4

4.6K 191 69
                                    

"Louisi,Lou , vstávej . " Klepal něžně s Louisem Harry . "Hmmmmm."Byla jediná odpověď , co se mu dostala na zpátek .
"No dobře já si ty palačinky sním sám." V tu chvíli otevřel jedno oko a poté i druhé . "No dobré ráno zlatíčko." Zašeptal sladce Harry a políbil Louise do vlasů. "Dobré ráno. " Usmálo se koťátko . "Zlato , budu muset jít mám práci . Dole čeká Niall . Neboj o "plačinky " tě neošidím . " Harry pohladil Louise po zádíčkách.  A Louis zavrněl ."Kdy Harry přijde ?"
"Nevím zlato , opravdu nevím . Ale budu se snažit přijít co-" "Co nejdřív . To , už Louis slyšel víckrát . " "Nebuď drzý kotě." Zpřísněl Harry.  "Louis tu jenom nechce být sám ." Zavzlykal hybrid.  "Ne, miláčku nejsi tu sám . Bude tu přece Ni a po jedné přijde Liam ." Harry se snažil zachránit situaci a kupodivu se mu to podařilo. Louis přestal vzlykat a dokonce došel s Harrym až ke dveřím .
" Pa honey . " Políbil Harry Louise . Ten se za hihňal a pozdrav mu oplatil. Chvíli vyčkal než Harry zajel za roh ulice a vrátil se zpět do domu .

"Pojď Lou , máš tu snídani . " Uslyšel hybrid volání svého jména . Vydal se do kuchyně za Niallem a sedl si ke své snídani ."Co , že tak smutně ? " Zeptal se Ni , když chvilku pozoroval svého svěřence. "Harry pryč." Řekl Louis a dál se šťoural v palačinkách. "Ale noták , teď se spolu budeme koukat na filmy pak přijde Li a potom půjdeme na zmrzlinu." Navrhl Ni , ale dočkal se jen chabého přikývnutí.

"Trošku života do toho umírání Louisi! " Zavřískal Niall .A šťouchl do Louise. Ten jen nafoukl tvářičky a snídaně se už nedotkl . "Teď budeš jako stávkovat jo ? " Louis přikývl a jako správná nafoukaná princezna, odešel do obyváku . " Louis chce koukat na film ." Řeklo kotě  Niallovi.  "A na co se budeme koukat ? " "Hledá-" Kotě bylo utnuto Niallem."Hlavně , už ne Hledá se Nemo . " Louis posmutněl , protože má Nema rád .  "Taaaaak... Shreka !!! " "No to , už zní líp . " Zkonstatoval Ni a zapl pohádku do přehrávače .

***∆ 13:05 ∆***

Domem se ozval zvuk zvonku . Louis věděl , že ho čeká další hodina s Liamem . Rychle si došel nasadit svoje diooptrické brýle - v kterých vypadal naprosto sjsbdjdf- a sedl si ke stolu v kuchyni. Niall zatím došel otevřít .
"Ahoj Lou ." Pozdravil kotě Li . "Ahoj."
Liam si sedl ke stolu k Louisivi a vyndal si svoje podklady k učení . Učit Louise nebylo nic těžkého bylo to v podstatě , jako učit prvňáka. Ale Harry za to Liamovi dobře zaplatil.
"Takže dneska to bude počítání do dvaceti a barvy Louí." Louis se zakřenil a už teď přetáčel očima ručičky na hodinách .

**

"Dneska ti to docela šlo Louisi ." Pochválil Liam hybrida a uklidnil papíry co se válely po celém stole . "Louis děkuje ." Kotě zčervenalo a v jeho vzorném poly se objevil Niall. "Hele Li nechceš jít s náma na zmrzku ? Slíbil jsem to Louisovi . "
"Moc rád bych šel , ale dneska jdeme se Zaynem do kina ..takže půjdu s vámi jen kousek. " Niall přikívl a šel Louisovi oblíct bundu , Liam se mezitím oblékl . "Tak můžeme jít ."
Niall zaklapl dveře a zamkl , přecejen nehce aby Harryho vykradli a on to musel vše zaplatit. "Jakou si dáš zmrzku Louí ? " Zeptá se během cesty Liam . "Hmmm, Louis si dá tu bílou zmrzku ." "Myslíš vanilkovou ?" Zeptá se pobavený Niall. "Ne , tu bílou ." Liam i Nall se zasmáli a dal , už to s Louisem neřešili . Když došli ke stánku všichni si objednali "bílou" zmrzlinu a Liam se rozloučil , musel jít předse ještě za Zaynem .

**

"Kdy , už příjde Harry ?" Řekl Louis smutně. "Nevím Lou ." Louis nahlas zavzlykal . " Louis chce Harryho !!" Plakalo kotě . "Pšt , zlato Harry příjde." Uklidňoval Louise Niall , nepomáhalo to . "Louis chce Harryho teď !" Zakřičelo kotě a se slzami na tváři běželo ke dveřím v tu samou chvíli se dveře otevřeli . A rozplakné kotě vtrhlo do náruče narušitele a ještě více se rozplakalo . "Louisi , koťatko to jsem já ." Uslyšel Louis ten chraplavý hlas , co ho ráno probouzí. "Harry , Harry , Harry ." Hybrid skočil Harrymu okolo krku a nepřestaval ho objímat , a šeptat pořád dokola jeho jméno . Jakoby nemohl uvěřit , že tu vážně stojí. "Pšš , kde je Niall ? Kotě." "Ob-oby-obyvák ." Dostalo ze sebe kotě. Harry došel i s Louisem v náruči za Niallem . Ten měl na tváři jen zmatený výraz . " Harry ? Mohl bych di s tebou promluvit v kuchyni . Osamotě ? " Zeptal se Niall . Harry jen přikívl . "Louisi , zlatíčko pust se mně ano ? Niall mi jen něco řekne a hned jsem u tebe zpět ." Louis se na Harryho podíval zaslzenýma očima. "Louisi ?" Zkusil znovu Harry . "Dobře." Louis povolil stisk a sedl si na gauč . Harry a Niall zašli do kuchyně .

Louis takhle seděl nejmíň půl hodiny , už mu to začínalo být nepříjemné .Sedět tady tak sam . Potichu po špičkách došel k rohu kuchyně. A zaposlouchal se do rozhovoru Harryho a Nialla . "Harry , měl si ho vidět byl , jako omámeny ." "Nialle nic to není ..."Louis napnul uši aby více slyšel . "Harry ! Viděl jsem ho myslím ...že měl záchvat uzkosti ."

King of the mafia Where stories live. Discover now