V podobě malého černovlasého mladíka Joshe. Dost dobře  popsal místo kde je Louis držen .Harry nečekal na jedinou šanci a sám společně s Joshem dojel zpět pro své koťátko . Stálo ho to spoustu sil , potu a slz.
Nakonec tu hnusnou vyhublou mrchu Taylor udusil polštářem .
Louis byl vyhublí , a nejhorší bylo že už Harryho ani nepoznával.

Rok celý zkurvený rok se Harry snažil Louisovi vrátit paměť , ale nic . Louis pak jednoho dne ráno vzpomněl , vzpomněl si když Harry vyslovil Louisovo slovo PLAČINKY .

Vše už bylo normální a hezky barevné , jako v pohádce. Louis byl znovu Harryho hodné koťátko a Harry vyl znovu ten zlý maffián , který bezhlavě miluje jen svoje koťátko.

A jak to dopadlo pro Joshe ? Vlastně docela dobře . Jeho starší sestra Taylor ,která zemřela měla Joshe ve své péči po smrti jejich rodičů. Mohl jít buď do dětského domova a nebo ho mohl někdo adoptovat . A hádejte kdo ! Ano Liam a Zayn Paynovi si adoptovali Joshe do pěstounské péče .

Byla náhoda že si Louis Joshe oblíbil ?! Ne nemyslím si , celou dobu toho příšerného pobytu Josh Louisovi nosil jídlo . Vlastně jsou z nich dobří kamarádi .

Prakticky všechno dopadlo dobře . A ano tohle nebude další sadend . Protože já věřím že dost zlého je v našich životech tak proč to cpát i do knížek ? Tohle bude další přeslazený happyend s Larry tématikou.

*************************************

Konec ! Ano já vím že jsem říkala že bude ještě jedna kapitola , ale já už jaksi nevím co napsat eh 😕🙄👌🏼 Ale myslí že jsem ten epilog napsala podle svých představ ....

Děkuju za všechny vote a komenty jste nej čtenáři miluju vás ! ❤️💜💦💦💦❤️

A naposled se s vámi loučím u tohohle příběhu...

Hi *-* 👌🏼❤️💦

All the love xxxx

King of the mafia Where stories live. Discover now